U fokusu

11. sjednica Županijske skupštine

U četvrtak, 18. rujna 2014. godine, u Konferencijskoj dvorani "Transadrije" (Riva Boduli 1.) s početkom u 10 sati održat će se 11. sjednica Županijske skupštine Primorsko-goranske županije.

Opširnije...


Kontakt

Kako do nas

Primorsko-goranska županija
Adamićeva 10
51000 Rijeka
Republika Hrvatska

Adresar PGŽ

OIB: 32420472134
Centrala: +385 51 351 600
E: info@pgz.hr

Pitajte - Odgovaramo

Pitanja

Najave

 • Svečano primanje članica Ženske klape "Kastav"

  U petak, 19. rujna 2014. godine, s početkom u 13.30 sati, u prostoru Ustanove "Ivan Matetić Ronjgov" (Ronjgi 1), održat će se svečano primanje ženske klape "Kastav".

  Ženska klapa "Kastav" pod umjetničkim vodstvom Saše Matovine, osvojila je zlatnu olimpijsku medalju na najprestižnijoj zborskoj manifestaciji na svijetu – 8th World Choir Games (8. Zborskoj olimpijadi), koja se od 09. do 19. srpnja ove godine održala u Rigi. Ove godine ženska klapa „Kastav“ ujedno obilježava 20. godišnjicu djelovanja.

  Klapu "Kastav" će primiti zamjenica župana Marina Medarić, pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje Edita Stilin, pročelnik Upravnog odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu Valerij Jurešić, načelnica Općine Viškovo Sanja Udović i ravnatelj Ustanove Ivan Matetić Ronjgov Darko Čargonja.

  Svečanom primanju pridružit će se i članovi delegacije bunjevačkih Hrvata iz Tavankuta u Vojvodini, koji će ovih dana boraviti u posjetu Primorsko-goranskoj županiji.

 • Otvorenje male školske sportske dvorane Osnovne škole Sv. Matej

  U petak, 19. rujna 2014. godine, s početkom u 12 sati, na adresi Vozišće 13 (u neposrednoj blizini Osnovne škole Sveti Matej, Viškovo) održat će se svečano otvorenje male školske sportske dvorane Osnovne škole Sv. Matej Viškovo, u povodu proslave Dana zaštitnika Općine Viškovo Svetog Mateja. Primorsko-goranska županija je sufinancirala radove na uređenju dvorane u iznosu od 300 tisuća kuna.

  U ime Primorsko-goranske županije otvorenju će nazočiti zamjenica župana Marina Medarić i pročelnica UO za odgoj i obrazovanje Edita Stilin.

 • 38. sjednica Županijskog povjerenstva za ravnopravnost spolova

  U petak, 19. rujna 2014. godine, s početkom u 11 sati, u sjedištu Primorsko-goranske županije (Slogin kula 2, VI. kat) održat će se 38. sjednica Županijskog povjerenstva za ravnopravnost spolova.

  Na dnevnom redu sjednice je obilježavanje Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama. Predstavnici Županijskog suda u Rijeci, Općinskog državnog odvjetništva u Rijeci i PU Primorsko-goranske održat će kratka izlaganja na temu nasilja nad ženama.

 • Primanje delegacije Hrvata-Bunjevaca iz Tavankuta (Vojvodina)

  U petak, 19. rujna 2014. godine, s početkom u 10 sati, u sjedištu Primorsko-goranske županije (Adamićeva 10/II) predstavnici Primorsko-goranske županije primit će članove delegacije vojvođanskog mjesta Tavankut.

  Delegacija iz Tavankuta došla je u posjet Primorsko-goranskoj županiji na poziv župana Zlatka Komadine. Na području županije boravit će od 18. do 21. rujna 2014. Za vrijeme boravka na prostoru županije, gosti iz Tavankuta, bunjevački Hrvati, osim Rijeke posjetit će Novi Vinodolski, Opatiju i Viškovo.

  Delegaciju će primiti zamjenica župana Marina Medarić, zamjenik župana Petar Mamula i pročelnik Ureda Županije Goran Petrc.

 • 11. sjednica Županijske skupštine

  U četvrtak, 18. rujna 2014. godine, u Konferencijskoj dvorani "Transadrije" (Riva Boduli 1.) s početkom u 10 sati održat će se 11. sjednica Županijske skupštine Primorsko-goranske županije.

  Na dnevnom redu sjednice, između ostalog, je izvještaj o izvršenju proračuna PGŽ i izvještaj o radu Župana. Skupštinari će raspravljati i rasporedu sredstava iz proračuna s osnova pomoći za ublažavanje posljedica od elementarne nepogode za područje Gorskog kotara, o koncesijama na pomorskom dobru, prijedlogu osnivanja Zapovjedništva civilne zaštite PGŽ te drugim prijedlozima. 

Projekti Primorsko-goranske županije

Prev Next

Korisni sadržaji

Design & development: MULTILINK / m:web