U fokusu

13. sjednica Županijske skupštine

U četvrtak, 27. studenog 2014. godine, u Konferencijskoj dvorani "Transadrije" (Riva Boduli 1) s početkom u 10 sati održat će se 13. sjednica Županijske skupštine Primorsko-goranske županije. 

Opširnije...


Kontakt

Kako do nas

Primorsko-goranska županija
Adamićeva 10
51000 Rijeka
Republika Hrvatska

Adresar PGŽ

OIB: 32420472134
Centrala: +385 51 351 600
E: info@pgz.hr

Pitajte - Odgovaramo

Pitanja

Najave

 • Potpisivanje Sporazuma o financiranju projekta produbljenja i proširenja plovnog koridora u kanalu Puntarska draga

  petak, 28. studenog 2014. godine s početkom u 13.00 sati, u Maloj sali Narodnog doma u Puntu (Novi put 2) održat će konferencija za novinare.

  Tema konferencije je potpisivanje Sporazuma o koordinaciji i zajedničkom financiranju 1. faze projekta produbljenja i proširenja plovnog koridora u kanalu Puntarska draga. Ovaj Sporazum, ukupne vrijednosti oko 12 milijuna kuna, potpisan je od strane općine Punat, Grada Krka, Marine Punat i Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture uz podršku Primorsko-goranske županije.

  Konferenciji će prisustvovati Zdenko Antešić, zamjenik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture, Darijo Vasilić, gradonačelnik Grada Krka, Marinko Žic, načelnik općine Punat, Krešimir Žic, direktor Marine Punat i Marina Medarić, zamjenica župana Primorsko-goranske županije.

 • 140. obljetnica Gradske knjižnice Crikvenica

  U petak, 28. studenog 2014. godine, s početkom u 19.00 sati, u Gradskoj vijećnici Crikvenica (Petra Preradovića 1), svečano će se obilježiti 140. godina Gradske knjižnice Crikvenica. Pored središnje svečanosti u petak, u razdoblju do 20. prosinca, u Crikvenici će nizom različitih manifestacija biti obilježeno 140. godina rada Gradske knjižnice Crikvenica.

  U ime Primorsko-goranske županije svečanosti će nazočiti potpredsjednik Županijske skupštine Željko Plazonić.

 • Obilazak CZGO Marišćina

  U petak, 28.11.2014. godine, s početkom u 11.30 sati, održat će se obilazak ŽCGO Marišćina. U obilasku će sudjelovati ministar Mihael Zmajlović, župan Zlatko Komadina, riječki gradonačelnik Vojko Obersnel i direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Sven Müller.

  Izjave za medije predviđene su u 11.50 sati.

 • 13. sjednica Županijske skupštine

  U četvrtak, 27. studenog 2014. godine, u Konferencijskoj dvorani "Transadrije" (Riva Boduli 1) s početkom u 10 sati održat će se 13. sjednica Županijske skupštine Primorsko-goranske županije. 

  Na dnevnom redu sjednice, između ostalog, je prijedlog proračuna Primorsko-goranske županije za 2015. godinu i prijedlog programa javnih potreba PGŽ za 2015. godinu. Članovi Županijske skupštine  raspravljat će i o prijedlogu odluke o javnim priznanjima PGŽ, prijedlogu Deklaracije o gospodarenju otpadom, odluci o izmjenama odluke o osnivanju županijskih lučkih uprava te drugim temama. 
 • Sjednica Županijskog povjerenstva za ravnopravnost spolova

  četvrtak, 27. studenog 2014. godine s početkom u 12 sati, u sjedištu Županije (Adamićeva 10/2) održat će se tematska sjednica  Županijskog povjerenstva za ravnopravnost spolova. 

  Tema sjednice je provedba Zakona o ravnopravnosti spolova o čemu će govoriti   Višnja Ljubičić, pravobraniteljica za ravnopravnost spolova. Sjednici će prisustvovati predstavnice gradskih i općinskih povjerenstava za ravnopravnost spolova s područja PGŽ s ciljem njihovog osnaživanja, informiranja i pružanja podrške u daljnjem radu.

Projekti Primorsko-goranske županije

Prev Next

Korisni sadržaji

Design & development: MULTILINK / m:web