U fokusu

Sjednica Stožera zaštite i spašavanja Primorsko–goranske županije

U četvrtak, 5. ožujka 2015. godine, u sjedištu Primorsko-goranske županije (Adamićeva 10, II. kat) održat će se sjednica Stožera zaštite i spašavanja Primorsko–goranske županije.

Opširnije...


Kontakt

Kako do nas

Primorsko-goranska županija
Adamićeva 10
51000 Rijeka
Republika Hrvatska

Adresar PGŽ

OIB: 32420472134
Centrala: +385 51 351 600
E: info@pgz.hr

Pitajte - Odgovaramo

Pitanja

Najave

 • Sastanak ravnatelja osnovnih škola čiji je osnivač Primorsko-goranska županija

  U četvrtak, 5. ožujka 2015. godine, s početkom u 11 sati, u Osnovnoj školi "Milan Brozović" (Skalini Istarskog tabora 3, Kastav) pročelnica UO za odgoj i obrazovanje Edita Stilin održat će sastanak s ravnateljima osnovnih škola čiji je osnivač Primorsko-goranska županija.

  Na sastanku će između ostalog biti riječi o proračunu UO za odgoj i obrazovanje, pilot projektu e-Škole, prezentaciji projekta "Muzeji zajedno" koju će održati pročelnik UO za kulturu, sport i tehničku kulturu Valerij Jurešić i "Zavičajnoj povijesti" o kojoj će govoriti predstavnik SABA-e Dinko Tamarut.

  Sastanku će nazočiti i zamjenica župana Marina Medarić.

 • Sjednica Stožera zaštite i spašavanja Primorsko–goranske županije

  U četvrtak, 5. ožujka 2015. godine, u sjedištu Primorsko-goranske županije (Adamićeva 10, II. kat) održat će se sjednica Stožera zaštite i spašavanja Primorsko–goranske županije.

  Na dnevnom redu sjednice su razmatranje sigurnosne situacije u tvrtci DINA Petrokemija d.d. Omišalj i izvješće o stanju sigurnosti i sustavu zaštite i spašavanja na području Primorsko–goranske županije.

  Uz predstavnike Stožera zaštite i spašavanja PGŽ, načelnika Stožera Marka Borasa Mandića i predsjednika uprave DINA Petrokemije d.d. Omišalj Fabia Giacomettija, sjednici će prisustvovati i župan Zlatko Komadina.

  Izjave za medije su predviđene u 11.30 sati po završetku sjednice.

 • Sajam poslova

  U srijedu, 4. ožujka 2015. godine, s početkom u 12 sati, ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić svečano će otvoriti Sajam poslova koji će se održati u Zgradi sveučilišnih odjela (Sveučilišni kampus na Trsatu, Radmile Matejčić 2).

  Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Rijeka osmu godinu zaredom organizira tradicionalni Sajam poslova. Cilj sajma je omogućiti bolju usklađenost ponude i potražnje na tržištu rada kroz bolju dostupnost i razmjenu informacija te ojačati partnerstvo među dionicama tržišta rada.

  Na sajmu će se izravno predstaviti tvrtke/obrtnici, obrazovne institucije, udruge, komore, lokalne samouprave, razvojne agencija i Zavod za zapošljavanje putem izložbenih pultova i multimedijskih prezentacija. S druge strane, predstavit će se nezaposlene osobe i tražitelji zaposlenja te studenti i učenici i time ostvariti osobni kontakt s izlagačima.

  U ime Primorsko-goranske županije otvorenju Sajma nazočit će zamjenica župana Marina Medarić.

 • Projekcija filma "Domovinski rat i 128. brigada HV" i razgled izložbe "Ratne boje"

  utorak, 03. ožujka 2015. godine, s početkom u 18 sati, u Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka, održat će se prikazivanje dokumentarnog filma "Domovinski rat i 128. brigada HV" koji je u edukativne svrhe izradio fotograf Petar Trinajstić.

  Nakon prikazivanja filma, kustos muzeja Ivo Mileusnić provest će posjetitelje kroz postav izložbe "Ratne boje". Prikazivanje filma i razgledavanje izložbe otvoreni su za javnost i besplatni za sve zainteresirane posjetitelje.

  U ime Primorsko-goranske županije projekciji će prisustvovati predsjednik Županijske skupštine Erik Fabijanić.

 • Svečanost puštanja u probni rad Sustava odvodnje Rab

  U utorak, 3. ožujka 2015. godine, s početkom u 11.30 sati, župan Zlatko Komadina prisustvovat će svečanosti puštanja u probni rad Sustava odvodnje Rab na lokaciji uređaja za pročišćavanje otpadnih voda na predjelu Vašibaka nedaleko trajektnog pristaništa Mišnjak.

  Sustav odvodnje Rab jedan je od najvažnijih infrastrukturnih objekata na otoku Rabu, a izgrađen je u sklopu projekta zaštite od onečišćenja voda u priobalnom području II (Projekt Jadran). Vrijednost ovog projekta je 65 milijuna kuna.

  Najavljen je dolazak premijera Zorana Milanovića i ministra poljoprivrede Tihomira Jakovine.

Projekti Primorsko-goranske županije

Prev Next

Korisni sadržaji

Design & development: MULTILINK / m:web