U fokusu

Konferencija "Europski interdisciplinarni studiji: (Novi) Izazovi za Europu u mijenjajućem svijetu"

U ponedjeljak i utorak, 20. i 21. listopada 2014. godine, u Studentskom centru na Sveučilišnom kampusu (Radmile Matejčić 5, Rijeka) održava se dvodnevna konferencija pod naslovom "Europski interdisciplinarni studiji: (Novi) Izazovi za Europu u mijenjajućem svijetu / Znanje – ključno sredstvo za bolju Europu".

Opširnije...


Kontakt

Kako do nas

Primorsko-goranska županija
Adamićeva 10
51000 Rijeka
Republika Hrvatska

Adresar PGŽ

OIB: 32420472134
Centrala: +385 51 351 600
E: info@pgz.hr

Pitajte - Odgovaramo

Pitanja

Najave

 • Konferencija "Europski interdisciplinarni studiji: (Novi) Izazovi za Europu u mijenjajućem svijetu"

  U ponedjeljak i utorak, 20. i 21. listopada 2014. godine, u Studentskom centru na Sveučilišnom kampusu (Radmile Matejčić 5, Rijeka) održava se dvodnevna konferencija pod naslovom "Europski interdisciplinarni studiji: (Novi) Izazovi za Europu u mijenjajućem svijetu / Znanje – ključno sredstvo za bolju Europu".

  Drugi dan konferencije počet će uvodnom dobrodošlicom u kojoj će se prisutnima obratiti predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović (video porukom), a pozdravnu riječ održat će župan Zlatko Komadina i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel.

 • Redovita tjedna konferencija za novinare

  U ponedjeljak, 20. listopada 2014. godine s početkom u 10 sati, u sjedištu županije (Adamićeva10/II), predsjednik Županijske skupštine Erik Fabijanić i pročelnik UO za regionalni razvoj, infrastrukturu i upravljanje projektima Ljudevit Krpan, održat će redovitu tjednu konferenciju za novinare.

  Na konferenciji će biti riječi o prijedlogu rasporeda kapitalnih pomoći iz programa "e-Županija" jedinicama lokalne samouprave Gorskog kotara, dnevnom redu predstojeće sjednice Županijske skupštine, kao i drugim aktualnostima.

 • Zajedničko primanje Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke za sudionike Međunarodnog CIOR seminara

  U subotu, 18. listopada 2014. godine, u 11.30 sati, u atriju Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja, goste, sudionike Međunarodnog CIOR seminara, koji će u sklopu programa posjetiti muzej, primit će predsjednik Županijske skupštine Primorsko-goranske županije Erik Fabijanić i zamjenik gradonačelnika Marko Filipović. Gosti će dolazak na primanje u Guvernerovu palaču iskoristiti za obilazak i razgled postava Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja.
 • Svečano otvorenje preuređenog prostora Ordinacije fizikalne medicine i rehabilitacije

  U petak, 17. listopada 2014. godine, s početkom u 11 sati, na adresi Krešimirova 42 (Rijeka), održat će se svečano otvorenje preuređenog prostora Ordinacije fizikalne medicine i rehabilitacije.

  Adaptacijom prostora Ordinacije fizikalne medicine i rehabilitacije površine 295 četvornih metara, dobiveno je deset odjeljaka za pacijente, nabavljeni su uređaji za dvokanalnu elektroterapiju, uređaji za terapijski ultrazvuk, uređaj za magnetoterapiju i uređaj za lasersku terapiju. Ordinacija fizikalne medicine i rehabilitacije dobila je i sanitarni čvor za invalide kojeg dosad nije imala. Uređena je i dvorana za vježbanje. Troškovi investicije u visini od 268 tisuća kuna pokriveni su novcem iz decentraliziranih sredstava Županije.

  Novi prostor svečano će otvoriti župan Zlatko Komadina.

 • Veterinarski dani 2014. u Opatiji

  U četvrtak, 16. listopada 2014. godine, s početkom u 9 sati, u Grand hotelu "4 opatijska cvijeta" u Opatiji održat će se svečano otvorenje Znanstveno-stručnog skupa "Veterinarski dani 2014". Na skupu, koji traje do 18. listopada, raspravljat će se o više aktualnih tema kao što su sigurnost hrane i javno zdravstvo te o nacionalnim programima kontrole bolesti životinja.

  Ispred Primorsko-goranske županije, koja je jedan od pokrovitelja ovog stručnog skupa, otvaranju savjetovanja nazočit će zamjenik župana Petar Mamula.

Projekti Primorsko-goranske županije

Prev Next

Korisni sadržaji

Design & development: MULTILINK / m:web