U fokusu

Primanje umirovljenika Primorsko-goranske županije prigodom Međunarodnog dana starijih osoba

U četvrtak, 2. listopada 2014. godine u sjedištu Primorsko-goranske županije (Adamićeva 10, II. kat) u 10 sati, zamjenica župana Marina Medarić sa suradnicima primit će predstavnike udruga umirovljenika Primorsko-goranske županije, povodom Međunarodnog dana starijih osoba.

Opširnije...


Kontakt

Kako do nas

Primorsko-goranska županija
Adamićeva 10
51000 Rijeka
Republika Hrvatska

Adresar PGŽ

OIB: 32420472134
Centrala: +385 51 351 600
E: info@pgz.hr

Pitajte - Odgovaramo

Pitanja

Najave

 • Primanje umirovljenika Primorsko-goranske županije prigodom Međunarodnog dana starijih osoba

  U četvrtak, 2. listopada 2014. godine u sjedištu Primorsko-goranske županije (Adamićeva 10, II. kat) u 10 sati, zamjenica župana Marina Medarić sa suradnicima primit će predstavnike udruga umirovljenika Primorsko-goranske županije, povodom Međunarodnog dana starijih osoba.

  Međunarodni dan starijih osoba obilježava se u svijetu od 1991. svake godine 1. listopada. Primorsko-goranska županija već tradicionalno umirovljenicima, u povodu Međunarodnog dana starijih osoba, daruje kazališnu predstavu. Ovoga puta riječ je o predstavi „Žene u crvenom“ redateljice Franke Perković, koja će se održati nakon primanja, u četvrtak, 2. listopada u HKD-u na Sušaku, s početkom u 12 sati.
 • Svečano otvaranje Simpozija Teorija i praksa brodogradnje – SORTA 2014.

  U četvrtak, 2. listopada 2014. godine, s početkom u 9 sati, u Kongresnoj dvorani Hotela Corinthia u Baški održat će se svečano otvaranje Simpozija Teorija i praksa brodogradnje – SORTA 2014.Organizatori simpozija su Tehnički fakultet Sveučilišta u Rijeci i Brodogradilište Viktor Lenac. Cilj simpozija je prikazati postojeće obrazovne, znanstvene, istraživačke i razvojne kapacitete hrvatske brodogradnje. U plenarnom dijelu simpozija predavanja će održati istaknuti znanstvenici i stručnjaci.U ime Primorsko-goranske županije otvaranju simpozija nazočit će pročelnica UO za odgoj i obrazovanje Edita Stilin.
 • Primanje članova Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH (UDVDR), podružnice Primorsko-goranske županije

  U srijedu, 1. listopada 2014. godine u sjedištu Primorsko-goranske županije (Adamićeva 10, II. kat) u 10 sati, predsjednik Županijske skupštine PGŽ Erik Fabijanić sa suradnicima primit će članove Udruge dragovoljaca i veterana  Domovinskog rata RH (UDVDR), podružnice Primorsko-goranske županije.

  Članovi Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH, podružnice Primorsko-goranske županije na 19. Državnom športskom natjecanju udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske "Nova Gradiška 2014." osvojili su 1. mjesto. Pripadnici dvadeset UDVDR podružnica takmičili su se u osam sportskih disciplina i to u: boćanju, streljaštvu, stolnom tenisu, malom nogometu, šahu, elektronskom pikadu, kuglanju i u potezanju užeta.
 • X. jubilarni Županijski festival sportske rekreacije osoba starije životne dobi

  U srijedu, 1. listopada 2014. godine, s početkom u 09.30 sati, u Domu za starije i nemoćne osobe PGŽ "Mali Kartec" (Krk), održat će se svečano otvorenje X. jubilarnog Županijskog festivala sportske rekreacije osoba starije životne dobi.

  Ova tradicionalna manifestacija, u organizaciji Primorsko-goranske županije i Doma "Mali Kartec" održava se po deseti put u povodu Međunarodnog dana starijih osoba.

  U programu manifestacije nastupit će Zbor "Mali Kartec", Klapa "Vinodolke" i Klapa "Nono" iz Krka. Nakon otvaranja festivala organiziran je i Okrugli stol na temu: Sugestije i problemi starijih osoba u našoj županiji.

 • Redovita tjedna konferencija za novinare

  U ponedjeljak, 29. rujna 2014. godine s početkom u 10 sati, u sjedištu Županije (Adamićeva10/II), zamjenik župana Marko Boras Mandić i pročelnik UO za kulturu, sport i tehničku kulturu Valerij Jurešić, održat će redovitu tjednu konferenciju za novinare.

  Na konferenciji će biti riječi o izmjenama i dopunama Pravilnika o kriterijima za odabir programa javnih potreba u području kulture, sporta i tehničke kulture, projektu sportskih kampova, o natječaju za odabir programa za zadovoljenje javnih potreba u području kulture, sporta i tehničke kulture u 2015. godini, kao i drugim aktualnostima.

Projekti Primorsko-goranske županije

Prev Next

Korisni sadržaji

Design & development: MULTILINK / m:web