U fokusu

Primanje članova Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH (UDVDR), podružnice Primorsko-goranske županije

U srijedu, 1. listopada 2014. godine u sjedištu Primorsko-goranske županije (Adamićeva 10, II. kat) u 10 sati, predsjednik Županijske skupštine PGŽ Erik Fabijanić sa suradnicima primit će članove Udruge dragovoljaca i veterana  Domovinskog rata RH (UDVDR), podružnice Primorsko-goranske županije.

Opširnije...


Kontakt

Kako do nas

Primorsko-goranska županija
Adamićeva 10
51000 Rijeka
Republika Hrvatska

Adresar PGŽ

OIB: 32420472134
Centrala: +385 51 351 600
E: info@pgz.hr

Pitajte - Odgovaramo

Pitanja

Najave

 • Primanje članova Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH (UDVDR), podružnice Primorsko-goranske županije

  U srijedu, 1. listopada 2014. godine u sjedištu Primorsko-goranske županije (Adamićeva 10, II. kat) u 10 sati, predsjednik Županijske skupštine PGŽ Erik Fabijanić sa suradnicima primit će članove Udruge dragovoljaca i veterana  Domovinskog rata RH (UDVDR), podružnice Primorsko-goranske županije.

  Članovi Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH, podružnice Primorsko-goranske županije na 19. Državnom športskom natjecanju udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske "Nova Gradiška 2014." osvojili su 1. mjesto. Pripadnici dvadeset UDVDR podružnica takmičili su se u osam sportskih disciplina i to u: boćanju, streljaštvu, stolnom tenisu, malom nogometu, šahu, elektronskom pikadu, kuglanju i u potezanju užeta.
 • X. jubilarni Županijski festival sportske rekreacije osoba starije životne dobi

  U srijedu, 1. listopada 2014. godine, s početkom u 09.30 sati, u Domu za starije i nemoćne osobe PGŽ "Mali Kartec" (Krk), održat će se svečano otvorenje X. jubilarnog Županijskog festivala sportske rekreacije osoba starije životne dobi.

  Ova tradicionalna manifestacija, u organizaciji Primorsko-goranske županije i Doma "Mali Kartec" održava se po deseti put u povodu Međunarodnog dana starijih osoba.

  U programu manifestacije nastupit će Zbor "Mali Kartec", Klapa "Vinodolke" i Klapa "Nono" iz Krka. Nakon otvaranja festivala organiziran je i Okrugli stol na temu: Sugestije i problemi starijih osoba u našoj županiji.

 • Redovita tjedna konferencija za novinare

  U ponedjeljak, 29. rujna 2014. godine s početkom u 10 sati, u sjedištu Županije (Adamićeva10/II), zamjenik župana Marko Boras Mandić i pročelnik UO za kulturu, sport i tehničku kulturu Valerij Jurešić, održat će redovitu tjednu konferenciju za novinare.

  Na konferenciji će biti riječi o izmjenama i dopunama Pravilnika o kriterijima za odabir programa javnih potreba u području kulture, sporta i tehničke kulture, projektu sportskih kampova, o natječaju za odabir programa za zadovoljenje javnih potreba u području kulture, sporta i tehničke kulture u 2015. godini, kao i drugim aktualnostima.

 • Obilježavanje Svjetskog dana srca i Međunarodnog dana starijih osoba

  U nedjelju, 28. rujna 2014. godine u Rijeci i Opatiji održat će se obilježavanje Svjetskog dana srca i Međunarodnog dana starijih osoba. U 9 sati stručnjaci Thalassotherapije Opatija održat će javnu tribinu u opatijskoj Gradskoj vijećnici, a od 10 do 13 sati održat će se akcija mjerenja krvnog tlaka i šećera u krvi te savjetovanja na riječkom Korzu.

  U ime Primorsko-goranske županije događanjima će prisustvovati viša savjetnica za zdravstvo Vedrana Fržop.

 • Svečano otvaranje 3. Međunarodnog simpozija o pčelinjim proizvodima

  U ponedjeljak, 29. rujna 2014. godine, s početkom u 10 sati, u kongresnoj dvorani Milenij Grand hotela "4. opatijska cvijeta" u Opatiji, održat će se svečano otvaranje 3. Međunarodnog simpozija o pčelinjim proizvodima, najvećem znanstvenom skupu o temama od najvećeg interesa za pčelarsku proizvodnju ikada održanom u Republici Hrvatskoj.

  Na skupu se očekuje velik broj sudionika iz preko 30 zemalja i s pet kontinenata. Između ostalog, na Simpoziju će se raspraviti regulatorna problematika utvrđivanja autentičnosti pčelinjih proizvoda.

  Skup, koji traje do 1. listopada, održava se pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića, a simpozij će u svojstvu predsjednikovog izaslanika svečano otvoriti župan Zlatko Komadina.

Projekti Primorsko-goranske županije

Prev Next

Korisni sadržaji

Design & development: MULTILINK / m:web