U fokusu

Promocija novog navalnog vatrogasnog vozila Dobrovoljnog vatrogasnog društva Ravna Gora

U srijedu, 17. rujna 2014. godine s početkom u 13 sati, u prostorima proizvodnog pogona tvrtke M.G.S. Grupa d.o.o, Industrijska zona R29/I (Industrijska zona bb, Kukuljanovo), održat će se prezentacija novog navalnog vatrogasnog vozila.

Opširnije...


Kontakt

Kako do nas

Primorsko-goranska županija
Adamićeva 10
51000 Rijeka
Republika Hrvatska

Adresar PGŽ

OIB: 32420472134
Centrala: +385 51 351 600
E: info@pgz.hr

Pitajte - Odgovaramo

Pitanja

Najave

 • Promocija novog navalnog vatrogasnog vozila Dobrovoljnog vatrogasnog društva Ravna Gora

  U srijedu, 17. rujna 2014. godine s početkom u 13 sati, u prostorima proizvodnog pogona tvrtke M.G.S. Grupa d.o.o, Industrijska zona R29/I (Industrijska zona bb, Kukuljanovo), održat će se prezentacija novog navalnog vatrogasnog vozila.

  Novo navalno vatrogasno vozilo rezultat je suradnje tvrtke Benussi d.o.o. i rada djelatnika MGS Grupe d.o.o. te je u potpunosti djelo hrvatskih stručnjaka.
  U ime Primorsko-goranske županije prezentaciji će nazočiti zamjenik župana Marko Boras Mandić.
 • Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Viškovo

  U četvrtak, 18.9.2014. godine, s početkom u 19 sati, povodom Dana zaštitnika Općine Viškovo Svetog Mateja, u restoranu "Ronjgi" održat će se svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Viškovo. U ime Primorsko-goranske županije sjednici će prisustvovati zamjenica župana Marina Medarić.

 • Promocija sportova na Korzu

  U srijedu, 17. rujna 2014. godine održat će se promocija sportova na riječkom Korzu, u sklopu Europskog tjedna kretanja.

  Raspored događanja je sljedeći:

  • 11 sati - početak demonstracija sportova na prigodnim sportskim terenima te rad promotivnih štandova na Korzu
  • 12.30 sati - poligon za djecu koja pohađaju Univerzalnu sportsku školu na Korzu
  • 14.00 sati – smotra škole jedrenja Jedriličarskog saveza PGŽ na Gatu Karoline Riječke

  Oko 12 sati, gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, pročelnik županijskog Upravnog odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu Valerij Jurešić pročelnik Odjela za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke Igor Načinović te riječki olimpijci obići će događanja na Korzu.

  Organizirat će se prezentacija više od dvadeset sportova na prigodno postavljenim sportskim terenima na Korzu, a bit će postavljeni i promotivni štandovi klubova s ciljem upoznavanja djece i roditelja s radom sportskih klubova i uključivanjem djece u sport.

  Na Gatu Karoline riječke Jedriličarski savez PGŽ održat će smotru škola jedrenja koje su održane u 2014. godini. Obzirom da je promocija sportova na Korzu koja se trebala održati povodom obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana (10.9.) otkazana radi loših vremenskih prilika, u okviru Europskog tjedna kretanja dana je priliku svim sportskim udrugama da prezentiraju svoj rad. Europski tjedan kretanja je manifestacija posvećena održivoj mobilnosti koja se od 2002. godine održava u razdoblju od 16. do 22. rujna.

  Ove godine Europski tjedan kretanja nosi slogan "Naše ulice , naš izbor", a želi se potaknuti građane da iskoriste svoj utjecaj na oblikovanje javnih prostora u cilju njihova preobražaja na način koji ih čini ugodnijim za život.

  Organizatori manifestacije su Riječki sportski savez i Zajednica sportova Primorsko-goranske županije, a pokrovitelji Grad Rijeka i Primorsko-goranska županija.

 • Svečana dodjela nagrada Sveučilišta u Rijeci

  U srijedu, 17. rujna 2014. godine, s početkom u 11 sati, u Rektoratu Sveučilišta u Rijeci održat će se svečana dodjela nagrada za akademsku godinu 2012./2013. U ime Primorsko-goranske županije svečanosti će prisustvovati zamjenica župana Marina Medarić.
 • Početak berbe žlahtine u Pavlomiru

  U utorak, 16. rujna 2014. godine, s početkom u 14.30 sati, u vinogradima Pavlomir (Novi Vinodolski) održat će se početak berbe žlahtine, kojoj će prisustvovati župan Zlatko Komadina. Žlahtina je autohtona hrvatska vinska sorta bijelog grožđa u vinodolskom i krčkom vinogorju.

Projekti Primorsko-goranske županije

Prev Next

Korisni sadržaji

Design & development: MULTILINK / m:web