U fokusu

Redovita tjedna konferencija za novinare

U ponedjeljak, 2. veljače 2015. godine s početkom u 10 sati, u sjedištu Primorsko-goranske županije (Adamićeva10/II), župan Zlatko Komadina sa suradnicima, održat će redovitu tjednu konferenciju za novinare.

Opširnije...


Kontakt

Kako do nas

Primorsko-goranska županija
Adamićeva 10
51000 Rijeka
Republika Hrvatska

Adresar PGŽ

OIB: 32420472134
Centrala: +385 51 351 600
E: info@pgz.hr

Pitajte - Odgovaramo

Pitanja

Najave

 • Redovita tjedna konferencija za novinare

  U ponedjeljak, 2. veljače 2015. godine s početkom u 10 sati, u sjedištu Primorsko-goranske županije (Adamićeva10/II), župan Zlatko Komadina sa suradnicima, održat će redovitu tjednu konferenciju za novinare.

  Na konferenciji će biti riječi o raspodjeli i realizaciji sredstava za građenje i održavanje lučke infrastrukture, financiranju programa i projekata iz područja socijalne skrbi i samozapošljavanja mladih, planu i programu rada javnih ustanova „Priroda“ te Zavoda za prostorno uređenje PGŽ, kao i drugim aktualnostima.
 • Vožnja vlakom "Vlak u snijegu" na relaciji Rijeka-Delnice-Rijeka

  U subotu, 31. siječnja 2015. godine, HŽ Putnički prijevoz organizira vožnju vlakom „Vlak u snijegu“ na relaciji Rijeka-Delnice-Rijeka. Polazak posebno okićenog vlaka predviđen je u 9.30 sati s riječkog kolodvora, a zabava i druženje započet će već u vožnji maškaranim likovima iz bajke.

  U Delnicama će putnike vlaka dočekati animatori koji su priredili prigodni program klizanje i igre na ledu, izbor najbolje maske, predstava na ledu, bogata tombola i gastronomska ponuda.
 • Prezentacija Idejnog projekta proširenja Luke Opatija

  U petak, 30. siječnja 2015. godine, u 12 sati, u Villi Antonio,Opatija (Vladimira Nazora 2) održat će se prezentacija Idejnog projekta proširenja Luke Opatija.

  Aktivnosti na projektu dogradnje luke Opatija pokrenute su u svrhu poboljšanja turističke ponude Grada Opatije. Luka Opatija predstavljat će, u svojoj konačnici, dio grada namijenjen komunalnom vezu, sportskim sadržajima, lučkom turističkom i izletničkom prometu, privezu velikih jahti i privezu cruisera duljine do 200 m i max. kapaciteta 700 putnika.

  Više informacija o projektu nazočnima će predočiti župan Zlatko Komadina i gradonačelnik Ivo Dujmić, dok će idejni projekt prezentirati ravnatelj Zavoda za prostorno uređenje Primorsko-goranske županije Mladen Črnjar.

  Izradu projektne dokumentacije financira Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture, Primorsko-goranska županija i Grad Opatija,a naručitelj idejnog projekta je Županijska lučka uprava Opatija-Lovran-Mošćenička Draga.
 • Noć muzeja

  U petak, 30. siječnja 2015. godine, od 18 do 01 sat, u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja Rijeka održat će se 10. Noć muzeja. Tom prigodom u 19 sati otvorit će se izložba naziva „Ratne boje“.

  Na izložbi će se predstaviti brojne borbene uniforme hrvatske vojske i policije, ali i protivničke vojske. Osim uniformi izlagat će se i ostala vojna oprema i pribor, ratni trofeji i dijelovi srušenih zrakoplova Jugoslavenskog ratnog vazduhoplovstva te narukavne oznake vojnih i policijskih postrojbi kroz koje su pripadnici pojedinih postrojbi iskazivali svoju pripadnost i ratnički identitet.

  Ostatak programa 10. Noći muzeja PPMHP pogledajte ovdje.

 • Maškarani turnir u briškuli i trešeti

  U petak, 30.siječnja 2015.godine s početkom u 18 sati u prostorima Boćarskog kluba Marinići, održat će se tradicionalni maškarani turnir u briškuli i trešeti.

  Paralelno s održavanjem turnira u briškuli i trešeti na boćarskim terenima održat će se tradicionalni ženski maškarani boćarski turnir.

  Turniru, koji se održava povodom 16. Halubajskog karnevala, u ime Primorsko-goranske županije prisustvovat će pročelnik Ureda županije Goran Petrc i pročelnik UO za regionalni razvoj, infrastrukturu i upravljanje projektima Ljudevit Krpan.

Projekti Primorsko-goranske županije

Prev Next

Korisni sadržaji

Design & development: MULTILINK / m:web