U fokusu

Potpisivanje ugovora o sufinanciranju rada vijeća i predstavnika nacionalnih manjina u Primorsko-goranskoj županiji

U petak, 18. travnja 2014. godine, s početkom u 10 sati,  u sjedištu Županije  (Adamićeva 10/II.), održat će se potpisivanje ugovora o sufinanciranju rada vijeća i predstavnika nacionalnih manjina u Primorsko-goranskoj županiji.

Opširnije...


Kontakt

Kako do nas

Primorsko-goranska županija
Adamićeva 10
51000 Rijeka
Republika Hrvatska

Adresar PGŽ

OIB: 32420472134
Centrala: +385 51 351 600
E: info@pgz.hr

Pitajte - Odgovaramo

Pitanja

Najave

 • Potpisivanje ugovora o sufinanciranju rada vijeća i predstavnika nacionalnih manjina u Primorsko-goranskoj županiji

  U petak, 18. travnja 2014. godine, s početkom u 10 sati,  u sjedištu Županije  (Adamićeva 10/II.), održat će se potpisivanje ugovora o sufinanciranju rada vijeća i predstavnika nacionalnih manjina u Primorsko-goranskoj županiji.

  U Primorsko-goranskoj županije djeluje sedam županijskih vijeća i pet županijskih predstavnika nacionalnih manjina za čiji će rad u 2014. godini Županija izdvojiti 319 tisuća  kuna. Ugovore će potpisati župan Zlatko Komadina i predsjednici vijeća te predstavnici nacionalnih manjina.
 • Predstavljanje modela financiranja putem Javno privatnog partnerstva s mogućnosti primjene na škole u PGŽ

  U petak, 18. travnja 2014. godine, s početkom u 11 sati, u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke (Korzo 16, Rijeka), u nazočnosti ministra znanosti, obrazovanja i sporta, Željka Jovanovića, održat će se prezentacija modela financiranja putem Javno privatnog partnerstva s mogućnosti primjene na projekte škola u Primorsko-goranskoj županiji.

  Prezentacija koju PGŽ organizira u suradnji sa Centrom za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija (CEI) namijenjena je gradonačelnicima i načelnicima te predstavnicima tijela državne uprave s područja Primorsko-goranske županije.

  Predstavljanje će u nazočnosti predsjednika Upravnog odbora CEI-a, Josipa Borka, održati Vedran Vucelić, voditelj CEI projekata javno privatnog partnerstva.

 • Potpisivanje ugovora o sufinanciranju rada vijeća i predstavnika nacionalnih manjina u Primorsko-goranskoj županiji

  U petak, 18. travnja 2014. godine, s početkom u 10 sati, u sjedištu Županije (Adamićeva 10/II.), održat će se potpisivanje ugovora o sufinanciranju rada vijeća i predstavnika nacionalnih manjina u Primorsko-goranskoj županiji.

  U Primorsko-goranskoj županije djeluje sedam županijskih vijeća i pet županijskih predstavnika nacionalnih manjina za čiji će rad u 2014. godini Županija izdvojiti 319 tisuća kuna. Ugovore će potpisati župan Zlatko Komadina i predsjednici vijeća te predstavnici nacionalnih manjina.

 • Pomoćnik ministra gospodarstva Vedran Kružić i Damir Novinić, ravnatelj AIK-a u Poslovnoj zoni Lučice kod Delnica

  četvrtak, 17. travnja u 8.30 sati najveću Poslovnu zonu Gorskog kotara Lučice kod Delnica posjetiti će pomoćnik ministra gospodarstva Vedran Kružić i ravnatelj Agencije za investicije i konkurentnost Damir Novinić. 

  Zamjenik župana Marko Boras Mandić i gradonačelnik Delnica Ivica Knežević upoznati će ih s razvojnim planovima i investicijskim potencijalom zone Lučice koja se prostire na 17 hektara te predstavlja najveći gospodarski potencijal Gorskog kotara. Izjave za medije predviđene su u 9.00 sati.

 • Medijsko predstavljanje 19. muzejske akcije pod nazivom "(Bez) veze"

  U četvrtak, 17. travnja 2014. godine, s početkom u 11 sati, u Prirodoslovnom muzeju Rijeka (Lorenzov prolaz 1) održat će se medijsko predstavljanje 19. muzejske edukativne akcije pod nazivom (Bez) veze. Akcija će se održati od 18. travnja do 18. svibnja povodom Međunarodnog dana muzeja.

  U akciji sudjeluje 63 muzeja, galerija, knjižnica i centara za kulturu iz svih krajeva Hrvatske. U sklopu Međunarodnog dana muzeja održat će se brojne radionice, vodstva, izložbe, predavanja, koncerti, predstave i drugi oblici edukativne komunikacije.

Projekti Primorsko-goranske županije

Prev Next

Korisni sadržaji

Design & development: MULTILINK / m:web