U fokusu

Sastanak ministra Mrsića s članovima gospodarsko-socijalnih vijeća

U utorak, 23. rujna 2014. godine, s početkom u 12 sati, u Konferencijskoj dvorani "Transadrije" (Riva Boduli 1) ministar Mrsić održat će sastanak s članovima gospodarsko-socijalnih vijeća Primorsko-goranske, Istarske i Ličko-senjske županije. Teme sastanka su rad županijskih gospodarsko-socijalnih vijeća i njihova uloga u osmišljavanju i provedbi javnih politika na lokalnoj razini. U ime Primorsko-goranske županije sastanku će nazočiti predsjednik Županijske skupštine PGŽ Erik Fabijanić


Kontakt

Kako do nas

Primorsko-goranska županija
Adamićeva 10
51000 Rijeka
Republika Hrvatska

Adresar PGŽ

OIB: 32420472134
Centrala: +385 51 351 600
E: info@pgz.hr

Pitajte - Odgovaramo

Pitanja

Najave

 • Sastanak ministra Mrsića s članovima gospodarsko-socijalnih vijeća

  U utorak, 23. rujna 2014. godine, s početkom u 12 sati, u Konferencijskoj dvorani "Transadrije" (Riva Boduli 1) ministar Mrsić održat će sastanak s članovima gospodarsko-socijalnih vijeća Primorsko-goranske, Istarske i Ličko-senjske županije. Teme sastanka su rad županijskih gospodarsko-socijalnih vijeća i njihova uloga u osmišljavanju i provedbi javnih politika na lokalnoj razini. U ime Primorsko-goranske županije sastanku će nazočiti predsjednik Županijske skupštine PGŽ Erik Fabijanić.
 • Svečanost 10. obljetnice Županijskog bibliobusa

  U utorak, 23. rujna 2014. godine, s početkom u 12 sati u Kino domu Vrbovsko (Željeznička ulica br. 1), održat će se svečanost povodom 10. obljetnice Županijskog bibliobusa. Ispred prostora Kino doma predstavit će se općine i gradovi s rute Županijskog bibliobusa – turističke zajednice, učeničke zadruge, udruge te pojedinci kroz prigodni program na otvorenome.

  U programu sudjeluju Folklorna skupina Moravice, Dječji zbor i scenska družina Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića Vrbovsko, Scenska družina Osnovne škole Rudolfa Strohala Lokve te Katja Šporčić i Nika Mlinac, učenice Osnovne škole Brod Moravice.

  Svečanosti 10. obljetnice Županijskog bibliobusa u ime Primorsko-goranske županije nazočit će župan Zlatko Komadina.

 • Svečano otvorenje prostora u koji će biti smještena 3. skupina Dječjeg vrtića "Lastavica" Punat

  U ponedjeljak, 22. rujna 2014. godine, s početkom u 13 sati, u prostorijama Dječjeg vrtića "Lastavica" Punat (I. G. Kovačića 81), održat će se svečano otvorenje prostora u koji će biti smještena 3. skupina Dječjeg vrtića "Lastavica" Punat.

  Novi prostor opremljen je namještajem po mjeri djeteta. Za uređenje je osigurano 375 tisuća kuna iz općinskog proračuna. U programu otvorenja, sudjelovat će i djeca, polaznici vrtića. U ime Primorsko-goranske županije svečanosti otvorenja prisustvovat će zamjenica župana Marina Medarić.

 • Svečano otvaranje Međunarodne znanstveno-kulturne manifestacije 23. Dani Frane Petrića

  U ponedjeljak, 22. rujna 2014. godine, s početkom u 9 sati, u Hotelu Kimen u Cresu bit će svečano otvorena Međunarodna znanstveno-kulturna manifestacija 23. Dani Frane Petrića. U okviru ovog višednevnog tematskog skupa održat će se i Interdisciplinarni simpozij Povijesni svijet, te niz kulturno-umjetničkih događanja.

  Ispred Primorsko-goranske županije otvaranju manifestacije nazočit će zamjenica župana Marina Medarić.

 • Predstavljanje EU projekta "Povratak djetinjstvu"

  U ponedjeljak, 22. rujna 2014. godine s početkom u 12 sati, u prostoru dječjeg vrtića "Zlatna ribica" u Kostreni (Žuknica 1a), održat će se predstavljanje projekta "Povratak djetinjstvu".

  Projekt je napisan, organiziran i bit će proveden od strane volontera Hrvatskog futurološkog društva u suradnji sa svojim europskim partnerima iz Ukrajine, Poljske, Turske i Bugarske, a sufinanciran je od strane Europske Unije, programa Erasmus+. Cilj projekta mladih volontera je naglasiti važnost direktne međusobne socijalizacije u društvu, boravak u prirodi i kroz igru.

  Ispred Primorsko-goranske županije na predstavljanju projekta sudjelovat će pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje Edita Stilin.

Projekti Primorsko-goranske županije

Prev Next

Korisni sadržaji

Design & development: MULTILINK / m:web