U fokusu

Redovita tjedna konferencija za novinare

U ponedjeljak, 30. ožujka 2015. godine, s početkom u 10.00 sati, u sjedištu Primorsko-goranske županije (Adamićeva10/II), župan Zlatko Komadina sa suradnicima, održat će redovitu tjednu konferenciju za novinare.

opširnije...


Kontakt

Kako do nas

Primorsko-goranska županija
Adamićeva 10
51000 Rijeka
Republika Hrvatska

Adresar PGŽ

OIB: 32420472134
Centrala: +385 51 351 600
E: info@pgz.hr

Pitajte - Odgovaramo

Pitanja

Najave

 • Redovita tjedna konferencija za novinare

  U ponedjeljak, 30. ožujka 2015. godine, s početkom u 10.00 sati, u sjedištu Primorsko-goranske županije (Adamićeva10/II), župan Zlatko Komadina i suradnici održat će redovitu tjednu konferenciju za novinare.

  Na konferenciji će biti riječi o provedbi programa javno zdravstvenih mjera zaštite zdravlja od štetnih čimbenika okoliša, o raspodjeli sredstava namijenjenih subvencioniranju pružanja usluga županijskog linijskog javnog cestovnog prijevoza putnika, rasporedu sredstava za sufinanciranje programa neprofitnih organizacija od općeg značaj za PGŽ kao i drugim aktualnostima.

 • Večer mađarske kulture Saveza mađarskih udruga

  U nedjelju, 29. ožujka 2015. godine s početkom u 17.00 sati, u Villi Angiolina u Opatiji (Park Angiolina 1), održat će se Večer mađarske kulture Saveza mađarskih udruga u organizaciji Mađarske Kulturne Udruge ″Baross″ iz Rijeke.

  Bogati kulturni program uključuje repertoar narodnih plesova i pjesama koji će izvoditi folklorna skupina ″Talička″ te glazbeni sastav ″Triliom″ iz Baranje.
  U ime Primorsko-goranske županije svečanosti će nazočiti zamjenik župana Petar Mamula.

 • Sjednica Gospodarsko-socijalnog vijeća Primorsko-goranske županije

  U petak, 27. ožujka 2015. godine, s početkom u 13 sati, u sjedištu Primorsko-goranske županije (Slogin kula 2/6.kat, soba 601) održat će se sjednica Gospodarsko-socijalnog vijeća Primorsko-goranske županije.

  Na dnevnom redu sjednice je problematika nezaposlenosti u Primorsko-goranskoj županiji o čemu će izvijestiti predstojnica Područnog ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Rijeka Jadranka Tomašić, a članovi GSV-a raspravljat će i o stanju trgovačkih društava 3. maj Motori i dizalice d.d. i 3. maj TIBO d.d.

 • Sastanak na temu prenamjene vojnog strelišta "Kovačevo"

  U petak, 27. ožujka 2015. godine u Domu kulture Općine Čavle (Stara vijećnica), Primorsko-goranska županija organizirala je sastanak na temu prenamjene vojnog strelišta "Kovačevo" i izgradnje Međunarodnog streljačkog centra Grobnik kao dijela sportsko-turističke infrastrukture Primorsko-goranske županije i Republike Hrvatske.

  Uz župana Zlatka Komadinu na sastanku će sudjelovati ministar obrane Ante Kotromanović, direktor Glavnog stožera Oružanih snaga kontraadmiral Robert Hranj, zamjenik ministra turizma Daglas Koraca, predstavnici Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, načelnik Općine Čavle Željko Lambaša, direktorica TZ Kvarnera Irena Peršić Živadinov te predstavnici Projektnog tima.

  Primorsko-goranska županija uputila je prijavu Ministarstvu turizma za odabir projekata i dodjelu bespovratnih sredstava temeljem Programa "Fond za razvoj turizma" te je projekt MSC Grobnik ušao u uži izbor za dodjelu sredstava.

  Izjave za medije predviđene su u 11.45 sati u Domu kulture Čavle (Stara vijećnica), Čavle 104, Čavle.

 • Radionica "Claustra - kameni branici rimskog imperija"

  petak, 27. ožujka 2015. godine, u vremenu od 10 do 17 sati, u konferencijskoj dvorani Transadrije (Riva Boduli 1, Rijeka) održat će se radionica u okviru Projekta "Claustra – Kameni branici rimskog imperija".

  Riječ je o projektu koji je dio programa Europskog teritorijalnog sudjelovanja Slovenija-Hrvatska 2007-2013., a u kojemu su partneri Primorsko-goranska županija i Zavod za zaštitu kulturne baštine Slovenije s ciljem očuvanja i valorizacije kasnorimskog obrambenog sustava Claustra Alpium Iuliarium.

  Ova radionica je prva u nizu od tri radionice koje će povezati dionike s obje strane granice u upravljanju baštinom Claustre.

Projekti Primorsko-goranske županije

Prev Next

Korisni sadržaji

Design & development: MULTILINK / m:web