U fokusu

Predstavljanje projekta arTVision, potpisivanje ugovora o suradnji

U ponedjeljak, 28. srpnja 2014. godine u 10 sati, u sjedištu Primorsko-goranske županije (Adamićeva 10/II.), održat će se svečano potpisivanje Ugovora o suradnji na projektu artTVision.


Kontakt

Kako do nas

Primorsko-goranska županija
Adamićeva 10
51000 Rijeka
Republika Hrvatska

Adresar PGŽ

OIB: 32420472134
Centrala: +385 51 351 600
E: info@pgz.hr

Pitajte - Odgovaramo

Pitanja

Najave

 • Predstavljanje knjige Ivice Butorca „Pogled na četiri stoljeća povijesti Bunjevaca Krmpoćana“

  U petak, 25. srpnja 2014. godine s početkom u 11 sati u župnoj crkvi Sv. Jakova u Krmpotama, održat će se predstavljanje knjige Ivice Butorca "Pogled na četiri stoljeća povijesti Bunjevaca Krmpoćana".

  Nakon promocije knjige o bogatoj prošlosti Bunjevaca-Krmpoćana, održat će se koncert rodoljubno-povijesnih pjesama o seobi, životu i običajima Bunjevaca-Krmpoćana i tradicionalno druženje lovaca Lovačkog društva "Gradina".

  Na predstavljanju knjige nazočit će župan Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina i nadbiskup mons. dr. Ivan Devčić koji će u 10 sati u župnoj crkvi Sv. Jakova predvoditi Svetu misu.
 • Potpisivanje Ugovora turističkih projekata i aktivnosti na području Primorsko-goranske županije

  U petak, 25. srpnja 2014. godine u sjedištu Primorsko-goranske županije (Adamićeva 10/II.) u 10 sati, održat će se potpisivanje ugovora za sufinanciranje turističkih projekata i aktivnosti na području Primorsko-goranske županije.

  Odabrani su projekti i aktivnosti kojima je Županija dodijelila donacije sa svrhom realizacije proračunske aktivnosti "Potpora razvoju selektivnih oblika turizma" u 2014. godini i "Sufinanciranje kapitalnih projekata razvoja turizma" u 2014. godini.

  Ukupan iznos odobrenih sredstava iznosi 1.121.000,00 kuna od kojih je gotovo 50% novčanih sredstava namijenjeno projektima u Gorskom kotaru.

  Ugovore će potpisati zamjenik župana Marko Boras Mandić i predstavnici turističkih zajednica i neprofitnih udruga Primorsko-goranske županije.
 • Dan Grada Opatije

  U četvrtak, 24. srpnja 2014. godine u 20.30 sati, na Maloj ljetnoj pozornici,  održat će se Svečana sjednica Gradskog vijeća povodom Dana Grada Opatije.

  Na sjednici će nazočiti župan Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina.
 • Konferencija za medije povodom preuzimanja upravljanja Kaštelom Zrinskih u Brodu na Kupi

  U četvrtak, 24. srpnja 2014. godine s početkom u 13 sati, u Kaštelu Zrinskih ( Kralja Tomislava 1, Brod na Kupi) održat će se konferencija za medije povodom preuzimanja upravljanja Kaštelom Zrinskih u Brodu na Kupi.

  Na konferenciji će u ime Primorsko-goranske županije sudjelovati pročelnik Upravnog odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu Valerij Jurešić, gradonačelnik Grada Delnica Ivica Knežević, predsjednik Mjesnog odbora Brod na Kupi Davorin Klobučar i ravnateljica Prirodoslovnog muzeja Rijeka dr. sc. Željka Modrić Surina koja će predstaviti planirane aktivnosti u Kaštelu Zrinskih, kao i novi logotip Muzeja.
 • Centar Fortica uključen u program edukacije volontera zemalja EU

  U četvrtak, 24. srpnja 2014. godine u 9 sati, zamjenica župana Marina Medarić i Dragica Marač, pročelnica Upravnog odjela za socijalnu politiku i mlade, posjetit će PGŽ Centar za rehabilitaciju Fortica Kraljevica (Obala kralja Tomislava 1) u kojemu borave volonterke Theresa Hirschman i Merima Ribić, učenice Više škole za socijalno ekonomske poslove Graz (HLV Social menagment Graz).

  Učenice koje se školuju za poslove socijalnog radnika obavljaju uobičajenu praksu obveznog volontiranja u strukovnim školama Europske unije. Na molbu škole iz Graza, u program volontiranja uključila se i županijska ustanova dajući priliku mladim ljudima da steknu znanja i iskustva u radu s djecom s posebnim potrebama.

Projekti Primorsko-goranske županije

Prev Next

Korisni sadržaji

Design & development: MULTILINK / m:web