U fokusu

Predstavljanje druge faze projekta "Muzeji zajedno"

U utorak, 23. prosinca 2014. godine, s početkom u 12.00 sati, u atriju Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja bit će predstavljena druga faza projekta "Muzeji zajedno".

opširnije...


Kontakt

Kako do nas

Primorsko-goranska županija
Adamićeva 10
51000 Rijeka
Republika Hrvatska

Adresar PGŽ

OIB: 32420472134
Centrala: +385 51 351 600
E: info@pgz.hr

Pitajte - Odgovaramo

Pitanja

Najave

 • Predstavljanje druge faze projekta "Muzeji zajedno"

  U utorak, 23. prosinca 2014. godine, s početkom u 12.00 sati, u atriju Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja bit će predstavljena druga faza projekta "Muzeji zajedno".

  O ovom jedinstvenom projektu u kojem sudjeluje ukupno sedam muzeja i 14 muzejskih prostora s područja Primorsko-goranske županije govorit će pročelnici upravnih odjela za kulturu Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije, Ivan Šarar i Valerij Jurešić, kao i ravnatelji muzejskih ustanova.

 • Redovita tjedna konferencija za novinare

  U ponedjeljak, 22.prosinca 2014. godine, s početkom u 9 sati, u sjedištu županije (Adamićeva10/II), župan Zlatko Komadina sa zamjenicima, održat će posljednju ovogodišnju  tjednu konferenciju za novinare.

  Na konferenciji će se iznijeti presjek najvažnijih aktivnosti i projekata Primorsko-goranske županije tijekom protekle godine.
 • Priredba i prezentacija projekta "Moji prijatelji iz Fortice"

  U ponedjeljak, 22. prosinca 2014. godine, s početkom u 17 sati, u PraktikUM-u (prostoriji prizemlja Doma kulture i sporta u Kraljevici, Strossmayerova 29), održat će se zajednička priredba, druženje i prezentacija projekta "Moji prijatelji iz Fortice".

  Projekt "Moji prijatelji iz Fortice" Centar za rehabilitaciju Fortica provodi zajedno s Osnovnom školom Kraljevica, Dječjim vrtićem Orepčići iz Kraljevice i Centrom za odgoj i obrazovanje Rijeka. Radi se o programu kojem je cilj unaprijediti socio-emocionalni razvoj i socijalnu inkluziju djece predškolskog uzrasta s mentalnom retardacijom i cerebralnom paralizom.

 • Sjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova

  U ponedjeljak, 22.prosinca 2014. godine, s početkom u 11 sati, u sjedištu Županije (Adamićeva 10/II) održat će se sjednica Županijskog povjerenstva za ravnopravnost spolova. Na sjednici će biti održana prezentacija projekta "Erasmus+Re-start women 2.0." o edukaciji nezaposlenih žena radi stjecanja potrebnih kompetencija za povratak na posao. Prezentaciju će održati predstavnici Ustanove za obrazovanje odraslih Dante iz Rijeke.
 • Posjet predstavnika PGŽ djelatnicima granične policije

  Prigodom nadolazećih blagdana, u ponedjeljak 22. prosinca 2014. godine s početkom u 10.30 sati, predstavnici Primorsko-goranske županije predvođeni zamjenicom župana Marinom Medarić posjetit će djelatnike Lučke kapetanije Rijeka (Lučka kapetanija Rijeka, Senjsko pristanište 3.).

  Nakon toga, u 12 sati predstavnici Primorsko-goranske županije predvođeni zamjenicima župana Markom Borasom Mandićem i Petrom Mamulom posjetit će djelatnike granične policije na državnom graničnom prijelazu Rupa. Uz čestitke za nadolazeće blagdane djelatnicima Lučke kapetanije Rijeka i Graničnog prijelaza Rupa uručit će se i prigodni darovi.

Projekti Primorsko-goranske županije

Prev Next

Korisni sadržaji

Design & development: MULTILINK / m:web