U fokusu

Redovita tjedna konferencija za novinare

U ponedjeljak, 2. ožujka 2015. godine, s početkom u 10 sati, u sjedištu Primorsko-goranske županije (Adamićeva10/II), župan Zlatko Komadina i Dragica Marač, pročelnica Upravnog odjela za socijalnu politiku i mlade, održat će redovitu tjednu konferenciju za novinare.

Opširnije...


Kontakt

Kako do nas

Primorsko-goranska županija
Adamićeva 10
51000 Rijeka
Republika Hrvatska

Adresar PGŽ

OIB: 32420472134
Centrala: +385 51 351 600
E: info@pgz.hr

Pitajte - Odgovaramo

Pitanja

Najave

 • Redovita tjedna konferencija za novinare

  U ponedjeljak, 2. ožujka 2015. godine, s početkom u 10 sati, u sjedištu Primorsko-goranske županije (Adamićeva10/II), župan Zlatko Komadina i Dragica Marač, pročelnica Upravnog odjela za socijalnu politiku i mlade, održat će redovitu tjednu konferenciju za novinare.

  Na konferenciji će biti riječi o financiranju socijalnih programa, o raspodjeli sredstava za financiranje troškova rada vijeća i predstavnika nacionalnih manjina, prijedlozima odluka o granicama pomorskog dobra, o projektu turističke valorizacije pomorske, ribarske i brodograđevne baštine Sjevernog Jadrana, kao i drugim aktualnostima.

 • Međunarodni ženski šahovski turnir "CVIJET MEDITERANA 2015"

  ponedjeljak, 2. ožujka 2015. godine, s početkom u 12.00 sati, na riječkom Korzu ispred zgrade Gradske Uprave Rijeka (Korzo 16), održat će se otvaranje 15. međunarodnog ženskog velemajstorskog turnira "CVIJET MEDITERANA 2015".

  Turnir se održava pod pokroviteljstvom Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije i Hrvatskog šahovskog Saveza. Za tu prigodu ispred zgrade Poglavarstva na Korzu bit će postavljena šahovska ploča veličine 4x4 metara na kojoj će šahovsku vještinu demonstrirati dvije velemajstorice uz asistenciju učesnica ove manifestacije.

  U ime Primorsko-goranske županije otvorenju će prisustvovati zamjenica župana Marina Medarić.

 • Otvorenje izložbe karnevalskih fotografija

  U subotu, 28. veljače 2015. godine, s početkom u 12 sati, u Državnom arhivu Rijeka (Park Nikole Hosta 2) održat će se otvorenje izložbe fotografija na temu pokladnih običaja u Primorsko-goranskoj županiji. U ime Županije otvorenju će prisustvovati pročelnik Ureda Županije Goran Petrc.
 • Seminar i demonstracija alpskog skijanja osoba s invaliditetom na Platku

  subotu, 28. veljače 2015. godine, s početkom u 10 sati, Savez sportova osoba s invaliditetom Primorsko-goranske županije i Hrvatski skijaški savez osoba s invaliditetom na skijalištu Platak, (staza "jedinica" pored Velikog doma) organiziraju jednodnevni tečaj za trenere skijanja osoba s invaliditetom s prikazom slaloma i veleslaloma za osobe s invaliditetom.

  Seminar će voditi Dragan Katunar, direktor zimskih sportova Hrvatskog paraolimpijskog odbora Klub alpskog skijanja osoba s invaliditetom "Kvarner" domaćin je ovog seminara, na kojem će uz skijaše "Kvarnera", nastupiti i skijaši Kluba alpskog skijanja osoba s invaliditetom "Sljeme" iz Zagreba.

 • Vježba "Kostrena 2015"

  subotu, 28. veljače 2015. godine, s početkom u 10 sati, na stadionu NK Pomorca-Žuknica u Kostreni, povodom Međunarodnog dana civilne zaštite i 10. godišnjice djelovanja, Državne uprave za zaštitu i spašavanje u Republici Hrvatskoj, održat će se terenska vježba "Kostrena 2015" s ciljem uvježbavanja snaga zaštite i spašavanja koje se aktiviraju u slučaju velikih nesreća i katastrofa u postrojenjima.

  U 10 sati održat će se prezentacija dijela vježbe za medije i promatrače. Vježbu organizira Općina Kostrena u suradnji s Područnim uredom za zaštitu i spašavanje Rijeka i INA d.d. RNR, pogon Urinj.

Projekti Primorsko-goranske županije

Prev Next

Korisni sadržaji

Design & development: MULTILINK / m:web