U fokusu

Osnovna škole Frane Petrića u Cresu dobila je rampu za osobe s poteškoćama u kretanju

U srijedu, 3. rujna 2014. godine, u 11 sati, župan Zlatko Komadina, zamjenica Župana Marina Medarić i gradonačelnik Cresa Kristijan Jurjako, posjetit će Osnovnu školu Frane Petrića (šetalište 20 travnja 56, Cres) koja je dobila pristupnu rampu za osobe s poteškoćama u kretanju.

Opširnije...


Kontakt

Kako do nas

Primorsko-goranska županija
Adamićeva 10
51000 Rijeka
Republika Hrvatska

Adresar PGŽ

OIB: 32420472134
Centrala: +385 51 351 600
E: info@pgz.hr

Pitajte - Odgovaramo

Pitanja

Najave

 • Osnovna škole Frane Petrića u Cresu dobila je rampu za osobe s poteškoćama u kretanju

  U srijedu, 3. rujna 2014. godine, u 11 sati, župan Zlatko Komadina, zamjenica Župana Marina Medarić i gradonačelnik Cresa Kristijan Jurjako, posjetit će Osnovnu školu Frane Petrića (šetalište 20 travnja 56, Cres) koja je dobila pristupnu rampu za osobe s poteškoćama u kretanju.

  Primorsko-goranska županija je financirala uređenje rampe čijom je izgradnjom škola u potpunosti prilagođena za osobe smanjene pokretljivosti te se time osnovna škola i gimnazija u Cresu svrstavaju u škole prilagođene osobama smanjene pokretljivosti.
 • Potpisivanje Pisma namjere za rekonstrukciju županijske ceste Veli Lošinj-Mali Lošinj

  U utorak, 2. rujna 2014. godine u Hotelu Punta u Velom Lošinju (mala kongresna dvorana Sali Stilla), u 11.00 sati, župan Zlatko Komadina, gradonačelnik Grada Malog Lošinja Gari Cappelli i predsjednik uprave Jadranke d.d. Sanjin Šolić potpisat će Pismo namjere za sufinanciranje rekonstrukcije županijske ceste Veli Lošinj-Mali Lošinj ukupne vrijednosti oko 20 milijuna kuna (s imovinsko –pravnom pripremom).

  Radi se o prometnici u duljini od 3,4 km, koja uključuje i dogradnju šetnice i biciklističke staze. Nositelj cjelokupnog posla oko rekonstrukcije ceste je Županijska uprava za ceste Primorsko-goranske županije,a projekt će sufinancirati Primorsko-goranska županija, Grad Mali Lošinj i Jadranka d.d.
 • Radni susret s predsjednikom Republike Hrvatske Ivom Josipovićem

  U utorak, 2. rujna 2014. godine, s početkom u 13 sati, u naselju Vrh na otoku Krku, u Kući krčkog pršuta održat će se radni susret Lokalne akcijske grupe "Kvarnerski otoci" s predsjednikom Republike Hrvatske Ivom Josipovićem. U ime Primorsko-goranske županije sastanku će prisustvovati zamjenik župana Marko Boras Mandić i potpredsjednik Županijske skupštine Đanino Sučić.
 • Redovita tjedna konferencija za novinare

  U ponedjeljak, 1. rujna 2014. godine s početkom u 10 sati, u sjedištu županije (Adamićeva10/II), župan Zlatko Komadina sa suradnicima, održat će redovitu tjednu konferenciju za novinare.

  Na konferenciji će biti riječi o izvršenju financijskog plana Županijske uprave za ceste, rasporedu sredstava za sufinanciranje programa i projekata neprofitnih organizacija, donaciji eko-opreme županijskim lučkim upravama kao i drugim aktualnostima.
 • Svečano otvorenje Ljetne škole ljudskih prava

  U ponedjeljak, 01. rujna 2014. godine s početkom u 10 sati, u Gradskoj vijećnici Grada Novog Vinodolskog, održat će se svečano otvorenje Ljetne škole ljudskih prava.

  Ljetna škola ljudskih prava u Novom Vinodolskom okuplja studente s pravnih fakulteta u Osijeku, Rijeci, Splitu, Zagrebu, Mostaru i Podgorici, kako bi izučavali razne vidove zaštite ljudskih prava u Europi, raspravljali o njihovoj zaštiti, te stjecali stručna znanja i vještine.

  U radu ovogodišnje sedme škole sudjeluju vodeći autoriteti s područja zaštite ljudskih prava iz zemlje i inozemstva.Svečanosti otvorenja Ljetne škole ljudskih prava nazočit će pročelnik Upravnog odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu Valerij Jurešić.

Projekti Primorsko-goranske županije

Prev Next

Korisni sadržaji

Design & development: MULTILINK / m:web