U fokusu

14. sjednica Županijske skupštine

U četvrtak, 18. prosinca 2014. godine, s početkom u 10 sati, u Konferencijskoj dvorani "Transadrije" (Riva Boduli 1), održat će se 14. sjednica Županijske skupštine Primorsko-goranske županije.

opširnije...


Kontakt

Kako do nas

Primorsko-goranska županija
Adamićeva 10
51000 Rijeka
Republika Hrvatska

Adresar PGŽ

OIB: 32420472134
Centrala: +385 51 351 600
E: info@pgz.hr

Pitajte - Odgovaramo

Pitanja

Najave

 • 14. sjednica Županijske skupštine

  U četvrtak, 18. prosinca 2014. godine, s početkom u 10 sati, u Konferencijskoj dvorani "Transadrije" (Riva Boduli 1), održat će se 14. sjednica Županijske skupštine Primorsko-goranske županije. Na dnevnom redu sjednice su prijedlog odluke o produljenju važenja Razvojne strategije Primorsko-goranske županije 2011. – 2014., prijedlog odluke o osnivanju ustanove "Jadranski edukativno-istraživački centar za reagiranja na iznenadna onečišćenja mora" i informacija o projektu osnivanja i uređenja Centra za posjetitelje Beli.

  Članovi Županijske skupštine raspravljat će i o koncesijama na pomorskom dobru te drugim temama.

 • Svečano otvorenje preuređenog odjela "Kućanske zajednice" u Domu za starije osobe Kantrida

  U srijedu, 17. prosinca 2014. godine s početkom u 10 sati u Domu za starije osobe Kantrida (Đuro Catti 6), održat će se svečano otvorenje preuređenog odjela Kućanske zajednice.

  U novi adaptirani prostor koji se nalazi na 3. katu Doma, Primorsko-goranska županija uložila je 1.000.000 kuna, a svečanom otvorenju prisustvovat će župan
  Zlatko Komadina i pročelnica Upravnog odjela za socijalnu politiku i mlade Dragica Marač.

 • Konferencija za novinare - zima na Platku

  U srijedu, 17. prosinca 2014. godine, s početkom u 11 sati, u sjedištu županije (Adamićeva10/II), župan Zlatko Komadina, zamjenik župana Marko Boras Mandić i direktor Goranskog sportskog centra Dario Medvedec, održat će konferenciju za novinare.

  Na konferenciji će biti riječi o sadržajima zimske sezone na Platku, te nastavku ulaganja u razvoj Regionalnog sportsko-rekreacijskog i turističkog centra Platak. Taj su projekt, pored Županije, u svoje prioritete uvrstili i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo turizma te Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta.

 • Božićni koncert Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova

  U srijedu, 17. prosinca 2014. godine s početkom u 19 sati, u dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja, učenici Glazbene škola Ivan Matetić Ronjgov održat će Božićni koncert.
 • Sjednica Županijskog operativnog centra za provedbu plana intervencija kod iznenadnog onečišćenja mora

  U utorak, 16. prosinca 2014. godine, s početkom u 11 sati, u sjedištu Primorsko-goranske županije (Adamićeva 10/II) održat će se sjednica Županijskog operativnog centra za provedbu Plana intervencija kod iznenadnog onečišćenja mora u PGŽ.

  Na dnevnom redu sjednice je prezentacija projekta "Kontrola opasnih podvodnih olupina u županiji s opisom stanja", razmatranje Izvješća o avioizviđanju za 2014. godinu te utvrđivanje prijedloga Programa rada Županijskog operativnog centra Primorsko-goranske županije za 2015. godinu.

  Na sjednici će prisustvovati pročelnica Upravnog odjela za pomorsko dobro, promet i veze Nada Milošević.

Projekti Primorsko-goranske županije

Prev Next

Korisni sadržaji

Design & development: MULTILINK / m:web