U fokusu

Redovita tjedna konferencija za novinare

U ponedjeljak, 22. rujna 2014. godine s početkom u 10 sati, u sjedištu županije (Adamićeva10/II), zamjenici župana Marko Boras Mandić i Petar Mamula te pročelnica UO za odgoj i obrazovanje Edita Stilin, održat će redovitu tjednu konferenciju za novinare.

opširnije...


Kontakt

Kako do nas

Primorsko-goranska županija
Adamićeva 10
51000 Rijeka
Republika Hrvatska

Adresar PGŽ

OIB: 32420472134
Centrala: +385 51 351 600
E: info@pgz.hr

Pitajte - Odgovaramo

Pitanja

Najave

 • Svečano otvorenje prostora u koji će biti smještena 3. skupina Dječjeg vrtića "Lastavica" Punat

  U ponedjeljak, 22. rujna 2014. godine, s početkom u 13 sati, u prostorijama Dječjeg vrtića "Lastavica" Punat (I. G. Kovačića 81), održat će se svečano otvorenje prostora u koji će biti smještena 3. skupina Dječjeg vrtića "Lastavica" Punat.

  Novi prostor opremljen je namještajem po mjeri djeteta. Za uređenje je osigurano 375 tisuća kuna iz općinskog proračuna. U programu otvorenja, sudjelovat će i djeca, polaznici vrtića. U ime Primorsko-goranske županije svečanosti otvorenja prisustvovat će zamjenica župana Marina Medarić.

 • Svečano otvaranje Međunarodne znanstveno-kulturne manifestacije 23. Dani Frane Petrića

  U ponedjeljak, 22. rujna 2014. godine, s početkom u 9 sati, u Hotelu Kimen u Cresu bit će svečano otvorena Međunarodna znanstveno-kulturna manifestacija 23. Dani Frane Petrića. U okviru ovog višednevnog tematskog skupa održat će se i Interdisciplinarni simpozij Povijesni svijet, te niz kulturno-umjetničkih događanja.

  Ispred Primorsko-goranske županije otvaranju manifestacije nazočit će zamjenica župana Marina Medarić.

 • Predstavljanje EU projekta "Povratak djetinjstvu"

  U ponedjeljak, 22. rujna 2014. godine s početkom u 12 sati, u prostoru dječjeg vrtića "Zlatna ribica" u Kostreni (Žuknica 1a), održat će se predstavljanje projekta "Povratak djetinjstvu".

  Projekt je napisan, organiziran i bit će proveden od strane volontera Hrvatskog futurološkog društva u suradnji sa svojim europskim partnerima iz Ukrajine, Poljske, Turske i Bugarske, a sufinanciran je od strane Europske Unije, programa Erasmus+. Cilj projekta mladih volontera je naglasiti važnost direktne međusobne socijalizacije u društvu, boravak u prirodi i kroz igru.

  Ispred Primorsko-goranske županije na predstavljanju projekta sudjelovat će pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje Edita Stilin.

 • Redovita tjedna konferencija za novinare

  U ponedjeljak, 22. rujna 2014. godine s početkom u 10 sati, u sjedištu županije (Adamićeva10/II), zamjenici župana Marko Boras Mandić i Petar Mamula te pročelnica UO za odgoj i obrazovanje Edita Stilin, održat će redovitu tjednu konferenciju za novinare.

  Na konferenciji će biti riječi o dodatnim ulaganjima na nefinancijskoj imovini za osnovno i srednje školstvo, rasporedu sredstava jedinicama lokalne samouprave za troškove ogrijeva, kriterijima za dodjelu potpora pružanja usluge županijskog linijskog prijevoza putnika, kao i drugim aktualnostima.

 • 22. Grobnička jesen

  U nedjelju, 21. rujna 2014. godine, s početkom u 18 sati, održat će se otvaranje manifestacije "Grobničke jeseni", pod nazivom "Jesen pu nas vavik leh dobrin zausti". U programu sudjeluju Klapa Grobnik i mlade grobničke pjesnikinje Brigita Čargonja i Antonija Juričić, a održat će se i projekcija dokumentarnog filma Vlaste Juretić "Priziv na devet u Grobniku".

  U ime Primorsko-goranske županije manifestaciji će prisustvovati pročelnik Ureda Županije Goran Petrc.

Projekti Primorsko-goranske županije

Prev Next

Korisni sadržaji

Design & development: MULTILINK / m:web