U fokusu

Posjet i obilazak radova Strojarsko-brodograđevnoj školi za industrijska i obrtnička zanimanja

U petak, 31. listopada 2014. godine s početkom u 12 sati, župan Zlatko Komadina, zamjenica župana Marina Medarić i pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje Edita Stilin posjetit će Strojarsko brodograđevnu školu za industrijska i obrtnička zanimanja (Braće Branchetta 11a).

opširnije...


Kontakt

Kako do nas

Primorsko-goranska županija
Adamićeva 10
51000 Rijeka
Republika Hrvatska

Adresar PGŽ

OIB: 32420472134
Centrala: +385 51 351 600
E: info@pgz.hr

Pitajte - Odgovaramo

Pitanja

Najave

 • Polaganje vijenaca povodom blagdana Svih svetih

  U petak, 31. listopada 2014. godine, s početkom u 11 sati, delegacija Primorsko-goranske županije predvođena županom Zlatkom Komadinom te izaslanstva Grada Rijeke, Ureda državne uprave Primorsko-goranske županije, Ministarstva obrane Republike Hrvatske – područnog odjela za poslove obrane Rijeka, Policijske uprave primorsko-goranske županije, predstavnici udruga iz Domovinskog rata te predstavnici županijskih organizacija političkih stranaka položit će vijence i zapaliti svijeće u Aleji poginulih branitelja Domovinskog rata i na Središnjem križu na Centralnom gradskom groblju Drenova povodom blagdana Svih svetih.
 • Posjet i obilazak radova Strojarsko-brodograđevnoj školi za industrijska i obrtnička zanimanja

  U petak, 31. listopada 2014. godine s početkom u 12 sati, župan Zlatko Komadina, zamjenica župana Marina Medarić i pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje Edita Stilin posjetit će Strojarsko brodograđevnu školu za industrijska i obrtnička zanimanja (Braće Branchetta 11a).

  U 2014. godini Primorsko-goranska županija financirala je izvođenje radova unutarnjeg uređenja prostora Strojarsko-brodograđevne škole za industrijska i obrtnička zanimanja koja se odvijala u dvije faze, ukupnog iznosa 3.244.887 kn. Osim unutarnjeg uređenja škole, financirano je uređenje fasade i krova u 2013. godini, a financiranje Županije u školu za 2013. i 2014. godinu ukupno iznosi 4 milijuna kuna.

 • 12. sjednica Županijske skupštine

  U četvrtak, 30. listopada 2014. godine, s početkom u 10.00 sati, u Konferencijskoj dvorani "Transadrije" (Riva Boduli 1) održat će se 12. sjednica Županijske skupštine Primorsko-goranske županije.

  Na dnevnom redu sjednice, između ostalog, je izmjena i dopuna Proračuna Primorsko-goranske županije i izvješće o radu Centra za brdsko-planinsku poljoprivredu PGŽ. Skupštinari će raspravljati i o koncesijama na pomorskom dobru, programu rada Županijskog savjeta mladih PGŽ te drugim temama.

 • Tribina o budućnosti kulture u Primorsko-goranskoj županiji

  U srijedu, 29. listopada 2014. godine, s početkom u 17 sati, u Hotelu "Esplanade" u Crikvenici bit će održana tribina pod nazivom "Budućnost kulture u Primorsko-goranskoj županiji".

  Tribinu organiziraju Primorsko-goranska županija i Grad Rijeka s ciljem upoznavanja svih dionika u kulturnom životu županije s rezultatima prvog velikog istraživanja o kulturnim navikama, zadovoljstvu kulturnom ponudom, stavovima o financiranju kulturnih sadržaja kao i osobnoj zainteresiranosti za bavljenje kulturnim aktivnostima. Na tribini će također biti predstavljene osnovne smjernice Strategije kulturnog razvitka PGŽ kao i aktivnosti u projektu kandidature Grada Rijeke za titulu Europske prijestolnice kulture 2020. godine.

  Na tribini će sudjelovati pročelnik UO za kulturu, sport i tehničku kulturu PGŽ Valerij Jurešić i pročelnik Odjela gradske uprave za kulturu Grada Rijeke Ivan Šarar.

 • Konferencija za novinare - predstavljanje novog izdanja Zdravstveno-statističkog ljetopisa PGŽ

  U srijedu, 29. listopada 2014. godine s početkom u 12 sati, u Maloj dvorani Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ (Krešimirova 52a/5) održat će se konferencija za novinare na kojoj će biti predstavljeno novo izdanje Zdravstveno-statističkog ljetopisa.

  Ova vrijedna publikacija Nastavnog zavoda za javno zdravstvo objedinjuje podatke o kapacitetima zdravstvene djelatnosti i stanju zdravlja stanovništva Primorsko-goranske županije.

  Podatke iz Zdravstveno-statističkog ljetopisa predstavit će ravnatelj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo prof.dr.sc. Vladimir Mićović sa suradnicima i pročelnica UO za zdravstvo PGŽ, doc.dr.sc. Đulija Malatestinić.

Projekti Primorsko-goranske županije

Prev Next

Korisni sadržaji

Design & development: MULTILINK / m:web