U fokusu

Obilježavanje Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama

U utorak, 25. studenog 2014. godine s početkom u 11 sati, na štanda ispred pošte na Korzu održat će se akcija na kojoj će se dijeliti promidžbeni materijali povodom obilježavanje Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama.

opširnije...


Kontakt

Kako do nas

Primorsko-goranska županija
Adamićeva 10
51000 Rijeka
Republika Hrvatska

Adresar PGŽ

OIB: 32420472134
Centrala: +385 51 351 600
E: info@pgz.hr

Pitajte - Odgovaramo

Pitanja

Najave

 • Koncertna večer hrvatske glazbe učenika Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova Rijeka

  U utorak, 25. studenog 2014. godine, s početkom u 19.00 sati, u dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijekaodržat će se Koncertna večer hrvatske glazbe učenika Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova Rijeka.

  Koncertu će u ime Primorsko-goranske županije prisustvovati pročelnik UO za kulturu, sport i tehničku kulturu Valerij Jurešić.

 • Obilježavanje Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama

  U utorak, 25. studenog 2014. godine s početkom u 11 sati, na štanda ispred pošte na Korzu održat će se akcija na kojoj će se dijeliti promidžbeni materijali povodom obilježavanje Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama. Akcijom se želi osnažiti svijest javnosti, osuditi nasilje nad ženama te uputiti žene na prava u slučaju nasilja.

  Na akciji, koja je u organizaciji Županijskog povjerenstva za ravnopravnost spolova, sudjelovat će župan Zlatko Komadina, vaterpolisti Vaterpolskog kluba Primorje Erste bank Zoran Roje, Samir Barać, Damir Glavan i Saša Tiškivski te prvakinje Opere HNK Ivan pl. Zajc Kristina Kolar i Olga Kaminska, glumica i ravnateljica Talijanske drame Leonora Surian te glumice Talijanske drame Elvia Nacinovich, Rosanna Bubola, Elena Brumini i Alida Delcaro.

 • Dani otvorenih vrata HAZU u Rijeci i Puli

  U utorak, 25. studenog 2014. godine, s početkom u 11 sati, u Zavodu za povijesne i društvene znanosti HAZU u Rijeci (Gjure Ružića 5) održat će se Dani otvorenih vrata HAZU. Na programu su predstavljaja novih članova HAZU i predavanja, a 26. studenog manifestacija se nastavlja u Puli.

  U ime Primorsko-goranske županije Danima otvorenih vrata HAZU prisustvovat će predstavnik UO za kulturu, sport i tehničku kulturu.

 • 27. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a

  U ponedjeljak, 24. studenog 2014. godine, s početkom u 9.30 sati, u Grand hotelu "4 opatijska cvijeta" održat će se otvorenje 27. kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore. Na kongresu će sudjelovati ministar turizma Darko Lorencin i ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić, a u ime Primorsko-goranske županije sudjelovat će župan Zlatko Komadina.

 • Redovita tjedna konferencija za novinare

  U ponedjeljak, 24. studenog 2014. godine s početkom u 10 sati, u sjedištu županije (Adamićeva10/II), zamjenica župana Marina Medarić i pročelnik UO za regionalni razvoj, infrastrukturu i upravljanje projektima Ljudevit Krpan, održat će redovitu tjednu konferenciju za novinare.

  Na konferenciji će biti riječi o Nacrtu prijedloga Odluke o izmjeni Odluke o osnivanju Županijske lučke uprave, o provedbi projekta "Unije – samoodrživi otok", o prijedlogu rasporeda sredstava za provedbu pilot projekta Lokalnog razvoja – otok Cres, kao i drugim aktualnostima.

Projekti Primorsko-goranske županije

Prev Next

Korisni sadržaji

Design & development: MULTILINK / m:web