U fokusu

18. Homo si teć i 13. Riječki polumaraton

U četvrtak, 24. travnja 2014. godine, u 11 sati, u kupoli postavljenoj u Bazarigovom prolazu, nasuprot Gradske ure, održat će se konferencija za medije na kojoj će biti predstavljen program manifestacija Homo si teć i Riječki polumaraton te program popratnih događanja.

Opširnije..


Kontakt

Kako do nas

Primorsko-goranska županija
Adamićeva 10
51000 Rijeka
Republika Hrvatska

Adresar PGŽ

OIB: 32420472134
Centrala: +385 51 351 600
E: info@pgz.hr

Pitajte - Odgovaramo

Pitanja

Najave

 • Otvorenje sajma "GAST EXPO 14"

  U četvrtak, 24. travnja 2014. godine, s početkom u 12 sati, na prostoru  kupališta plaže "Slatina" u Opatiji održat će se "Sajam hrvatskih vina i autohtonih delicija - Gast Expo 2014."

  Ove se godine "Gast Expo 2014"  održava se u razdoblju 24. - 27. travnja, a osim različitih sorti vina posjetitelji Sajma moći će kušati niz autohtonih delicija poput sira, pršuta, slavonskog kulena, tartufa, maslinovog ulja, bučinog ulja i sličnih hrvatskih proizvoda.

  Na otvorenju Sajma u organizaciji Alpe Adria Expo i sekcije ugostitelja obrtnika Liburnije, posjetiteljima će se ispred Primorsko-goranske županije obratiti predsjednik Županijske skupštine, Erik Fabijanić.
 • Konferencija "Prava nacionalnih manjina i dvojezičnost"

  U četvrtak, 24. travnja 2014. godine, u Hotelu Bonavia u Rijeci, s početkom u 18 sati održat će se konferencija na temu "Prava nacionalnih manjina i dvojezičnost".

  Konferencija koju organizira udruga Slobodna država Rijeka u suradnji s fondacijom Centre Maurits Coppieters dio je projekta pod nazivom "Jezična i manjinska prava na Sjevernom Jadranu". 

  Ispred Primorsko-goranske županije skupu će nazočiti zamjenik župana Petar Mamula, dok će vlastita izlaganja u okviru programa Konferencije održati dr.sc. Ljubinka Toševa Karpowitz, dr.sc.Danko Plevnik, mr. Ernie Gigante Dešković i Neven Šantić.
 • 6. Međunarodna konferencija o nematerijalnoj industrijskoj baštini

  U četvrtak, 24. travnja 2014. godine, na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, s početkom u 9 sati održat će se 6. Međunarodna konferencija o nematerijalnoj industrijskoj baštini.

  Na svečanom otvaranju Konferencije koju organizira Udruga Pro Torpedo, osim predstavnika domaćina - Filozofskog fakulteta, sudionicima će se obratiti predstavnici Sveučilišta u Rijeci i Ministarstva kulture, gradonačelnik Grada Rijeke Vojko Obersnel te ispred Primorsko-goranske županije zamjenica župana Marina Medarić. 

  Ovogodišnje izdanje Konferencije pod nazivom "Čovjek i industrija" okupit će desetak eminentnih domaćih i inozemnih izlagača koji će sudionicima govoriti o značaju i valorizaciji industrijskog nasljeđa.
 • 18. Homo si teć i 13. Riječki polumaraton

  U četvrtak, 24. travnja 2014. godine, u 11 sati, u kupoli postavljenoj u Bazarigovom prolazu, nasuprot Gradske ure, održat će se konferencija za medije na kojoj će biti predstavljen program manifestacija Homo si teć i Riječki polumaraton te program popratnih događanja.

  U ime Primorsko-goranske županije konferenciji će prisustvovati Branko Škrobonja, voditelj službe za zaštitu i spašavanje i civilno društvo Ureda županije Primorsko-goranske.

  U sklopu ovog festivala sporta i rekreacije, u subotu, 26. travnja održat će se prezentacija sportsko-rekreativnih udruga koje provode tečajeve i škole sportova za djecu i rekreativce, a u nedjelju, 27. travnja 2014. godine održat će se Homo si teć, 13. riječki polumaraton, dm babybonus cup te Hendi cup.


 • Humanitarna izložba - "Tuga prirode i društva"

  Tuga prirode i društvaU petak, 25. travnja 2014. godine, s početkom u 11 sati, u auli Poglavarstva Grada Zagreba održat će se otvorenje prodajne izložbe fotografija Marka Gracina pod nazivom "Tuga prirode i društva".

  Izložba predstavlja fotografije nastale početkom veljače, koje su zabilježile posljedice ledene kiše koja je razorila Gorski kotar.

  U ime Primorsko-goranske županije otvorenju će prisustvovati župan Zlatko Komadina i zamjenik Petar Mamula.

  Novac prikupljen prodajom fotografija bit će namijenjen saniranju posljedica elementarne nepogode.

Projekti Primorsko-goranske županije

Prev Next

Korisni sadržaji

Design & development: MULTILINK / m:web