U fokusu

Redovita tjedna konferencija za novinare

U ponedjeljak, 24. studenog 2014. godine s početkom u 10 sati, u sjedištu županije (Adamićeva10/II), zamjenica župana Marina Medarić i pročelnik UO za regionalni razvoj, infrastrukturu i upravljanje projektima Ljudevit Krpan, održat će redovitu tjednu konferenciju za novinare.

opširnije...


Kontakt

Kako do nas

Primorsko-goranska županija
Adamićeva 10
51000 Rijeka
Republika Hrvatska

Adresar PGŽ

OIB: 32420472134
Centrala: +385 51 351 600
E: info@pgz.hr

Pitajte - Odgovaramo

Pitanja

Najave

 • 27. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a

  U ponedjeljak, 24. studenog 2014. godine, s početkom u 9.30 sati, u Grand hotelu "4 opatijska cvijeta" održat će se otvorenje 27. kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore. Na kongresu će sudjelovati ministar turizma Darko Lorencin i ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić, a u ime Primorsko-goranske županije sudjelovat će župan Zlatko Komadina.

 • Redovita tjedna konferencija za novinare

  U ponedjeljak, 24. studenog 2014. godine s početkom u 10 sati, u sjedištu županije (Adamićeva10/II), zamjenica župana Marina Medarić i pročelnik UO za regionalni razvoj, infrastrukturu i upravljanje projektima Ljudevit Krpan, održat će redovitu tjednu konferenciju za novinare.

  Na konferenciji će biti riječi o Nacrtu prijedloga Odluke o izmjeni Odluke o osnivanju Županijske lučke uprave, o provedbi projekta "Unije – samoodrživi otok", o prijedlogu rasporeda sredstava za provedbu pilot projekta Lokalnog razvoja – otok Cres, kao i drugim aktualnostima.

 • Tiskovna konferencija povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama

  U petak, 21. studenog 2014. godine, s početkom u 10.30 sati, u prostorijama Županije (Adamićeva 10/II) održat će se tiskovna konferencija županijskog Povjerenstva za ravnopravnost spolova.

  Na konferenciji za novinare bit će najavljen plan događanja povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, koja će se održati u utorak, 25.studenog 2014. godine na Korzu, s ciljem osvještavanja javnosti o ovom društvenom problemu.

  Konferenciji za novinare nazočit će glumice i operne pjevačice HNK Ivana pl. Zajca Olga Kaminska, Olivera Baljak, Jelena Lopatić i Tanja Smoje te Leonora Surian, glumica i ravnateljica Talijanske drame, kao i predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Irene Gregorović-Filipčić te članica Jadranka Tomašić.

 • Prezentacijski let Rijeka-Mali Lošinj

  U četvrtak, 20. studenog 2014. godine održat će se prezentacijski let povezivanja otoka i gradova Kvarnera hidroavionskim vezama u javnom putničkom prijevozu. Polijetanje je planirano u 12.30 sati, s Adamićevog gata u riječkoj luci.

  Na prezentacijskom letu sudjelovat će župan Zlatko Komadina sa suradnicima, gradonačelnik Grada Opatije Ivo Dujmić, zamjenik gradonačelnika Grada Rijeke Marko Filipović, gradonačelnica Grada Kraljevice i predsjednica Odbora za pomorstvo, promet i infrastrukturu Hrvatskog sabora Nada Turina-Đurić i Klaus Dieter Martin, glavni direktor tvrtke Europski obalni avioprijevoznik d.o.o.

  Leti se iz Rijeke prema Malom Lošinju gdje će se održati 2. susret župana s gradonačelnicima i načelnicima.

 • Drugi susret župana Primorsko-goranske županije s gradonačelnicima i općinskim načelnicima s područja Županije

  U četvrtak i petak, 20. i 21. studenog 2014. godine u Malom Lošinju (Hotel Aurora, Sunčana uvala 4, Mali Lošinj) održat će se drugi susret župana Primorsko-goranske županije s gradonačelnicima i općinskim načelnicima s područja Županije.

  Na susretu, koji počinje u četvrtak, 20. studenog u 16.00 sati, između ostalog bit će riječi o razvoju Gorskog kotara kao turističkog, sportskog i rekreacijskog središta te će biti predstavljena Strategija kulturnog razvitka Primorsko-goranske županije.

Projekti Primorsko-goranske županije

Prev Next

Korisni sadržaji

Design & development: MULTILINK / m:web