U fokusu

Sretan i blagoslovljen Uskrs!

Temeljne poruke kršćastva vrijednosti su kojima treba težiti današnje suvremeno društvo - pravda, mir, solidarnost, međusobno poštovanje i zaštita dostojanstva svakog ljudskog bića. Sretan i blagoslovljen Uskrs!


Kontakt

Kako do nas

Primorsko-goranska županija
Adamićeva 10
51000 Rijeka
Republika Hrvatska

Adresar PGŽ

OIB: 32420472134
Centrala: +385 51 351 600
E: info@pgz.hr

Pitajte - Odgovaramo

Pitanja

Najave

 • Edukacija o zadrugarstvu

  U utorak, 22. travnja 2014. godine s početkom u 10 sati, u Dvorani SPC Goranka u Ravnoj Gori (I. G. Kovačića 174) održati će se edukacija o zadrugarstvu. Edukacija je namijenjena potencijalnim zadrugarima, prvenstveno ženama i mladima, predstavnicima udruga kao i predstavnicima lokalne samouprave.

  Organizatori su Upravni odjel za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj, Upravni odjel za socijalnu politiku i mlade Primorsko-goranske županije te Općina Ravna Gora. Predavači na edukaciji su stručnjaci iz Hrvatskog saveza zadruga i njihovi vanjski suradnici.
 • Potpisivanje ugovora o sufinanciranju rada vijeća i predstavnika nacionalnih manjina u Primorsko-goranskoj županiji

  U petak, 18. travnja 2014. godine, s početkom u 10 sati,  u sjedištu Županije  (Adamićeva 10/II.), održat će se potpisivanje ugovora o sufinanciranju rada vijeća i predstavnika nacionalnih manjina u Primorsko-goranskoj županiji.

  U Primorsko-goranskoj županije djeluje sedam županijskih vijeća i pet županijskih predstavnika nacionalnih manjina za čiji će rad u 2014. godini Županija izdvojiti 319 tisuća  kuna. Ugovore će potpisati župan Zlatko Komadina i predsjednici vijeća te predstavnici nacionalnih manjina.
 • Predstavljanje modela financiranja putem Javno privatnog partnerstva s mogućnosti primjene na škole u PGŽ

  U petak, 18. travnja 2014. godine, s početkom u 11 sati, u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke (Korzo 16, Rijeka), u nazočnosti ministra znanosti, obrazovanja i sporta, Željka Jovanovića, održat će se prezentacija modela financiranja putem Javno privatnog partnerstva s mogućnosti primjene na projekte škola u Primorsko-goranskoj županiji.

  Prezentacija koju PGŽ organizira u suradnji sa Centrom za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija (CEI) namijenjena je gradonačelnicima i načelnicima te predstavnicima tijela državne uprave s područja Primorsko-goranske županije.

  Predstavljanje će u nazočnosti predsjednika Upravnog odbora CEI-a, Josipa Borka, održati Vedran Vucelić, voditelj CEI projekata javno privatnog partnerstva.

 • Potpisivanje ugovora o sufinanciranju rada vijeća i predstavnika nacionalnih manjina u Primorsko-goranskoj županiji

  U petak, 18. travnja 2014. godine, s početkom u 10 sati, u sjedištu Županije (Adamićeva 10/II.), održat će se potpisivanje ugovora o sufinanciranju rada vijeća i predstavnika nacionalnih manjina u Primorsko-goranskoj županiji.

  U Primorsko-goranskoj županije djeluje sedam županijskih vijeća i pet županijskih predstavnika nacionalnih manjina za čiji će rad u 2014. godini Županija izdvojiti 319 tisuća kuna. Ugovore će potpisati župan Zlatko Komadina i predsjednici vijeća te predstavnici nacionalnih manjina.

 • Pomoćnik ministra gospodarstva Vedran Kružić i Damir Novinić, ravnatelj AIK-a u Poslovnoj zoni Lučice kod Delnica

  četvrtak, 17. travnja u 8.30 sati najveću Poslovnu zonu Gorskog kotara Lučice kod Delnica posjetiti će pomoćnik ministra gospodarstva Vedran Kružić i ravnatelj Agencije za investicije i konkurentnost Damir Novinić. 

  Zamjenik župana Marko Boras Mandić i gradonačelnik Delnica Ivica Knežević upoznati će ih s razvojnim planovima i investicijskim potencijalom zone Lučice koja se prostire na 17 hektara te predstavlja najveći gospodarski potencijal Gorskog kotara. Izjave za medije predviđene su u 9.00 sati.

Projekti Primorsko-goranske županije

Prev Next

Korisni sadržaji

Design & development: MULTILINK / m:web