U fokusu

Redovita tjedna konferencija za novinare

U ponedjeljak, 26. siječnja 2015. godine, s početkom u 10 sati, u sjedištu Primorsko-goranske županije (Adamićeva10/II), zamjenici župana Marina Medarić i Marko Boras Mandić sa suradnicima, održat će redovitu tjednu konferenciju za novinare.

Opširnije...


Kontakt

Kako do nas

Primorsko-goranska županija
Adamićeva 10
51000 Rijeka
Republika Hrvatska

Adresar PGŽ

OIB: 32420472134
Centrala: +385 51 351 600
E: info@pgz.hr

Pitajte - Odgovaramo

Pitanja

Najave

 • Redovita tjedna konferencija za novinare

  U ponedjeljak, 26. siječnja 2015. godine, s početkom u 10 sati, u sjedištu Primorsko-goranske županije (Adamićeva10/II), zamjenici župana Marina Medarić i Marko Boras Mandić sa suradnicima, održat će redovitu tjednu konferenciju za novinare.

  Na konferenciji će biti riječi o projektu udruženog oglašavanja, novom programu kreditiranja poduzetnika, projektu rekonstrukcije i nadogradnje medicinsko-rehabilitacijskog centra Thalassotherapia Crikvenica te drugim aktualnostima.
 • Izložba fotografija "Županija u jednom danu"

  U subotu, 24.1.2015.godine, s početkom u 12 sati, održat će se svečano otvorenje izložbe fotografija "Županija u jednom danu".

  Izložene fotografije, izabrane između 601 pristigle od strane 101 autora, snimljenje su 27.4. i 26.10.2014. godine. Organizator izložbe je Fotosavez Primorsko-goranske županije.

 • Izbor kraljice Riječkog karnevala i primopredaja ključa Grada

  U petak, 23. siječnja 2015. godine, s početkom u 20 sati, u Dvorani mladosti održat će se Izbor kraljice Riječkog karnevala i primopredaja ključa Grada. Voditelji programa su Josip Krmpotić i Robert Ferlin, sviraju Mauro Staraj & La Banda, a u ime Primorsko-goranske županije nazočit će predsjednik Županijske skupštine Erik Fabijanić i zamjenik župana Marko Boras Mandić.
 • Znanstveni skup "Ivan Mažuranić – život i djelo"

  U petak, 23. siječnja 2015. godine, s početkom u 11 sati, u Gradskoj vijećnici Grada Novog Vinodolskog (Trg Vinodolskog zakona 1), svečano će biti otvoren Znanstveni skup "Ivan Mažuranić – život i djelo".

  Znanstveni skup organiziraju Grad Novi Vinodolski, Zavod za povijesne i društvene znanosti HAZU u Rijeci s Područnom jedinicom u Puli, Pravni fakultet Sveučilišta u Rijeci i Filozofski fakultet Sveučilišta u Rijeci pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije, a povodom 200. obljetnice rođenja hrvatskog velikana, Ivana Mažuranića, pjesnika, jezikoslovca, političara i državnika.

  U ime Primorsko-goranske županije znanstvenom skupu će prisustvovati zamjenica župana Marina Medarić.

 • Blagoslov vinograda "Vincekovo u Pavlomiru"

  U četvrtak, 22. siječnja 2015. godine, s početkom u 13.00 sati, u vinogradima u Pavlomiru župan Zlatko Komadina nazočit će proslavi blagoslova vinograda "Vincekovo u Pavlomiru". Tom prigodom održat će se i promocija mladih vina, berba 2014. godine.

Projekti Primorsko-goranske županije

Prev Next

Korisni sadržaji

Design & development: MULTILINK / m:web