U fokusu

Sastanak s načelnicima Lovrana i Mošćeničke Drage na temu koncesija na pomorskom dobru

U četvrtak, 23. listopada 2014. godine pročelnica UO za pomorsko dobro, promet i veze Nada Milošević održat će sastanak s načelnicima općina Lovran i Mošćenička Draga, Alanom Sankovićem i Ratkom Salamonom. Tema razgovora je problematika koncesioniranja pomorskog dobra u općini Mošćenička Draga.

Izjave za medije predviđene su u 11 sati u sjedištu Županije (Slogin kula, 6. kat).


Kontakt

Kako do nas

Primorsko-goranska županija
Adamićeva 10
51000 Rijeka
Republika Hrvatska

Adresar PGŽ

OIB: 32420472134
Centrala: +385 51 351 600
E: info@pgz.hr

Pitajte - Odgovaramo

Pitanja

Najave

 • Sastanak s načelnicima Lovrana i Mošćeničke Drage na temu koncesija na pomorskom dobru

  U četvrtak, 23. listopada 2014. godine pročelnica UO za pomorsko dobro, promet i veze Nada Milošević održat će sastanak s načelnicima općina Lovran i Mošćenička Draga, Alanom Sankovićem i Ratkom Salamonom. Tema razgovora je problematika koncesioniranja pomorskog dobra u općini Mošćenička Draga.

  Izjave za medije predviđene su u 11 sati u sjedištu Županije (Slogin kula, 6. kat).

 • Svečana sjednica povodom Dana Medicinske škole u Rijeci

  U četvrtak, 23. listopada 2014. godine, s početkom u 12.30 sati, u Svečanoj dvorani Izidora Kršnjavog (Gajeva 1) održat će se svečana sjednica pvoodom Dana Medicinske škole u Rijeci.

  U ime Primorsko-goranske županije sjednici će prisustvovati pročelnica UO za odgoj i obrazovanje Edita Stilin.

 • Primanje članova "128. brigade HV-Sveti Vid" povodom 23. godišnjice osnutka brigade

  U četvrtak, 23. listopada 2014. godine s početkom u 12 sati, u sjedištu Primorsko-goranske županije (Adamićeva 10/II.) predsjednik Županijske skupštine Erik Fabijanić primit će predstavnike Udruge 128. brigade HV–Sveti Vid povodom 23. godišnjice osnutka brigade. Bit će to prilika za osvrt na rad Udruge, kao i najava planiranog programa povodom 23. godišnjice osnutka brigade.
 • Veleposlanica Izraela u posjeti PGŽ i Gradu Rijeci

  U srijedu, 22. listopada 2014. godine, s početkom u 13.15 sati, u Salonu Grada Rijeke, (Korzo 16/1. kat), održat će se izjave za medije nakon prijema za Veleposlanicu Države Izrael u Republici Hrvatskoj Nj.E. Zinu Kalay Kleitman, koja dolazi u prvi službeni posjet  Primorsko-goranskoj županiji i Gradu Rijeci.

  Veleposlanicu će primiti župan Zlatko Komadina, predsjednik Županijske skupštine Erik Fabijanić, riječki gradonačelnik Vojko Obersnel sa zamjenicima Miroslavom Matešićem i Markom Filipovićem, te predsjednica Gradskog vijeća Grada Rijeke Dorotea Pešić-Bukovac.

  Nakon zajedničkog primanja, veleposlanica Kalay Kleitman, koja je od nedavno na toj funkciji, otići će u obilazak Riječke sinagoge u pratnji predstavnika Židovske općine Rijeka. Veleposlanica Izraela sudjelovat će na 8. po redu Konferenciji hrvatskih menadžera sigurnosti koja se ovih dana održava u Opatiji.

 • Konferencija za novinare o projektu Hrvatske udruge za promicanje prava pacijenata

  U srijedu, 22. listopada 2014.godine s početkom u 11 sati, u sjedištu Županije (Adamićeva10/II), predsjednica Hrvatske udruge za promicanje prava pacijenata mr. sc. Đula Rušinović-Sunara, pročelnica UO za zdravstvo doc. dr. sc. Đulija Malatestinić te predstavnici Povjerenstva za zaštitu prava pacijenata u PGŽ održat će konferenciju za novinare.

  Na konferenciji će biti predstavljen projekt Hrvatske udruge za promicanje prava pacijenata "Pacijenti-korisnici zdravstvenih usluga" koji se provodi u tri hrvatska grada, Rijeci, Splitu i Koprivnici. Cilj projekta je ukazati na potrebu razvijanja partnerskih odnosa u zdravstvenom sustavu, povećati informiranost građana o pravima pacijenata te poboljšati kvalitetu zdravstvenih usluga.

  U okviru dvodnevnih projektnih aktivnosti u Rijeci će se održati Okrugli stol o ulozi lokalne zajednice u prevenciji kršenja prava pacijenata, Tribina pod nazivom "Pacijenti-korisnici zdravstvenih usluga" te tematska radionica namijenjena članovima Povjerenstva za zaštitu prava pacijenata PGŽ kao i udrugama civilnog društva s područja Županije.

Projekti Primorsko-goranske županije

Prev Next

Korisni sadržaji

Design & development: MULTILINK / m:web