U fokusu

Predstavljanje projekta "Razvoj istraživačke infrastrukture na Kampusu Sveučilišta u Rijeci"

U petak, 6. ožujka 2015. godine, s početkom u 12 sati, u Zgradi sveučilišnih odjela (Sveučilišni kampus na Trsatu, Radmile Matejčić 2, dvorana O-029) održat će se predstavljanje projekta "Razvoj istraživačke infrastrukture na Kampusu Sveučilišta u Rijeci".

opširnije...


Kontakt

Kako do nas

Primorsko-goranska županija
Adamićeva 10
51000 Rijeka
Republika Hrvatska

Adresar PGŽ

OIB: 32420472134
Centrala: +385 51 351 600
E: info@pgz.hr

Pitajte - Odgovaramo

Pitanja

Najave

 • Bošnjački dani kulture 2015.

  U petak, 6. ožujka 2015. godine, s početkom u 19 sati, u prostorima Doma hrvatskih branitelja u Viškovu, Vozišće, u sklopu Bošnjačkih dana kulture održat će se koncert pod nazivom "Susret u sevdahu". U ime Primorsko-goranske županije koncertu će prisustvovati pročelnik Ureda Županije Goran Petrc.
 • 6. Dani antifašizma u Opatiji

  U petak, 6. ožujka 2015. godine, s početkom u 17.30 sati, u Villi Antonio u Opatiji (Nazorova 2) započet će tribina na temu "Djeca - žrtve rata" u sklopu 6. Dana antifašizma u Opatiji. Na tribini će se raspravljati o različitim oblicima patnje djece tijekom rata, poslijeratnom oporavku djece - žrtava rata, sličnostima i razlikama traume djece žrtava rata i djece koja su zlostavljana u mirnodopsko vrijeme.

  Organizatori 6. Dana antifašizma u Opatiji su Udruga antifašističkih boraca i antifašista Grada Opatije i Gimnazija Eugena Kumičića Opatija, a realizaciju projekta omogućili su Primorsko-goranska županija, Grad Opatija, Turistička zajednica Grada Opatije, Općina Matulji i Pomorski i povijesni muzej hrvatskog primorja Rijeka.

  U ime Primorsko-goranske županije na tribini će sudjelovati zamjenik župana Petar Mamula.

 • Predstavljanje projekta "Razvoj istraživačke infrastrukture na Kampusu Sveučilišta u Rijeci"

  U petak, 6. ožujka 2015. godine, s početkom u 12 sati, u Zgradi sveučilišnih odjela (Sveučilišni kampus na Trsatu, Radmile Matejčić 2, dvorana O-029) održat će se predstavljanje projekta "Razvoj istraživačke infrastrukture na Kampusu Sveučilišta u Rijeci".

  Rektor Sveučilišta u Rijeci Pero Lučin i suradnici predstavit će projekt kojim su opremljeni centri i laboratoriji sveučilišnih sastavnica na Kampusu s ciljem implementacije novih metodologija i tehnologija u inter i multidisciplinarnim područjima znanosti i istraživanja.

  Nositelj projekta je Sveučilište u Rijeci, koje kao središnja visokoobrazovna i istraživačka ustanova u Primorsko-goranskoj županiji, ovim projektom želi unaprijediti istraživačku infrastrukturu centara i laboratorija koji djeluju na Sveučilišnom kampusu. Uz nacionalni doprinos, Projekt je najvećim dijelom financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Na predstavljanju Projekta izlagati će i predsjednik Vlade RH Zoran Milanović, a predstavljanju će nazočiti Vedran Mornar, ministar znanosti, obrazovanja i sporta i župan Zlatko Komadina.

 • Sastanak ravnatelja srednjih škola i učeničkih domova čiji je osnivač Primorsko-goranska županija

  U petak, 6. ožujka 2015. godine, s početkom u 11 sati, u Domu učenika Sušak (Drage Gervaisa 34, Rijeka) zamjenica župana Marina Medarić i pročelnica UO za odgoj i obrazovanje Edita Stilin održat će sastanak s ravnateljima srednjih škola i učeničkih domova čiji je osnivač Primorsko-goranska županija.

  Na sastanku će između ostalog biti riječi o proračunu UO za odgoj i obrazovanje, pilot projektu e-Škole, programu „MatuRijade“ i prezentaciji projekta "Muzeji zajedno" koju će održati pročelnik UO za kulturu, sport i tehničku kulturu Valerij Jurešić.

 • Konferencija za novinare o položaju žena na tržištu rada

  U petak, 6. ožujka 2015. godine, s početkom u 10 sati, u sjedištu Primorsko-goranske županije (Adamićeva 10/2. kat), u povodu Međunarodnog Dana žena održat će se konferencija za novinare Županijskog povjerenstva za ravnopravnost spolova.

  Tema konferencije je položaj žena na tržištu rada o čemu će govoriti predsjednica Povjerenstva Irene Gregorović Filipčić i Jadranka Tomašić, ravnateljica Područnog ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Rijeci, koja je ujedno i članica Povjerenstva.

Projekti Primorsko-goranske županije

Prev Next

Korisni sadržaji

Design & development: MULTILINK / m:web