Novosti

>

 • 16.10.2017

  U Njivicama predstavljena knjiga autorice Koraljke Vahtar-Jurković

  Folklor NjivicaU Hotelu Beli kamik održano je predstavljanje knjige autorice Koraljke Vahtar-Jurković pod nazivom "Folklor Njivica na otoku Krku povodom 10 godina djelovanja Folklornog društva Njivice". Radi se o prvoj knjizi ikad napisanoj o Njivicama.

 • 16.10.2017

  Najavljena 6. sjednica Županijske skupštine

  Press kolegij PGŽNa današnjem redovitom press kolegiju, predsjednik Županijske skupštine Erik Fabijanić, zamjenik župana Marko Boras Mandić te pročelnik Krešimir Parat izvijestili su o dnevnom redu predstojeće sjednice Skupštine PGŽ, prijedlogu rebalansa proračuna za 2017. godinu, te projektu izgradnje obilaznice naselja Breza na području Klane.

 • 14.10.2017

  300 godina pravoslavlja u Rijeci

  Svečanom akademijom obilježena je 300. godišnjica povlastice rimsko-njemačkog cara Karla VI. pravoslavnima u Rijeci. Uzvanike je u svečanost uveo igrokaz glumca HNK Ivana pl. Zajca Damira Orlića u ulozi Karla VI.

 • 13.10.2017

  Posjet potpredsjednice Vlade Martine Dalić PGŽ-u i Gradu Rijeci

  Martina Dalić u PGŽPotpredsjednica Vlade RH i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić održala je radni sastanak sa županom Zlatkom Komadinom i gradonačelnikom Grada Rijeke Vojkom Obersnelom. Na sastanku je bilo riječi o mogućnostima efikasnijeg provođenja projekata od gospodarskog značaja za Rijeku i Primorsko-goransku županiju.

 • 13.10.2017

  Otvoren mljekomat u Ravnoj Gori

  MljekomatU prostoru Sportskog poslovnog centra Goranka Ravna Gora, zamjenik župana Petar Mamula, načelnik Općine Ravna Gora Mišel Šćuka i ravnatelj Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj Dalibor Šoštarić otvorili su mljekomat.

 • 13.10.2017

  Predstavljen Zdravstveno-statistički ljetopis PGŽ

  Zdravstveno-statistički ljetopis PGŽPročelnica UO za zdravstvo Đulija Malatestinić, ravnatelj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Vladimir Mićović i voditeljica Odjela socijalne medicine pri Nastavnom zavodu Helena Glibotić Kresina predstavili su novo izdanje Zdravstveno-statističkog ljetopisa PGŽ za 2016. godinu.

 • 13.10.2017

  Otvoren Mjesec hrvatske knjige u Crikvenici

  Mjesec hrvatske knjige u CrikveniciU Osnovnoj školi Zvonka Cara u Crikvenici otvoren je Mjesec hrvatske knjige, manifestacije koja 20 godina promovira knjigu i čitanje, a održava se od 15. listopada do 15. studenog.

 • 12.10.2017

  Festival starijih osoba PGŽ - "Festa"

  Festival starijih osoba FestaU Domu za starije osobe "Mali Kartec" održan je Festival starijih osoba PGŽ - "Festa" na kojem je sudjelovalo više od 400 umirovljenika s područja županije.

 • 11.10.2017

  Projekt SCREEN: razvoj održive alternative konzumerizmu

  ScreenPredstavnici Primorsko-goranske županije sudjelovali su u Bruxellesu na sastanku projektnih partnera na projektu SCREEN- "Sinergijska cirkularna ekonomija u Europskim regijama". Projekt se provodi u okviru EU Programa Horizon 2020 u kojem trenutno sudjeluje 18 projektnih partnera iz 15 europskih regija, pri čemu je Primorsko-goranska županija jedini projektni partner iz Republike Hrvatske.

 • 11.10.2017

  Otvorene čekaonica i igraonica dječje hematologije i onkologije

  Novouređena čekaonica i igraonica na Odjelu dječje hematologije i onkologije Dječje bolnice Kantrida svečano su otvorene prigodnom svečanošću, izravno prenošenom u programu Kanala Ri. Svečanosti je prisustvovao i župan Zlatko Komadina.


ispiši stranicu ispiši stranicu