Novosti

>

 • 29.5.2017

  Prvi službeni press kolegij u novom mandatu

  Press kolegij: Komadina, Raukar i Jurešić"Pozdravljam vas kao novi župan Primorsko-goranske županije i želim nam uspješan rad u ove četiri godine", rekao je župan u uvodnim riječima prvog službenog press kolegija u novom mandatu na kojem je predstavio smjernice mandata. Pročelnici Melita Raukar i Valerij Jurešić predstavili su inicijative u razvoju poljoprivrede i kulture.

 • 28.5.2017

  Održana ekološka akcija "Eko luka 2017"

  Hrvatska udruga za promicanje vrijednosti i tehnika civilne zaštite "eRIpio" iz Rijeke sa svojom ronilačkom sekcijom održala je prigodnu ekološku manifestaciju.

 • 28.5.2017

  Međunarodni festival Meha u Orlecu

  Festival Meha u OrlecuU organizaciji folklornog društva "Studenac" i folklornog društva "Orlec", u Orlecu je održan Međunarodni festival Meha. Cilj festivala bio je predstaviti glazbenu povijest otočja Cres-Lošinj.

 • 26.5.2017

  Festival Fiumare – povijest koju pokreću jedra

  FiumareNa Botelu Marina, danas je održana konferencija za medije na kojoj je najavljen šesti po redu Fiumare - festival mora i pomorske tradicije s kvarnerskim obilježjem.

 • 26.5.2017

  Izaslanstvo Republike Bjelorusije u službenom posjetu Primorsko-goranskoj županiji i Gradu Rijeci

  Delegacija Bjelorusije u RijeciU sjedištu Grada Rijeke zamjenik župana Petar Mamula i zamjenik gradonačelnika Marko Filipović sa suradnicima primili su visoko izaslanstvo Republike Bjelorusije na čelu sa zamjenikom ministra vanjskih poslova Olegom Kravchenkom.

 • 26.5.2017

  Održana akcija "Motociklom u život"

  Motociklom u životJedan od osnovnih ciljeva i zadataka Županijskog savjeta za sigurnost prometa na cestama Primorsko-goranske županije je poduzimanje preventivne aktivnosti u informiranju i promidžbi o prometnim rizicima i opasnostima, te aktivnostima u području edukacije i osposobljavanja djece i mladih vozača i drugih sudionika u prometu.

 • 26.5.2017

  Osmi Student Day Festival - sljedeći tjedan u Rijeci

  Student Day Festival 2017Osmi Student Day Festival održat će se u Rijeci od 29. svibnja do 3. lipnja. Program će, kao i proteklih godina, biti raznovrsan, sastavljen od glazbenih, kulturnih, sportskih i zabavnih sadržaja. SDF, jedno od najvećih takvih događanja u Hrvatskoj, lani je posjetilo više od 20 tisuća ljudi.

 • 26.5.2017

  7. državni susret specijalne olimpijade djece s poteškoćama u razvoju

  Centar za rehabilitaciju Fortica Kraljevica po sedmi put je organizator državnog susreta specijalne olimpijade djece s poteškoćama u razvoju MATP-a (Motor activity training program), održanog u sportskoj dvorani u Kostreni.

 • 26.5.2017

  Kineski zamjenik ministra za ljudske resurse i socijalnu sigurnost u posjetu Primorsko-goranskoj županiji

  Kineska delegacija u posjeti PGŽU sjedištu Primorsko-goranske županije zamjenik župana Petar Mamula sa suradnicima primio je kineskog zamjenika ministra za ljudske resurse i socijalnu sigurnost Zhang Jianguoa.

 • 25.5.2017

  Dodjela nagrada iz fonda za unapređivanje kvalitete kulturnog stvaralaštva Primorsko-goranske županije

  Kulturno stvaralaštvo PGŽPrimorsko-goranska županija i ove je godine nastavila dugogodišnju tradiciju poticanja kulturnog stvaralaštva. Na svečanosti na Trgu Lokvina u Kastvu župan Zlatko Komadina dodijelio je nagrade najuspješnijim umjetnicima s područja županije. Svečanosti su također prisustvovali bivši gradonačelnik Grada Kastva Ivica Lukanović i zamjenica župana Marina Medarić.


ispiši stranicu ispiši stranicu