Novosti

>

14. 4. 2017

Župan podržao humanitarnu akciju "Sve za našu djecu"

Sve za našu djecuŽupan Zlatko Komadina podržao je humanitarnu akciju "Sve za našu djecu" koju organizira Udruga Riječko srce u suradnji s Kanalom Ri. Svrha akcije je prikupljanje sredstva za uređenje prostora i opremanje čekaonice Dnevne bolnice Odjela za hematologiju i onkologiju Dječje bolnice Kantrida. Završni događaj manifestacije održat će se 4. svibnja velikim humanitarnim koncertom na Trgu Riječke rezolucije.

zahvalivši Udruzi Riječko srce na organizaciji te izvođačima koji će nastupati na velikom humanitarnom koncertu,  župan Zlatko Komadina pozvao je građane da se priključe akciji pozivanjem  call centar ili kupnjom majica i šalica na štandu na Korzu. "Uvjeren sam da će Rijeka i cijela Primorsko-goranska županija pokazati veliko srce", poručio je župan.

U sklopu humanitarne akcije u subotu, 29. travnja održat će se rukometni turnir mlađih dobnih skupina te utakmica na kojoj će nastupiti zlatni olimpijci - All star zvijezde rukometa.

Završni događaj, veliki humanitarni koncert na Trgu Riječke rezolucije održat će se 4. svibnja, a  prenosit će ga  Kanal Ri i Radio Rijeka.  U sklopu njega bit će organiziran i call centar te će se građani pozivanjem telefonskog 060 9009 moći izravno uključiti u akciju.

Primorsko-goranska županija donirala je 5 tisuća kuna. Župan Komadina 4. svibnja bit će dežuran u call centru.

ispiši stranicu ispiši stranicu