Novosti

>

14. 4. 2017

Otvoren sajam "Kvarner Expo" u Crikvenici

Kvarner Expo - Crikvenica 2017U organizaciji Obrtničke komore Primorsko-goranske županije i Udruženja obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine, te pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije, Grada Crikvenice, Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Rijeka i Obrtničke komore Primorsko-goranske županije nakon 3 godineobnavlja se tradicionalni izložbeno-prodajni sajam suvenira, vina i autohtonih proizvoda "Kvarner Expo".

"Važno je da 'Kvarner Expo' nije promijenio županiju. Mi smo uvijek bili pokrovitelji ove izložbe suvenira, kako našeg kraja tako i gostiju. Izložba je velika promocija i doprinos turizmu. Suvenir je sve, pršut, sir, žlahtina, zvončari, tradicija... Ovo je bila sjajna ideja koja se nažalost prekinula na godinu-dvije", rekao je župan prilikom otvorenja.

Sajam, odnosno prodajna izložba, "Kvarner Expo"održava se u petak i subotu, 14. i 15. travnja 2017. godine od 10 do 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici. Ulaz je besplatan.

Autorski suvenir, kao kreativno i autohtono djelo proizvedeno u Hrvatskoj, osnovni je koncept koji predstavlja prodajna izložba "Kvarner Expo". Na sajmu se mogu razgledati umjetnički, uporabni i prehrambeni suveniri iz čitave Hrvatske, a stručni žiri odabire najbolje sudionike u kategorijama prehrambeni suvenir, uporabni predmet ili suvenir, umjetnički-dekorativni suvenir i ukupnog pobjednika.

Ove godine na sajmu nastupa više od 40 izlagača suvenira, vina i proizvoda iz 8 hrvatskih županija.

ispiši stranicu ispiši stranicu