Novosti

>

18. 5. 2017

Konferencija za novinare na temu "Dani otvorenih vrata" Goranskog sportskog centra

Dani otvorenih vrata Goranskog sportskog centraU sjedištu Primorsko-goranske županije održana je konferencija za novinare na kojoj su najavljeni "Dani otvorenih vrata" Goranskog sportskog centra. "Danima otvorenih vrata" Primorsko – goranska županija i Goranski sportski centar d.o.o. žele približiti građanima sadržaje kojima GSC raspolaže. Na konferenciji su prisustvovali pročelnik UO za kulturu, sport i tehničku kulturu Valerij Jurešić, direktor Goranskog sportskog centra Alen Udovič i stručni suradnik za sport GSC-a Davorin Klobučar.

Pročelnik Jurešić istaknuo je dugogodišnja ulaganja u Centar rekreacije na Platku koji je koji je na nacionalno ratni jedan od najatraktivnijih te je pohvalio još bolju i funkcionalniju klizališnu sezonu u Delnicama.  "Razvoj ide primjerno i izvrsno posljednjih godina , a "Dan otvorenih vrata" omogućuje da se čuje od građana što još građani očekuju i kakvi smjerovi tog razvoja bi njima bili najpoželjniji", rekao je uvodno Jurešić. 

"Nakon velikih investicija u Platak i Delnice u kojima je puno novih stvari napravljeno na Platku. Svijeni smo činjenice da postoji veliki broj građana Primorsko-goranske županije pa i šire koji svijensi svih događaja. Odlučili smo se marketinški pomaknuti i putem „Dana otvorenih vrata“  povoljnim cijenama pokazati koji su to sve sadržaji i što to imamo na Platku i u Delnicama", rekao je Udovič.

Posjetitelji će  za samo 10 kuna na Platku od 10 do 18 sati moći uživati u Adrenalinskoj tubing vožnji(3 spusta), panoramskoj vožnji žičarom, 1 satu igranja nogometa, košarke, odbojke na pijesku, graničara ili badmintona, disc golfu s opremom za 4 osobe ili boćanju sa setom boća. Za 5 kuna posjetitelji će pak, moći unajmiti 2 bicikla na sat vremena, zabaviti se skačući 10 minuta na trampolinu ili isto toliko voziti auto na pedale ili jednom okušati adrenalinsku tubing vožnju.

Uu Delnicama će posjetitelji  također od 10 do 18 sati, za 10 kuna moći igrati košarka i odbojka u Sportskoj dvorani ili mali nogomet u Multifunkcionalnoj dvorani za sport i turizam. Ljubitelji kuglanja će za samo 5 kuna kuglati sat vremena na kuglani, a za istu će se cijenu 1 h moći koristiti vanjsko košarkaško igralište.

Osim promocije destinacije i raznovrsne ponude te općenito sporta i rekreacije, cilj je ovoga projekta i ukazivanje na važnost provođenja sportsko-rekreativnih aktivnosti, koje znatno utječu na kvalitetu života i zdravlje.

ispiši stranicu ispiši stranicu