Novosti

>

12. 6. 2017

Brzojav sućuti povodom smrti Milke Milinović

Preminula Milka MilinkovićPovodom smrti hrvatske paraolimpijke Milke Milinković, župan Zlatko Komadina uputio je Sportskom savezu osoba s invaliditetom Grada Rijeke brzojav sućuti.

Poštovani članovi Saveza,
povodom smrti heroine hrvatskog paraolimpizma, velike sportašice nepobjedivog duha, naše drage Milke Milinković, u ime svojih suradnika i svoje osobno upućujem izraze iskrene sućuti.
Riječki i županijski sport ima i imao je u svojim redovima vrhunske sportaše, ali nitko kao Milka u svojoj karijeri nema zabilježeno sudjelovanje na čak 10 paraolimpijskih igara. Osam puta bila je na olimpijskom postolju, donijela nam i dva zlata te puno radosti zbog silnog entuzijazma s kojim je izgradila nezabilježenu sportsku karijeru.
Bila je čast i privilegija imati je u našim sportskim redovima. Njen snažan sportski duh i silna životna energija ono je po čemu ćemo je dugo pamtiti. Još jednom upućujem izraze sućuti te molim da ih prenesete i obitelji naše Milke.

Komemoracija će se održati u srijedu, 14. lipnjau 12 sati, u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke. Posljednji ispraćaj održat će se istog dana u Kraljevici, u 17 sati.

Foto: Novi list

ispiši stranicu ispiši stranicu