Novosti

>

9. 2. 2018

"Hej, zaljubi se u muzej!" u Prirodoslovnom muzeju Rijeka

Hej, zaljubi se u muzej!Prirodoslovni muzej Rijeka povodom Valentinova organizira od 12. do 16. veljače edukativni program "Hej, zaljubi se u muzej!". Radionicom namijenjenoj organiziranim vrtićkim i školskim grupama, najmlađi će otkriti maštovite načine na koje su Rimljani spravljali svoje ljubavne napitke. Za mlade i odrasle zaljubljene i ljubitelje prirode 16. veljače održat će se predavanje i romantično stručno vodstvo postavom Muzeja u Rijeci.

Najmlađi će kroz edukativnu i zabavnu radionicu, koja će se održavati u tim danaim od 10 do 12 sati, imati priliku zaviriti u ljubavne zgode i nezgode starih Rimljana te osmisliti svoj ljubavni napitak. Radionica je besplatna no broj mjesta je ograničen pa je potrebna obvezna najava

Jedno sasvim drugačije, romantično vodstvo po postavu Muzeja i organizirano predavanje za sve uzraste održat će se 16. veljače od 18 sati. Program vodstva je besplatan i nije potrebna najava dolaska.

Edukativna akcija održava se u sklopu projekta "Claustra+ Prekogranična destinacija kulturnog i zelenog turizma Claustra Alpium Iuliarum" uz financijsku podršku Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR).

Više informacija o samoj akciji možete saznati u najavi aktivnosti Prirodoslovnog muzeja Rijeka.

ispiši stranicu ispiši stranicu