Novosti

>

12. 2. 2018

Nova web stranica za poticanje ulaganja

INVEST.PGZPrimorsko-goranska županija pustila je u funkciju novu web stranicu za poticanje ulaganja www.invest.pgz.hr.

Web stranica predstavlja online bazu gotovo 120 investicijskih projekata s područja Primorsko-goranske županije, iz sektora prometa, turizma, zdravstvenog turizma, energetike, projekata poduzetničko-poslovne infrastrukture, društvene infrastrukture, sporta i rekreacije, zimskih sportova, marina i luka. Stranica daje i pregled poslovnih zona na području Županije, kao i projekata iz sektora marikulture te luka nautičkog turizma na sveukupno četiri jezika - hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom. Predstavljeni su investicijski projekti od državnog, regionalnog i lokalnog značaja, ali i projekti privatnih investitora.

Lista investicijskih projekata pruža potencijalnim domaćim i stranim ulagačima informacije o samom projektu, njegovoj lokaciji, vlasništvu, modelima realizacije, daje popis pripremljene dokumentacije te kontakt podatke.

S web stranice mogu se preuzeti i detaljni opisi investicijskih projekata na svim dostupnim jezicima u PDF formatu.

Ukoliko imate projekt za koji tražite ulagača ili strateškog partnera i želite da se on nalazi na našoj web stranici, slobodno nam se obratite mailom na: razvoj@pgz.hr.

ispiši stranicu ispiši stranicu