Novosti

>

 • 26.1.2020

  Izbori za VMO Oprić (Grad Opatija)

  Izbori za VMO Oprić (Grad Opatija) Gradsko vijeće Grada Opatije je na sjednici održanoj dana 11. prosinca 2019. godine donijelo Odluku o raspisivanju izbora za članove Vijeća Mjesnog odbora Oprić.

  Za dan provedbe izbora odredena je nedjelja, 26. siječnia 2020. godine

  Objava biračima - MO Oprić

 • 17.1.2020

  Napreduju građevinski radovi na Centru za velike zvijeri u Staroj Sušici

  Stara Sušica U Staroj Sušici održan je sastanak na temu izrade akcijskog plana upravljanja posjetiteljima i marketinškog plana za budući centar za posjetitelje Velike zvijeri. Sastanku su prisustvovali svi ključni sudionici ovog projekta koji će svojim sadržajem biti jedinstven u ovom dijelu Europe.

 • 17.1.2020

  Prijem učenika Prirodoslovno i grafičke škole Rijeka

  Redoviti studenti s područja PGŽ do mjesta studiranja u RH besplatno vlakom Primorsko-goranska županija surađuje s Prirodoslovno i grafičkom školom Rijeka u nizu projekata. U sklopu praktične nastave, učenici ove škole osmišljavali su vizualni identitet nekih županijskih projekata, pripremali video materijale i drugo.

 • 16.1.2020

  Redoviti studenti s područja PGŽ do mjesta studiranja u RH besplatno vlakom

  Redoviti studenti s područja PGŽ do mjesta studiranja u RH besplatno vlakom Od ove godine redovni studenti s područja Primorsko-goranske županije ostvaruju besplatna pojedinačna putovanja od mjesta prebivališta do mjesta studiranja u Republici Hrvatskoj.

 • 16.1.2020

  U Pomorskom i povijesnom muzeju otvorena izložba "(Ne)vidljive granice"

  Nevidljive „(Ne)vidljive granice“, naziv je novog izložbenog postava otvorenog sinoć u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja. Posebnost ove izložbe je da nema kustosa već su autori članovi Građanskog muzejskog vijeća koji su u svom odabiru eksponata ukazali na svakodnevne probleme građana, ali i pojedinih skupina društva kao što su umirovljenici, slijepe i slabovidne osobe.

 • 15.1.2020

  Uručena donacija Klinici za pedijatriju KBC Rijeka

  Uručena donacija Klinici za pedijatriju KBC Rijeka Predsjednik Županijske skupštine Erik Fabijanić i zamjenica načelnika Općine Matulji Eni Šebalj uručili su ček u iznosu od 30.096,25 kn predstojnici Klinike za pedijatriju KBC-a Rijeka prof. dr. sc Jeleni Roganović za kupnju monitora za nadzor životnih funkcija.

 • 15.1.2020

  Obilježen dan Zavoda za hitnu medicinu

  Obilježen dan Zavoda za hitnu medicinu U Opatiji je održana svečanost povodom Dana Zavoda za hitnu medicinu PGŽ kojom se ujedno obilježava i 126 godina od osnivanja prve hitne medicinske pomoći u državi i to upravo u Opatiji.

 • 13.1.2020

  Press kolegij: Na Platku uspješno testiran sustav zasnježenja, umjetni snijeg odlične kvalitete

  PRESS "Od 1. siječnja ove godine Upravna tijela PGŽ počela su obavljati povjerene poslove koje je do sada obavljao Ured državne uprave, a preuzeto je i 127 djelatnika koji su raspoređeni unutar postojećih županijskih upravnih odjela sličnih nadležnosti", izvijestio je na današnjem redovnom press kolegiju zamjenik župana Marko Boras Mandić.

 • 10.1.2020

  Obavijesti o radu Matičnih ureda Lovran, Čabar I Vrbovsko

  Do popune radnog mjesta matičara u Matičnom uredu Čabar poslove vođenja državnih matica, evidencije o državljanstvu i registra birača obavljati će Matični ured Delnice.


 • 10.1.2020

  Konstituirajuća sjednica Vijeća seniora Primorsko-goranske županije

  Konstituirajuća sjednica Vijeća seniora Primorsko-goranske županije U sjedištu Primorsko-goranske županije održana je konstituirajuća sjednica Vijeća seniora Primorsko-goranske županije kojom je presjedao predsjednik Županijske skupštine Erik Fabijanić. Za predsjednika Vijeća jednoglasno je izabran Ivan Kruljac, a za zamjenika Vilim Klobučar. Ivan Kruljac se zahvalio na podršci te rekao kako nada da će Vijeće seniora i dalje voditi brigu o našim starijim mještanima te imati konstruktivne primjedbe i sugestije na dobrobit svih.


ispiši stranicu ispiši stranicu