Novosti

>

9. 6. 2015

Svečano primanje najuspješnijih učenika i mentora Primorsko-goranske županije

Primanje učenika i mentoraSvečanim prijemom učenika i njihovih mentora koji su u školskoj godini 2014/2015. na natjecanjima i smotrama u znanju, vještinama i sposobnostima osvojili prvo mjesto na državnoj i međunarodnoj razini, Primorsko-goranska županija još je jednom istaknula važnost vrednovanja izvrsnosti u procesu obrazovanja.

Zamjenica župana Marina Medarić i pročelnica UO za odgoj i obrazovanje Edita Stilin uručile su pohvale i prigodne darove učenicima i mentorima osnovnih i srednjih škola, učeničkih domova te Saveza školskih sportskih društava s područja Primorsko-goranske županije.

Medarić je čestitala učenicima i mentorima na ostvarenom uspjehu i istaknula da su se danas okupili najbolji među najboljima. "Želim Vam da u budućnosti budete tako uspješni, da se i dalje trudite i natječete na ponos roditeljima i mentorima, ali i svojoj školi. Čestitam i mentorima koji su uvelike zaslužni za vaš rad jer bez njihovog stručnog usavršavanja i prenošenja znanja vama, ali i ljubavi prema poslu, vaš uspjeh ne bi bio toliko velik i značajan", rekla je zamjenica župana.

U prigodnom programu nastupili su Mateo Resman iz Gerova, plesna skupina Flame te Alen Polić koji je sa Lenom Stoiljković vidio cijeli program.

Galeriju fotografija pogledajte na Facebooku.

ispiši stranicu ispiši stranicu