Novosti

>

31. 10. 2019

Djelatnicima Prirodoslovnog muzeja Rijeka dodijeljene godišnje nagrade Hrvatskog muzejskog društva u dvije različite kategorije

HMD Na Svečanoj dodjeli Nagrada Hrvatskog muzejskog društva za projekte realizirane u 2018. godini, Prirodoslovnom muzeju Rijeka tj. njegovim stručnim djelatnicima dodijeljene su godišnje nagrade u dvije kategorije: autorima aplikacije Plavo oko, Milvani Arko Pijevac i Borutu Kružiću, dodijeljena je nagrada u kategoriji za informacijsko-dokumentacijski program, a Marti Blažević i Aniti Hodak za pedagoško edukacijski program Hej, zaljubi se u muzej.

Dodjelom godišnjih nagrada, Hrvatsko muzejsko društvo nastoji doprinijeti valoriziranju i poticanju rada muzejskih djelatnika i institucija. Prirodoslovni muzej Rijeka je u posljednje 4 godine osvojio godišnje nagrade u različitim kategorijama, za realizirani stalni postav, pedagoško-edukacijski program, marketinško-propagandni program te informacijsko-dokumentacijski program, što govori o priznanju stručne muzejske zajednice različitim granama muzejske djelatnosti u kojima djelatnici Muzeja svojim znanjem, trudom i kreativnošću razvijaju uvijek nove pristupe.

ispiši stranicu ispiši stranicu