Novosti

>

14. 5. 2018

Zamjenik župana Petar Mamula na Ekonomskom fakultetu otvorio međunarodnu studentsku radionicu

Zamjenik župana Petar Mamula na Ekonomskom fakultetu otvorio međunarodnu studentsku radionicu
Zamjenik župana Petar Mamula sudjelovao je na otvorenju novog ciklusa programa "EFRI International Business Workshops 2018" na Ekonomskom fakultet Sveučilišta u Rijeci.

Pozdravljajući prisutne studente zamjenik župana istaknuo je važnost europskih načela, slobodnog kretanja ljudi  te komunikacija i znanja,  jer jedino na taj način možemo nadograđivati sebe, regije, gradove i države iz kojih dolazimo. "Nadam se da će mnogi od vas kad jednog dana krenete u poduzetničke vode  nositi lijepa sjećanja ovogi boravka u Primorsko-goranskoj županiji te svega što ćete ovdje naučiti", rekao je Mamula.

Šestodnevna međunarodna radionica "Pregovaranje u međunarodnom poslovanju / EFRI International Business Workshops" na Ekonomskom fakultetu u Rijeci okuplja dvadeset studenta iz zemalja članice EU, koji će kroz pomno osmišljen program na engleskom jeziku usavršavati svoje komunikacijske vještine u području međunarodnog poslovanja. 

Sudionici radionice dolaze iz Nizozemske, Cipra, Njemačke i Hrvatske. Ekonomski fakultet kroz ovu radionicu te kroz programe formalnog i neformalnog obrazovanja, kao i studijski smjer na engleskom jeziku, razvija se u smjeru internacionalizacije programa te povećanja međunarodne vidljivosti među visokoškolskim institucijama.

ispiši stranicu ispiši stranicu