Novosti

>

15. 5. 2018

Župan Komadina uručio priznanje PGŽ gradonačelniku Dariju Vasiliću u povodu 25 godina na čelu Grada Krka

Župan Komadina uručio priznanje PGŽ gradonačelniku Dariju Vasiliću u povodu 25 godina na čelu Grada Krka
Župan Zlatko Komadina uručio je danas priznanje Primorsko-goranske županije gradonačelniku Dariju Vasiliću povodom punih 25 godina obnašanja dužnosti prvog čovjeka Grada Krka.

Tom prilikom rekao je  kako mu je zadovoljstvo što uručuje priznanje najdugovječnijem gradonačelniku u Hrvatskoj. Podsjetio je da je prije 25 godina, kada je prvi put izabran za krčkog gradonačelnika, Vasilić  tada bio i najmlađi čelnik jednog grada u RH. –Kada imate rezultate, ne prate vas afere, onda se povjerenje povjerenjem vraća.

"Čestitam gradonačelniku Vasiliću na 25 godina uspješnog vođenja Grada Krka koji je otočki uzor Hrvatske po dosegnutom razvoju na svim područjima. Osobno smo uvijek dobro surađivali i kad smo bili politički saveznici ali i suparnici, a upravo to je jedna od posebnosti ove naše Županije. Bez obzira na političke boje na jednaki način  surađujemo sa svim našim jedinicama lokalne samouprave", istaknuo je župan Komadina. 

Zahvaljujući se na priznaju gradonačelnik Vasilić  rekao je da je Krk primjer zajedništva i suradnje što je i dovelo do vidljivih razvojnih iskoraka te realizacije čitavog niza dobrih projekata.- Imamo besprijekornu infrastrukturu, ljudi s Krka ne odlaze, natalitet je u porastu, nemamo nezaposlenih, grade se novi turistički kapaciteti. "To je današnja slika otoka Krka, a meni osobno bilo je zadovoljstvo voditi Grad i koordinirati razvoj cijelog otoka, uz veliku pomoć Županije, na čemu se ovom prilikom i zahvaljujem", naglasio je gradonačelnik Vasilić. 

ispiši stranicu ispiši stranicu