Novosti

>

12. 6. 2018

Prijem najuspješnijih učenika i mentora Primorsko- goranske županije

Prijem najuspješnijih učenika i mentora Primorsko- goranske županije
Svečanim prijemom učenika i njihovih mentora koji su u školskoj 2017/2018. godini na natjecanjima i smotrama u znanju, vještinama i sposobnostima osvojili prvo mjesto na državnoj i međunarodnoj razini, Primorsko-goranska županija još je jednom istaknula važnost vrednovanja izvrsnosti u procesu obrazovanja.

Župan Zlatko Komadina i pročelnica UO za odgoj i obrazovanje Edita Stilin uručili su prigodne darove učenicima i mentorima osnovnih i srednjih škola, učeničkih domova te Saveza školskih sportskih društava s područja Primorsko-goranske županije.

Župan Komadina istaknuo je važnost današnje svečanosti. "Svečani prijem tradicionalno je okupljanje naših učenika  sa njihovim učiteljima i mentorima koji daju jedan doprinos više  možda nego neki drugi. Natječu se u raznim disciplinama, od sporta do matematike, fizike, lidrana, književnosti, recitacija, svirke, tako da imamo sjajnu generaciju. Dvije stotine njih su prvi u svojim kategorijama na raznim natjecanjima u  Hrvatskoj i inozemstvu. Mislim da je red okupiti djecu koja žele više i koji shvaćaju da moraju uložiti u sebe. Hvala i svim učiteljima koji im u tome pomažu", rekao je Komadina.


ispiši stranicu ispiši stranicu