Novosti

>

12. 9. 2018

Zamjenik Boras Mandić na Festivalu tehničke kulture u Rijeci

Vikend u Kraljevici u znaku slavnih Frankopana
Zamjenik župana Primorsko-goranske županije Marko Boras Mandić, zamjenik gradonačelnika Grada Rijeke Marko Filipović, predsjednik i tajnik Zajednice tehničke kulture Rijeka Đordano Bucci te Kazimir Mihić obišli su Festival tehničke kulture. Sudjelovalo je niz udruga članica te riječkih osnovnih i srednjih škola koje su ovom prigodom prezentirale svoje stvaralaštvo.

Cilj manifestacije je predstavljanje udruga tehničke kulture dinamičkim prikazom aktivnosti, kako bi se prvenstveno mladi, ali i ostali građani upoznali s njihovim radom i uključili u neku aktivnost koja se nudi te tako kreativno provodili slobodno vrijeme i stekli dodatna znanja.
Predstavili su se: Radio klub Kvarner, Dom mladih Rijeka, Strojarska škola za industrijska i obrtnička zanimanja, PJK Flumen i mnogi drugi.

Dan tehničke kulture obilježava se na proljeće, u svibnju, ali je zbog nepovoljnih vremenskih prilika Festival odgođen za rujan. Upravo kako bi približili manifestaciju građanima, Zajednica tehničke kulture prebacila je program iz zatvorenog prostora na Korzo.

ispiši stranicu ispiši stranicu