Novosti

>

8. 11. 2019

U Selcu se održava Međunarodna konferencija o zdravstvenom turizmu

U Selcu se održava Međunarodna konferencija o zdravstvenom turizmu Primorsko-goranska županija prva je objedinila javni i privatni sektor zdravstva u Klaster zdravstvenog turizma i time napravila važan iskorak u razvoju Kvarnera kao destinacije zdravlja, istaknula je na otvaranju međunarodne konferencije CIHT pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo PGŽ Đulija Malatestinić.

Naglasila je i velika ulaganja u županijske zdravstvene ustanove koje su danas i opremom i kvalitetom usluga reprezentativni zdravstveni centri. O velikom potencijalu razvoja zdravstvenog turizma na Kvarneru koji je već danas jedan od ključnih turističkih proizvoda ove regije govorila je i direktorica TZ Kvarnera Irena Peršić Živadinova te pohvalila suradnju turističkog i zdravstvenog sektora u našoj Županiji. 

Međunarodnu konferenciju o zdravstvenom turizmu koja se dva dana održava u Selcu zajednički organiziraju Klaster zdravstvenog turizma PGŽ, TZ Grada Crikvenice, Thalassotherapia Crikvenica kao i privatna Poliklinika Terme Selce koja u ovoj godini obilježava tri desetljeća rada.

ispiši stranicu ispiši stranicu