Najave

 • Kongres HDBMB2019-CROSSROAD IN LIFE SCIENCES

  Od  25.-28. rujna 2019. godine u Lovranu (Remisens Hotel Excelsior), Hrvatsko društvo za biokemiju i molekularnu biologiju organizira kongres HDBMB2019-CROSSROAD IN LIFE SCIENCES.

  Svečanom otvorenju kongresa prisustvovat će zamjenica župana Marina Medarić.

  opširnije >>
 • Dan tehničke kulture na Korzu

  Dan tehničke kulture na Korzu, održat će se u srijedu 25. rujna 2019. rodine s početkom u 13 sati.

  U ime Primorsko-goranske županije organiziranom obilasku prisustvovat će pročelnica UO za kulturu, sport i tehničku kulturu Sonja Šišić.

  opširnije >>
 • Redovita tjedna konferencija za novinare PGŽ

  U ponedjeljak, 23. rujna 2019. godine s početkom u 10 sati, u sjedištu Županije (Adamićeva10/II), župan Zlatko Komadina sa suradnicima održat će redovitu tjednu konferenciju za novinare.

  Na konferenciji će biti riječi o vrednovanju Plana za zdravlje i socijalno blagostanje Primorsko-goranske županije, aktualnim investicijama u zdravstvo PGŽ te drugim aktualnostima.

  opširnije >>
 • Obilježavanje Europskog dana oralnog zdravlja

  U subotu, 21. rujna 2019. godine djeca, roditelji, odgajatelji i zdravstvene voditeljice dječjih vrtića iz PGŽ, javnozdravstvenim edukativnim programom na Korzu, obilježit će se Europski dan oralnog zdravlja.

  Na edukativan i interaktivan način, prezentirat će se važnost brige o oralnom zdravlju čije se rane navike stječu upravo u dječjoj dobi. Ovom javnozdravstvenom aktivnošću obilježava se petogodišnjica provedbe županijskog programa Unaprjeđenje oralnog zdravlja djece i mladih u PGŽ u dječjim vrtićima.

  Događaj organizira Nastavni zavod za javno zdravstvo PGŽ u suradnji s Primorsko-goranskom županijom, Gradom Rijeka, Klinikom za dentalnu medicinu KBC-a Rijeka, Katedrom za Dječju stomatologiju Medicinskog fakulteta u Rijeci i Gradskim društvom Crvenog križa Rijeka.
  Izjave za medije predviđene su u 10.30 sati.

  opširnije >>
 • Svečanost otvorenja obnovljene Zdravstvene stanice u Dražicama

  U petak, 20. rujna 2019. godine s početkom u 11 sati održat će se svečanost otvorenja obnovljene Zdravstvene stanice u Dražicama (Podkilavačka bb, Dražice).

  Radi se o kapitalnom projektu Općine Jelenje vrijednom 1 milijun i 900 tisuća kuna, u kojem je Primorsko-goranska županija sudjelovala s iznosom od 500.000,00 kn. Projekt unutarnje rekonstrukcije i energetske obnove sufinancirali su i Ministarstvo hrvatskih branitelja i FZOEU.

  Uzvanicima će se obratiti župan Zlatko Komadina i načelnik Općine Jelenje Robert Marčelja.

  opširnije >>
ispiši stranicu ispiši stranicu