Najave

 • Svečano puštanje u rad drugogo mlinksog kola u Martinovom selu

  U četvrtak, 25. travnja 2019. godine u 11 sati u Martinovom selu održat će se svečano puštanje u rad drugog mlinskog kola u jedinom aktivnom mlinu u Primorsko-goranskoj županiji.

  U ime Primorsko-goranske županije svečanosti će prisustvovati zamjenica župana Marina Medarić.

  opširnije >>
 • Sastanak s direktorom Kineske međunarodne gospodarske komore za privatni sektor i predstavnicima tvrtke China Huzhou Optoelectronic Technology Co. Ltd.

  U četvrtak, 25. travnja 2019. godine u sjedištu Primorsko-goranske županije (Adamićeva 10/II.) župan Zlatko Komadina sa suradnicima održat će sastanak s direktorom kineske međunarodne gospodarske komore za privatni sektor (CICCPS) Sun Yanjunom i predstavnicima tvrtke China Huzhou Optoelectronic Technology Co.Ltd.

  Na sastanku će biti riječi o projektima Primorsko-goranske županije te će se  razmotriti mogućnost suradnje. 

  Izjave za medije predviđene su po završetku sastanka u 11.45 sati.

  opširnije >>
 • Prijem umirovljenih djelatnika Zavoda za hitnu medicinu PGŽ i najava Nacionalnog dana HMS

  U srijedu, 24. travnja 2019. godine s početkom u 10.30 sati u sjedištu Primorsko-goranske županije (Adamićeva 10, 2. kat) zamjenica župana Marina Medarić primit će umirovljene djelatnike Zavoda za hitnu medicinu PGŽ.

  Prijemu će prisustvovati zamjenica ravnateljice Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu Ingrid Bošan Kilibarda, pročelnica UO za zdravstvo Đulija Malatestinić i ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu PGŽ Davor Vukobrat.

  Bit će to prigoda za razgovor i najavu aktivnosti za nadolazeći Nacionalni dan hitne medicinske službe. Domaćin središnje svečanosti ove je godine Zavod za hitnu medicinu  PGŽ uz Primorsko-goransku županiju i Grad Rijeku.

  opširnije >>
 • Posljednji tjedan foto natječaja „Volim svoju županiju“

  Četvrti krug foto natječaja Hrvatske zajednice županija „Volim svoju županiju“ otvoren je još samo do 22. travnja, a najbolje fotografije iz svake županije ući će u postav putujuće izložbe koja će biti predstavljena diljem Hrvatske.

  Autori mogu predati najviše tri fotografije, jednostavnom registracijom na link

  opširnije >>
 • 90. obljetnica Hotelijersko-turističke škole Opatija

  U srijedu, 17. travnja 2019. godine s početkom u 12. sati u Kulturno-turističkom centru Gervais u Opatiji (Nikole Tesle 5), održat će se svečanost povodom 90. obljetnice Hotelijersko-turističke škole Opatija, najstarije škole u sektoru turizma i ugostiteljstva na Jadranu.

  Predviđen je prigodni program te dodjela nagrada najuspješnijim učenicima, kao i predstavljanje monografije Hotelijersko-turističke škole.

  U ime Županije, sudionicima će se obratiti zamjenica župana Marina Medarić.

  opširnije >>
ispiši stranicu ispiši stranicu