Najave

 • Susret djelatnika državnih graničnih službi Republike Hrvatske i Republike Slovenije

  U četvrtak, 29. prosinca 2016. godine s početkom u 12 sati na schengenskoj granici na Kupi održat će se tradicionalni prednovogodišnji susret djelatnika državnih graničnih službi Republike Hrvatske i Republike Slovenije.

  Udruga "Kupa" iz Broda na Kupi zajedno s T.Š.D. Kostel i Općinom Kostel već 11 godina zaredom organizira ovaj susret.

  U ime Primorsko-goranske županije susretu će prisustvovati predsjednik Županijske skupštine Erik Fabijanić i zamjenik župana Petar Mamula.

  opširnije >>
 • Članovi Županijskog savjeta mladih posjetit će Dječju bolnici na Kantridi

  U srijedu, 28. prosinca 2016. godine, u 10 sati, članovi Županijskog savjeta mladih Primorsko-goranske županije posjetit će Dječju bolnicu Kantrida (okupljanje ispred Klinike za dječju kirurgiju) te uručiti poklone djeci povodom božićnih blagdana.

  Članovi Savjeta pripremili su 44 prigodna poklona za djecu.

   

  opširnije >>
 • Božićno-novogodišnji prijem Primorsko-goranske županije

  U petak, 23. prosinca 2016. godine s početkom u 12 sati, u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku održat će se tradicionalni svečani božićno-novogodišnji prijem Primorsko-goranske županije.

  Uz gradonačelnike i načelnike jedinica lokalne samouprave s područja Primorsko-goranske županije, predstavnike Sveučilišta u Rijeci, kulturnih, obrazovnih i vjerskih institucija, prijemu će prisustvovati i predstavnici PU primorsko-goranske, Ureda državne uprave, Hrvatske vojske, trgovačkih društava, konzularnih predstavništava, saborski zastupnici s područja naše županije, djelatnici Primorsko-goranske županije, novinari te drugi uvaženi gosti.

  Župan Zlatko Komadina obratit će se prisutnima s osvrtom na proteklu 2016. godinu, a u prigodnom programu nastupit će učenici srednje škole "Hrvatski kralj Zvonimir" Krk, polaznici Plesnog centra K2K i Dječjeg vrtića "Vladimir Nazor" iz Kastva.

  opširnije >>
 • 3. sajam proizvoda iz kućne radinosti "Pokaži mi što znaš"

  U petak, 23. prosinca 2016. godine u 10.30 sati u dvorani Transadria (Riva Boduli 1)  započet će 3. sajam proizvoda iz kućne radinosti "Pokaži mi što znaš" koji organizira Savjet mladih PGŽ-a.

  Cilj sajma je promocija i predstavljanje mladih ljudi, njihovih ideja i kreativnosti. Na sajmu će predstaviti mnoge zanimljive predmete, raznovrsne unikatne, ručno izrađene proizvode, nakit, suvenire, modne detalje, ukrase i slično.

  opširnije >>
 • Dodjela priznanja zaslužnim obrtnicima

  U četvrtak, 22. prosinca 2016. godine, s početkom u 13.30 sati, u hotelu "Jadran" u Rijeci Obrtnička komora Primorsko-goranske županije organizira dodjelu priznanja zaslužnim obrtnicima. U ime Primorsko-goranske županije dodjeli će prisustvovati zamjenik župana Marko Boras Mandić.

  opširnije >>
ispiši stranicu ispiši stranicu