Najave

 • Otvaranje Društvenog doma za djecu i mlade u Vratima

  U petak, 29. prosinca 2017. godine s početkom u 12.00 sati u prostoru "stare" Područne škole Vrata (Vrata 31, Općina Fužine) župan Zlatko Komadina i načelnik Općine Fužine David Bregovac otvorit će Društveni dom za djecu i mlade.

  Županija je izdvojila sredstva u iznosu od 181.000,00 kn te u partnerstvu s Općinom Fužine u prostoru „stare“ škole u Vratima stvorila preduvjete za Društveni dom za djecu i mlade.

  Dom je zamišljen kao multifunkcionalni prostor u kojem će se nalaziti logopedski kutak, informativno-edukativni punkt za mlade te prostor za djelovanje udruga usmjerenih na unapređenje položaja djece i mladih u lokalnoj zajednici.

  opširnije >>
 • Izložba 120. godina hobističke fotografije u Rijeci i promocija e-Muzeja riječke fotografije

  U četvrtak, 28. prosinca 2017. godine s početkom u 19 sati u Galeriji Principij u Rijeci, Pod voltun 4 održat će se otvorenje izložbe 120. godina hobističke fotografije u Rijeci, 1897.-2017 i promocija e-Muzeja riječke fotografije.

  opširnije >>
 • Druženje s prijateljima Fortice

  U četvrtak, 28. prosinca 2017. godine s početkom u 11 sati u Centru za rehabilitaciju "Fortica" Kraljevica održat će se druženje s prijateljima Fortice.

  Tom prigodom, predstavnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kraljevica, Turističke zajednice Grada Kraljevice, Rotarya cluba Rijeka i Rotary cluba San Dona di Piave donirat će ukupno 20.000,00 kn za potrebe Centra.

  opširnije >>
 • Božićno-novogodišnji prijem Primorsko-goranske županije

  U petak, 22. prosinca 2017. godine s početkom u 12 sati u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku održat će se svečani božićno-novogodišnji prijem Primorsko-goranske županije.

  Uz gradonačelnike i načelnike jedinica lokalne samouprave s područja Primorsko-goranske županije, predstavnike Sveučilišta u Rijeci, kulturnih, obrazovnih i vjerskih institucija, prijemu će prisustvovati i predstavnici PU primorsko-goranske, Ureda državne uprave, Hrvatske vojske, trgovačkih društava, konzularnih predstavništava, saborski zastupnici s područja naše županije, djelatnici Primorsko-goranske županije, novinari te drugi uvaženi gosti.

  Župan Zlatko Komadina obratit će se prisutnima s osvrtom na proteklu 2017. godinu.

  opširnije >>
 • 2. hrvatsko arapski gospodarski forum – HAGF

  U četvrtak, 21. prosinca 2017. godine s početkom u 10 sati, na botelu Marina, održat će se 2. hrvatsko arapski gospodarski forum – HAGF.

  U ime Primorsko-goranske županije gospodarskom forumu prisustvovat će zamjenik župana Petar Mamula.

  opširnije >>
ispiši stranicu ispiši stranicu