Najave

 • 33. dan iseljenika otoka Suska i otvorenje pristana na Malim Srakanama

  Ministri Oleg Butković i Gari Cappelli, župan Zlatko Komadina i gradonačelnica Grada Malog Lošinj Ana Kučić, u nedjelju, 29. srpnja 2018. godine prisustvovat će 33. danu iseljenika otoka Suska koji se obilježava još od 1985. godine u čast i spomen svim iseljenim otočanima.

  Isti dan u 11.30 sati održat će se svečano otvorenje pristana na otoku Male Srakane te obilazak novoizgrađenog pristana na otoku Susku u 13 sati.

  opširnije >>
 • Potpisivanje ugovora za projekte Interpretacijski centar prirodne baštine Primorsko-goranske županije i Centar za posjetitelje o velikim zvijerima u Staroj Sušici

  Ministrica regionalnoga razvoja i fondova EU Gabrijela Žalac u ponedjeljak, 30. srpnja 2018. godine s početkom u 11 sati u Prirodoslovnom muzeju Rijeka (Lorenzov prolaz 1), potpisat će ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte Interpretacijski centar prirodne baštine Primorsko-goranske županije i Centar za posjetitelje o velikim zvijerima u Staroj Sušici.

  Ukupna vrijednost projekta Interpretacijskog centra prirodne baštine Primorsko goranske županije je 16,17 milijuna kn, nositelj Projekta je Grad Rijeka, a partneri su Primorsko-goranska županija, Javna ustanova Priroda i Turistička zajednica grada Rijeke.
  Ukupna vrijednost projekta Centar za posjetitelje o velikim zvijerima u Staroj Sušici je 8,18 milijuna kuna, nositelj Projekta je županijska Javna ustanove "Priroda", a  partneri Općina Ravna Gora  i Turistička zajednica općine Ravna Gora.

  Potpisivanju će prisustvovati župan Zlatko Komadina, gradonačelnik Vojko Obersnel, rektorica Snježana Prijić-Samaržija, ravnateljica Javne ustanove "Priroda“ Sonja Šišić, predstavnici SAFU-a  i drugi gosti.

  opširnije >>
 • Najava Svjetskog sveučilišnog rukometnog prvenstva

  Konferencija za medije povodom najave Svjetskog sveučilišnog rukometnog prvenstva, odnosno „FISU WUC HANDBALL 2018“, održat će se u petak, 27. srpnja s početkom u 11 sati u Salonu Grada Rijeke (I. kat), Korzo 16.

  Na konferenciji u ime Primorsko-goranske županije prisustvovat će pročelnik Ureda županije Goran Petrc.

  opširnije >>
 • Tržnica Kašetica u znaku Gorskog kotara

  U četvrtak 26. srpnja u vremenu od 11 do 17 sati u prostoru Kašetice primorsko-goranske (Krojačka 1, Rijeka) održat će se Tržnica Kašetica – promocija i prodaja autohtonih proizvoda.

  Treća po redu Tržnica u znaku je Gorskog kotara i organizaciji Udruge LAG Gorski kotar. Predstavit će se deset proizvođača, a u ponudi će se naći med i pčelinji proizvodi, alkoholna pića i likeri od trava s područja Gorskog kotara, domaća jaja, jabučni ocat i češnjak, čajevi i sirupi od mente, sir i mliječni proizvodi, suhomesnati proizvodi od divljači, kozmetika i drugi proizvodi od aronije, borovnice, sušeni vrganji i proizvodi od bobičastog voća.

  opširnije >>
 • Posjet sudionicima projekta Eco Heritage Task Force

  U četvrtak, 26. srpnja 2018. godine u 15 sati zamjenik župana Petar Mamula, zamjenik ravnatelja Hrvatske matice iseljenika Ivan Tepeš  i pročelnica UO za socijalnu politiku i mlade Dragica Marač susrest će se sa sudionicima projekta Eco Heritage Task Force koji se trenutno nalaze u Fužinama (Konoba Volta, Dr. Franje Račkog 8).

  Primorsko-goranska županija ove je godine domaćin projekta kojeg provodi Hrvatska matica iseljenika, a koji okuplja mlade hrvatskog porijekla iz čitavog svijeta. Na području Gorskog kotara angažirat će se na pomaganju samačkim domaćinstvima zajedno s volonterima Crvenog križa.

  opširnije >>
 • Primorsko-goranska županija pokreće jedinstveni inovativni program "PGŽ LAB"

  U četvrtak, 26. srpnja 2018. g. s početkom u 12.30 sati u sjedištu Primorsko-goranske županije (Adamićeva 10/II.), zamjenica župana Marina Medarić i dekan Medicinskog fakulteta Tomislav Rukavina potpisat će Ugovor o financiranju troškova razvoja socijalnih inovacija – "PGŽ LAB".

  Primorsko-goranska županija pokreće jedinstveni inovativni program na razini RH pod nazivom "PGŽlab", a strateški partner u provođenju programa je Medicinski fakultet odnosno Centar za biomodeliranje i inovacije u medicini koji djeluje pri Fakultetu. Centar će kroz proces 3D modeliranja izraditi prototip ortopedskog pomagala, a Županija će osigurati sredstva za ovu namjenu.

  opširnije >>
 • Potpisivanje Sporazuma o suradnji u području Pametne specijalizacije

  U četvrtak, 26. srpnja 2018. godine s početkom u 11 sati u dvorani Aula Magna Rektorata Sveučilišta u Rijeci (Trg braće Mažuranića 10), župan Zlatko Komadina i rektorica Snježana Prijić-Samaržija potpisat će Sporazum o suradnji u području Pametne specijalizacije.

  Sveučilište kao krovna visokoškolska i znanstvena institucija u regiji te Primorsko-goranska županija kao regionalna samouprava uspostavit će čvrstu međusobnu suradnju u kreiranju regionalnog znanstveno-istraživačkog i inovacijsko-razvojnog ekosustava kroz zajedničku strategiju Pametne specijalizacije.

  U ovom projektu sa strane PGŽ aktivno će sudjelovati Regionalna razvojna agencija PGŽ kao i županijski upravni odjeli i institucije, a sve u suradnji sa znanstvenicima Sveučilišta u Rijeci.   

  opširnije >>
 • Župan Varaždinske županije u posjetu Primorsko-goranskoj županiji

  U srijedu, 25. srpnja 2018. godine u sjedištu Primorsko-goranske županije (Adamićeva 10/II), župan Zlatko Komadina sa suradnicima sastat će se sa županom Varaždinske županije Radimirom Čačićem.

  Tema sastanka bit će razmjena iskustava u okviru međuregionalnih asocijacija te primjeri dobre prakse u provedbi projekata sufinanciranih sredstvima fondova Europske unije.
  Izjave za medije predviđene su po završetku sastanka u 12.30 sati.

  opširnije >>
 • Sva lica Platka

  U srijedu, 25. srpnja 2018. godine s početkom u 19.00 sati na Trsatskoj gradini Roberta Dragičević i Barbara Tunjko iz Društva sportske rekreacije Kvarner predstavit će manifestaciju „Sva lica Platka - summer edition 2018“.

  Uz potporu Primorsko – goranske županije, Općine Čavle i Središnjeg državnog ureda za šport, Društvo sportske rekreacije „Kvarner“ organizira sportsko–turističku manifestaciju „Sva lica Platka“ s ciljem promicanja i popularizacije Platka, kao idealne lokacije za cjelodnevne ljetne sportsko-rekreativne te zabavne sadržaje.

  Za sva dodatna pitanja kontakt osoba je Barbara Tunjko – 091 5290 311.

  opširnije >>
 • Svečana sjednica povodom Dana Grada Opatije

  U utorak, 24. srpnja 2018. godine s početkom u 19 sati, u Centru Gervais održat će se Svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Opatije.

  Svečanoj sjednici u ime Primorsko-goranske županije prisustvovat će zamjenik župana Petar Mamula.

  opširnije >>
 • Potpisivanje Ugovora za rekonstrukciju i dogradnju zapadnog dijela luke Cres

  U ponedjeljak, 23. srpnja 2018. godine, u 13.15 sati u Gradskoj vijećnici Grada Cresa (Creskog statuta 15) ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ravnatelj SAFU-a Tomislav Petrić i ravnatelj Županijske lučke uprave Cres Anton Opatić potpisat će Ugovor za rekonstrukciju i dogradnju zapadnog dijela luke Cres.

  Projekt “Rekonstrukcija i dogradnja zapadnog dijela luke Cres” obuhvaća izgradnju vanjskog lukobrana u dužini oko 185 m i širine 6 m te rekonstrukciju i dogradnju obale u dužini oko 280 m.

  U ime Županije, događaju će prisustvovati zamjenica župana Marina Medarić.


  opširnije >>
 • Redovita tjedna konferencija za novinare PGŽ

  U ponedjeljak, 23. srpnja 2018. godine s početkom u 10 sati, u sjedištu Županije (Adamićeva 10/II) župan Zlatko Komadina sa suradnicima održat će redovitu tjednu konferenciju za novinare na kojoj će se pridružiti i predsjednica Povjerenstva za zaštitu prava pacijenata u PGŽ Tereza Sajda s izvješćem o radu Povjerenstva.

  Na konferenciji će biti riječi o aktualnim projektima na pomorskom dobru, rezultatima upisa u srednje škole kao i osvrtu na ulaganja u škole te drugim aktualnostima.

  opširnije >>
 • Otvorenje ribarske luke Klenovica

  U subotu, 21. srpnja 2018. godine, ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković i župan Zlatko Komadina, uplovljavanjem u luku Klenovica u 11 sati otvorit će ribarsku luku Klenovica (Ribarska obala bb).

  Radi se o II. fazi rekonstruirane luke kojom je izgrađen novi sekundarni lukobran u dužini od 56 m, tlocrtne širine 8m koji se proteže do dubine od 12,5 metara i produljena postojeća operativna obala u dužini od 58 m i 17 m širine.

  Cilj rekonstrukcije je u prostoru unutar lučkog akvatorija ostvariti povećanje kapaciteta za privez ribarskih brodova kao i povećanje sigurnosnih uvjeta u luci.
  Ukupna vrijednost projekta iznosi 16.415.778,50 kuna.

  opširnije >>
 • Konferencija za novinare povodom suradnje Primorsko-goranske županije i HNK Rijeke

  U petak, 20. srpnja 2018. godine s početkom u 12.30 sati, u prostorijama HNK Rijeke na Rujevici (Press room, Rujevica 10), zamjenik župana Marko Boras Mandić, generalni direktor HNK Rijeke Luka Ivančić i pročelnik Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Rijeka Matko Škalamera održat će konferenciju za novinare na temu suradnje Primorsko-goranske županije i HNK Rijeke.

  Primorsko-goranska županija u sezoni 2018./2019. godina, osigurala je besplatnu godišnju pretplatu za utakmice HNK Rijeke u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi za trideset pripadnika postrojbi civilne zaštite Primorsko-goranske županije kao nagradu za njihov doprinos službi.

  opširnije >>
 • Potpisivanje Ugovora o sufinanciranju projekta „Pomorski meteorološki centar Rijeka“ u 2018.

  U petak, 20. srpnja 2018. g. s početkom u 10 sati u sjedištu Primorsko-goranske županije (Adamićeva 10/II.), održat će se potpisivanje Ugovora o sufinanciranju projekta „Pomorski meteorološki centar Rijeka“ kojim će se osigurati sredstva u iznosu od 128.000,00 kuna za podmirenje redovnih materijalnih troškova rada Pomorskog meteorološkog centra u tekućoj godini.

  Ugovor će potpisati župan Zlatko Komadina, gradonačelnik Grada Kastva Matej Mostarac, zamjenik gradonačelnika Grada Opatije Emil Priskić i ravnateljica Državnog hidrometeorološkog zavoda Branka Ivančan-Picek.

  opširnije >>
 • Projekcija dokumentarnog filma "Put risa"

  U četvrtak, 19. srpnja 2018. godine, u 18.30 sati u višenamjenskoj dvorani u SPC-u „Goranka“ u Ravnoj Gori održat će se projekcija dokumentarnog filma „Put risa“.
  Film govori o naseljavanju risova u sjeverne Dinaride 1973. godine, a snimljen je u sklopu provedbe projekta Europske unije „LIFE Lynx“, čiji je glavni cilj provedba aktivnosti dugoročnog očuvanja populacije risa u Dinaridima i jugoistočnim Alpama.

  Projekciju i stručno predavanje  o risu koje će se održati prije same projekcije, organizira Javna ustanova „Priroda“ u suradnji s Primorsko-goranskom županijom, Općinom Ravna Gora i TZO Ravna Gora.

  U ime Primorsko-goranske županije događaju će prisustvovati župan Zlatko Komadina.

  opširnije >>
 • Prijem za djecu iz Srebrenice

  U srijedu, 18. srpnja 2018. godine, u 10 sati, u Salonu Grada Rijeke, Korzo 16/1. kat, održat će se prijem za djecu iz Srebrenice koja u Rijeku dolaze već jedanaest godina u kontinuitetu u organizaciji Kluba gimnazijalaca Ivan Merz Prve sušačke hrvatske gimnazije u Rijeci i Zdruga katoličkih skauta Riječke nadbiskupije.

  opširnije >>
 • Ovaj vikend festival "Ljeto na Platku"

  U srijedu, 18. srpnja 2018. godine, s početkom u 10.30 sati u sjedištu Primorsko-goranske županije (Adamićeva 10, 1. kat) tajnik Saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ PGŽ Dalibor Korenić  i stručni suradnik za sport i odnose s javnošću GSC-a Davorin Klobučar najavit će Festival „Ljeto na Platku“.

  Organizatori će predstaviti sadržajan program u kojem će svi posjetitelji moći pronaći nešto za sebe, od aerobica, biciklijade, tubinga, streljaštva i drugih aktivnosti.

  opširnije >>
 • U Puntu uskoro moderna školska zgrada i prva školska sportska dvorana u povijesti mjesta

  U srijedu, 18. srpnja 2018. godine, s početkom u 10.00 sati župan Zlatko Komadina sa suradnicima i načelnik Općine Punat Marinko Žic obići će gradilište Područne škole u Puntu (Pod topol 18, Punat) gdje je u tijeku rekonstrukcija školske zgrade i izgradnja nove školske sportske dvorane, prve u povijesti Punta.

  opširnije >>
 • Najava Antičkih dana

  U srijedu, 18. srpnja 2018. godine, s početkom u 9.30 sati u prostoru Kašetice primorsko-goranske (Krojačka 1) na kostimiranoj konferenciji za medije u antičkom stilu, bit će najavljen program jedanaeste po redu manifestacije Antički dani koju organizira Turistička zajednica Općine Omišalj i Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja.

  Na konferenciji će sudjelovati direktorica ureda TZ Općine Omišalj Andrea Orlić Čutul, Andrea Samaržija iz Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja, vlasnik restorana Rivica Dražen Lesica i  jedan od začetnika manifestacije Damir Jakovčić.

  opširnije >>
 • Primorsko-goranska županija domaćin projekta Eco Heritage Task Force

  U utorak, 17. srpnja 2018. godine s početkom u 11 sati u sjedištu Primorsko-goranske županije (Adamićeva 10/II.), župan Zlatko Komadina i ravnatelj Hrvatske matice iseljenika Mijo Marić potpisat će Ugovor o poslovnoj suradnji na projektu Eco Heritage Task Force.

  Primorsko-goranska županija je od 22. srpnja do 11. kolovoza 2018. godine domaćin projekta Eco Heritage Task Force kojeg provodi Hrvatska matica iseljenika. Projekt okuplja mlade (starije od 18 godina) hrvatskog porijekla iz čitavog svijeta koji će se na volonterskoj bazi angažirati na očuvanju prirodne i kulturne baštine na lokalitetima Fužine, Lokve i Cres te upoznati domovinu svojih predaka.

  opširnije >>
 • 10. smotra i regata tradicijskih barki na jedra Mala barka 2

  U Mošćeničkoj Dragi se u razdoblju od 13. do 15. srpnja 2018. godine održava „10. smotra i regata tradicijskih barki na jedra Mala barka 2“ koja se odvija u sklopu europskog projekta "Mala barka 2" iz Operativnog programa Interreg Slovenija – Hrvatska, a čiji je cilj turistička valorizacija pomorske, ribarske i brodograditeljske baštine sjevernog Jadrana kroz stvaranje novih turističkih proizvoda.

  Više o programu pogledajte na linku.

  opširnije >>
 • Redovita tjedna konferencija za novinare PGŽ

  U ponedjeljak, 16. srpnja 2018. godine s početkom u 10 sati, u sjedištu Županije (Adamićeva 10/II) zamjenik župana Marko Boras Mandić sa suradnicima održat će redovitu tjednu konferenciju za novinare.

  Na konferenciji će biti riječi o prijedlogu odluke o dodjeli potpora i rasporedu sredstava poljoprivrednim gospodarstvima, godišnjem planu raspisivanja natječaja za financiranje programa i projekata neprofitnog sektora, raspodjeli sredstava Državnom hidrometeorološkom zavodu za sufinanciranje Pomorskog centra u Rijeci,  kao i drugim aktualnostima.

  opširnije >>
 • 3. sjednica Županijskog savjeta za sigurnost prometa na cestama Primorsko-goranske županije

   U petak, 13. srpnja 2018. godine s početkom u 12.30 sati u sjedištu Primorsko-goranske županije (Adamićeva 10, 2. kat) održat će se 3. sjednica Županijskog savjeta za sigurnost prometa na cestama Primorsko-goranske županije.

  Na dnevnom redu sjednice je Izvješće o stanju sigurnosti u cestovnom prometu na području PGŽ u prvih 6 mjeseci 2018. godine s osvrtom na dobnu strukturu i alkoholiziranost sudionika u prometnim nesrećama, prezentacija koncepta “Trčeća zebra”, izvješće o stanju cesta i objekata na njima za 2017. godinu – Autocesta Rijeka-Zagreb d.d.i druge teme.

  Sjednici će prisustvovati zamjenik župana Marko Boras Bandić.

  opširnije >>
 • Komemoracija povodom godišnjice stradanja Podhumskih žrtava

  U četvrtak, 12. srpnja 2018. godine, u organizaciji Općine Jelenje i Općine Čavle, na spomen području Soboli održat će se komemoracija povodom godišnjice stradanja Podhumskih žrtava. U znak sjećanja na stradale žrtve u 19.00 sati položit će se vijenci i zapaliti svijeće.

  Vijenac će položiti župan Zlatko Komadina sa suradnicima.

  opširnije >>
 • 13. sjednica Županijske skupštine

  U četvrtak, 12. srpnja 2018. godine s početkom u 10 sati, u Konferencijskoj dvorani „Transadria“ (Riva Boduli 1), održat će se 13. sjednica Županijske skupštine Primorsko-goranske županije.

  Sjednica započinje Aktualnim satom, a na dnevnom redu je ukupno 16 točaka. Županijski vijećnici će između ostalog odlučivati o sufinanciranju projekta rekonstrukcije i dogradnje osnovne škole „Jelenje-Dražice“, o financiranju gradnje sustava za zasnježenje kao i uređenju cjelogodišnjih sadržaja na Platku, Akcijskom planu za uključivanje Roma u Primorsko-goranskoj županiji i drugim temama.

  opširnije >>
 • Završna revija „Moje Primorje“

  U utorak 10. srpnja 2018. godine, s početkom u 21.15 sati na Bazenima Kantrida održat će se završna revija  „Moje Primorje“.

  Ovogodišnja revija posvećena je proslavi 110. godina postojanja i djelovanja Sportskog Društva Primorje 08.

  opširnije >>
 • Ljetna sezona na Platku

  U ponedjeljak, 9. srpnja 2018. godine, s početkom u 12 sati u sjedištu Primorsko-goranske županije (Adamićeva 10, 1. kat) zamjenik župana Marko Boras Mandić, direktor Goranskog sportskog centra Alen Udovič i stručni suradnik za sport i odnose s javnošću GSC-a Davorin Klobučar predstavit će nove sadržaje koji će obogatiti ljeto na Platku.

  Nakon uspješne zimske i proljetne sezone, slijede nova iznenađenja i programi za posjetitelje.

  opširnije >>
 • Redovita tjedna konferencija za novinare PGŽ

  U ponedjeljak, 9. srpnja 2018. godine s početkom u 10 sati, u sjedištu Županije (Adamićeva 10/II) predsjednik Županijske skupštine Erik Fabijanić i pročelnica UO za odgoj i obrazovanje Edita Stilin održat će redovitu tjednu konferenciju za novinare.

  Na konferenciji će biti najavljen dnevni red 13. sjednice Županijske skupštine koja će se održati u četvrtak 12. srpnja, zatim prijedlog izmjene Plana dodjele državnih potpora i potpora male vrijednosti PGŽ za 2018. godinu, prijedlog prihvaćanja pridruženog partnerstva na projektu „Budi++“ kao i druge aktualnosti.

  opširnije >>
 • 19. susret umirovljenika Primorsko-goranske županije

  U subotu, 7. srpnja 2018. godine, s početkom u 9.30 sati u Park šumi Golubinjak župan Zlatko Komadina otvorit će 19. susret umirovljenika Primorsko-goranske županije.

  Susret organizira Matica umirovljenika PGŽ, pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije. Uz sportska natjecanja, predviđen je nastup pjevačkih zborova, folklornih i plesnih grupa.

  opširnije >>
 • 1. Konferencija članova Međunarodnog znanstvenog savjeta (MZS) Sveučilišta u Rijeci

  U petak, 6. srpnja 2018. godine, s početkom u 10.30 sati, održat će se 1. Konferencija članova Međunarodnog znanstvenog savjeta (MZS) Sveučilišta u Rijeci pod nazivom Science first – znanost, a ne predrasude. Održat će se u prostoru Akvarija restorana Kampus ( Ulica Radmile Matejčić 5).

  Konferenciji će u ime Primorsko-goranske županije prisustvovati župan Zlatko Komadina.

  opširnije >>
 • Sastanak na temu mogućnosti EU sufinanciranja projekata gospodarenja otpadom

  U četvrtak, 5. srpnja 2018. godine, u konferencijskoj dvorani  Transadrije (Riva Boduli 1), održat će se sastanak predstavnika Ministarstva zaštite okoliša i energetike s gradonačelnicima i općinskim načelnicima s područja Primorsko-goranske županije.

  Tema sastanka je sufinanciranja projekata gospodarenja otpadom sredstvima EU. Predstavnici Ministarstva predstavit će mogućnosti sufinanciranja mjera koje jedinice lokalne samouprave trebaju provesti tijekom 2018. godine.

  U ime Ministarstva sastanku će prisustvovati Anamarija Matak, pomoćnica ministra te Irena Relić, tajnica Kabineta ministra, a u ime Primorsko-goranske županije zamjenik župana Marko Boras Mandić sa suradnicima.

  U 11.00  sati, po završetku sastanka, predviđene su izjave za medije.

  opširnije >>
 • 25 godina Hrvatske glazbene unije u 25 godina Primorsko-goranske županije

  U godini obilježavanja 25 godina Primorsko-goranske županije, prvih 25 godina slavi i Hrvatska glazbena unija PGŽ. Tim povodom, u  srijedu, 4. srpnja 2018. godine s početkom u 12 sati u sjedištu Primorsko-goranske županije (Adamićeva 10, II. kat) zamjenica župana Marina Medarić primit će istaknute članove HGU PGŽ.

  Prijemu će prisustvovati predsjednik Hrvatske glazbene unije PGŽ Ivan Pešut, predsjednik Hrvatske udruge istaknutih umjetnika Elvis Stanić, počasna Predsjednica HGU PGŽ Jadranka Čubrić, prvi predsjednik HGU PGŽ Duško Paro, ovogodišnji dobitnik PORINA Nenad Belan, Marko Tolja, Tatjana Bon iz ženske klape „Luka“ koje su također ovogodišnje dobitnice PORINA i Duško Jeličić.

  opširnije >>
 • Predstavljanje novog studijskog programa Održivi agroturizam

  U srijedu, 4. srpnja 2018. godine u 11 sati, u prostoru Kašetice primorsko-goranske (Krojačka 1), zamjenik župana Petar Mamula, dekan Veleučilišta u Rijeci Saša Hirnig, profesorica Slavica Dudeš i ravnatelj Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj Dalibor Šoštarić predstavit će novi studijski program Održivi agroturizam.
       
  Program će provoditi Veleučilište u Rijeci u suradnji s Centrom za poljoprivredu i ruralni razvoj Primorsko-goranske županije.
         

  opširnije >>
ispiši stranicu ispiši stranicu