Najave

 • Svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Cresa

  Povodom Dana Grada Cresa u srijedu, 2. siječnja 2019. godine, održati će se svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Cresa  u prostoru OŠ Frane Petrića (Šetalište 20. travnja 56), s početkom u 16,30 sati.

  Sjednici će ispred PGŽ prisustvovati župan Zlatko Komadina i zamjenica župana Marina Medarić.

  opširnije >>
 • Prednovogodišnji susret na Schengenskoj granici na Kupi

  U organizaciji Udruge "Kupa" iz Broda na Kupi i T.Š.D. Kostel, općina Kostel, organizira se tradicionalni 13. prednovogodišnji susret djelatnika državnih graničnih službi Republike Slovenije i Republike Hrvatske na schengenskoj granici uz nazočnost čelnika lokalnih samouprav objih Republika te predsjednika Udruga organizatora. Susret će se održati u Petak, 28.prosinca 2018. u 12.00 sati na sredini mosta u Brodu na Kupi, a ispred PGŽ sudjelovati će zamjenik župana Petar Mamula. 

  opširnije >>
 • Ekološki i energetski aspekti CGO Marišćina i LNG terminala na Krku

  U petak, 28. prosinca 2018. godine s početkom u 12.00 sati u sjedištu Primorsko-goranske županije (Adamićeva 10/II. kat) župan Zlatko Komadina i načelnica Općine Omišalj Mirela Ahmetović održat će konferenciju za novinare s osvrtom na ekološke i energetske aspekte LNG terminala na Krku i CGO Marišćina.

  opširnije >>
 • Božićno-novogodišnji prijem Primorsko-goranske županije

   U petak, 21. prosinca 2018. godine s početkom u 12 sati u Kulturno-turističkom centru Gervais u Opatiji (Nikole Tesle 5) održat će se svečani božićno-novogodišnji prijem Primorsko-goranske županije.

  Uz gradonačelnike i načelnike jedinica lokalne samouprave s područja Primorsko-goranske županije, predstavnike Sveučilišta u Rijeci, kulturnih, obrazovnih i vjerskih institucija, prijemu će prisustvovati i predstavnici PU primorsko-goranske, Ureda državne uprave, Hrvatske vojske, trgovačkih društava, konzularnih predstavništava, saborski zastupnici s područja naše županije, djelatnici Primorsko-goranske županije, novinari te drugi uvaženi gosti.

  Župan Zlatko Komadina obratit će se prisutnima s osvrtom na proteklu 2018. godinu.

  opširnije >>
 • Nastavak 17. sjednice Županijske skupštine

  U četvrtak, 20. prosinca 2018. godine s početkom u 10 sati, u Konferencijskoj dvorani „Transadrije“ (Riva Boduli 1), održat će se nastavak 17. sjednice Županijske skupštine Primorsko-goranske županije.      
   
  Na dnevnom redu sjednice je 8 točaka, a članovi Županijske skupštine odlučivat će o prijedlogu odluke o raspoređivanju sredstava za financiranje političkih stranaka, produljenju ugovora o zakupu zajedničkog otvorenog lovišta „Veli Lošinj“, a provest će se i izbori za novi saziv Savjeta mladih PGŽ.

  opširnije >>
ispiši stranicu ispiši stranicu