Najave

 • Svjetski dan oralnog zdravlja

  U srijedu, 20. ožujka 2019. godine u 11 sati u dvorani 2 na Medicinskom fakultetu u Rijeci, održat će se obilježavanje Svjetskog dana oralnog zdravlja.

  opširnije >>
 • Završetak radova na energetskoj obnovi OŠ Ivana Gorana Kovačića Vrbovsko

  U srijedu, 20. ožujka 2019. g. u 12 sati župan Zlatko Komadina sa suradnicima, u pratnji gradonačelnika Grada Vrbovskog Dražena Mufića te ravnatelja Antona Burića obići će Osnovnu školu Ivana Gorana Kovačića u Vrbovskom (Kralja Tomislava 18).

  Obilazak ujedno označava i završetak radova na Školi provedenih u okviru projekta „Energetska obnova zgrada osnovnih škola Primorsko-goranske županije“ koji predstavlja najveću kapitalnu županijsku investiciju u školstvu u vrijednosti od 37.111.357,55 kn.
  Vrijednost radova na Osnovnoj školi Ivana Gorana Kovačića iznosila je 4.064.939,43 kuna.

  opširnije >>
 • Potpisivanje Ugovora o financiranju programa i projekata udruga nacionalnih manjina u Primorsko-goranskoj županiji

  U utorak, 19. ožujka 2019. godine s početkom u 10 sati u sjedištu Primorsko-goranske županije (Adamićeva 10, 2. kat) župan Zlatko Komadina sa suradnicima primit će predstavnike udruga nacionalnih manjina koje djeluju na području Primorsko-goranske županije.

  Tom prigodom potpisat će se ugovori kojima će Primorsko-goranska županija sufinancirati  aktivnosti udruga u 2019. godini. Županija pomaže 31 udrugu s iznosom od 535.000,00 kuna, prateći njihove brojne programe i projekte.

  opširnije >>
 • Redovita tjedna konferencija za novinare PGŽ

  U ponedjeljak, 18. ožujka 2019. godine s početkom u 10 sati, u sjedištu Županije (Adamićeva 10/II), zamjenica župana Marina Medarić sa suradnicima, održat će redovitu tjednu konferenciju za novinare.

  Na konferenciji će biti riječi o provedbi programa pomoć u kući kojeg jedinicama lokalne samouprave sufinancira Županija, prijedlogu Odluke o određivanju morskih plaža na kojima će se provoditi praćenje kakvoće mora za kupanje, izvješću o stanju sustava civilne zaštite na području PGŽ te drugim aktualnostima.

  opširnije >>
 • Promocija i prodaja autohtonih proizvoda Primorsko-goranske županije

  U organizaciji Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj Primorsko-goranske županije od 18.-22. ožujka 2019. godine od 9.-17 sati, na riječkom Korzu održat će se promocija i prodaja autohtonih proizvoda Primorsko-goranske županije.

  Na 10 prodajnih štandova proizvođači će predstaviti šaroliku ponudu: med i pčelinje proizvode, sirupe od ljekovitog bilja, pekmeze, namaze, sireve i maslinovo ulje te suhomesnate proizvode.

  Ovo je prvi u nizu od 5 sajmova koji će se ove godine održati na Korzu.

  opširnije >>
ispiši stranicu ispiši stranicu