Najave

Svečana sjednica Županijske skupštine povodom Dana Primorsko-goranske županije

Povodom Dana Primorsko-goranske županije, u petak, 12. travnja 2019. godine u 12 sati u Kulturno-turističkom centru Gervais u Opatiji (Nikole Tesle 5), održat će se svečana sjednica Županijske skupštine na kojoj će biti dodijeljene nagrade za životno djelo i godišnje nagrade Primorsko-goranske županije.

Dobitnici nagrada za životno djelo Primorsko-goranske županije su akademik Elso Kuljanić i Alenka Juretić, dok su godišnje nagrade pripale Dini Škami, Nikici Sečenu i Hani Rižovski Delogu te Plesnom klubu „Dance Queen“ Kraljevica.

Dolazak na svečanost potvrdila je predsjednica RH gospođa Kolinda Grabar-Kitarović. Gosti svečanosti također će biti i brojni uglednici iz hrvatskog javnog života, župani hrvatskih županija i čelnici regija prijatelja.

Uoči svečane sjednice, u 9.30 sati županijsko izaslanstvo predvođeno županom Zlatkom Komadinom i predsjednikom Županijske skupštine Erikom Fabijanićem, pred Središnjim križem na groblju Drenova položit će vijenac u spomen na sve preminule građane i poginule branitelje s područja Primorsko-goranske županije.

ispiši stranicu ispiši stranicu