Najave

Redovita tjedna konferencija za novinare PGŽ

U ponedjeljak, 23. ožujka 2020. godine s početkom u 10 sati, u sjedištu Županije (Adamićeva 10/II), predsjednik Županijske skupštine PGŽ Erik Fabijanić sa suradnicima održat će redovitu tjednu konferenciju za novinare.

Uz osvrt na aktualnosti oko koronavirusa, na konferenciji će biti riječi i o rasporedu sredstava za redovnu djelatnost stanica HGSS Delnice i Rijeka, sufinanciranju programa pomoći u kući u jedinicama lokalne samouprave s područja Primorsko-goranske županije, izmjenama i dopunama Programa provedbe mjera Ruralnog razvoja  PGŽ, kao i drugim temama.        
U skladu s preporukama o ograničavanju okupljanja, a s ciljem sprječavanja širenja koronavirusa, predlažemo da konferenciju pratite uživo u programu Kanala Ri, Radio Rijeke ili na facebooku Primorsko-goranske županije. Sve televizije smiju koristiti snimku Kanala Ri u dogovoru s glavnim urednikom Igorom Rivettijem.

Za slučaj da imate pitanja, prije ili tijekom trajanja konferencije za novinare, možete ih postaviti pozivom ili sms-om na moj broj mobitela.

ispiši stranicu ispiši stranicu