Novosti

Održana 3. sjednica Savjeta mladih Primorsko-goranske županije

5.03.2019.
U prostoru Primorsko-goranske županije održana je 3. sjednica Savjeta mladih. Na sjednici je usvojen zapisnik sa 2. sjednice, raspravljen je Poslovnik o radu Savjet mladih, od strane predstavnika Županije održana je sažeta prezentacije projekata i programa koje provode pojedini županijski upravni odjeli, a koji su usmjereni na mlade, raspravljalo se o mogućnosti organizacije obuke za članove županijskog i lokalnih savjeta mladih, raspravljalo se o organizaciji manifestacije „Gremo na Učku“ te o realizaciji aktivnosti iz Plana rada za 2019. godinu. Osim navedenog, Savjet mladih je na sjednici usvojio Izvješće o radu Savjeta za 2018. godinu. Na sjednici je održan izbor za zamjenika Savjeta mladih ali s obzirom da niti jedna predložena kandidatkinja nije dobila većinu glasova, zamjenik nije izabran.

Održana 2. sjednica Savjeta mladih Primorsko-goranske županije

8.02.2019.
U prostoru Primorsko-goranske županije održana je 2. sjednica Savjeta mladih. Na sjednici je usvojen zapisnik sa konstituirajuće sjednice, osnovana su radna tijela Savjeta koja će biti zadužena za pojedina programska područja te je raspravljen Program rada za 2019. godinu. Osim navedenog, održan je izbor zamjenika predsjednika Savjeta mladih. S obzirom da niti jedna predložena kandidatkinja nije dobila većinu glasova, zamjenik predsjednika nije izabran. Za voditelje radnih tijela Savjeta odabrani su:
• Ivo Pekić za pravna pitanja;
• Kristian Tončić za sport;
• Mauro Rubeša za poduzetništvo i
• Marijana Vargić za društvene djelatnosti.

Predsjednik Savjeta je upoznao članove sa programom obuka posebno osmišljenim za potrebe savjeta mladih, a koji provodi Udruga gradova. Na sjednici je donesen zaključak da će se kontaktirati predstavnika Udruge gradova kako bi se iskazao interes za organizacijom obuke za članove županijskog i lokalnih savjeta mladih s područja Primorsko-goranske županije.

Održana prva, konstituirajuća sjednica Savjeta mladih Primorsko-goranske županije

17.01.2019.
U sjedištu Primorsko-goranske županije održana je prva sjednica Savjeta mladih Primorsko-goranske županije. Na sjednici je Robert Matić izabran za predsjednika Savjeta mladih Primorsko-goranske županije. Zamjenica predsjednika nije izabrana na sjednici jer niti jedna predložena kandidatkinja nije ostvarila potrebnu većinu glasova. Predsjednik je pozvao članove da do sljedeće sjednice pripreme prijedloge projekata i programa koji bi se mogli uklopiti u postojeći Program rada Savjeta mladih za 2019. godinu.

Održana druga sjednica Županijskog savjeta mladih

26.01.2016.
20. sjednica Županijskog savjeta mladihU sjedištu Primorsko-goranske županije održana je druga sjednica Županijskog savjeta mladih. Na sjednici se govorilo o planu rada Savjeta za 2016. godinu, novim aktivnostima savjeta te ostalim temama.

opširnije>>

 

 

Održana 20. sjednica Županijskog savjeta mladih

21.10.2015.
20. sjednica Županijskog savjeta mladihU sjedištu Primorsko-goranske županije održana je 20. sjednica Županijskog savjeta mladih. Na sjednici se govorilo o tumačenju pojedinih odredbi novog Zakona o savjetima mladih, planu rada Savjeta za 2015. godinu, te ostalim temama.

opširnije>>

 

 

Press kolegij: e-skupština i projekti Županijskog savjeta mladih

3.11.2014.
Projekti ŽSMNa današnjoj konferenciji za novinare sudjelovali su predsjednik Županijske skupštine Erik Fabijanić, predsjednik Županijskog savjeta mladih Kristian Čarapić, i pročelnik UO za regionalni razvoj, infrastrukturu i upravljanje projektima Ljudevit Krpan.

Teme susreta s novinarima bile su e-skupština, projekti Županijskog savjeta mladih i razvojni projekti Županije.

opširnije>>

ispiši stranicu ispiši stranicu