Novosti

>

 • 25.6.2019

  Čestitamo Dan državnosti!

  
Bogat program ovogodišnjeg obilježavanja Svjetskog dana glazbeSvim stanovnicima Republike Hrvatske čestitamo 25. lipnja Dan državnosti!

 • 24.6.2019

  Župan Komadina uputio telegram sućuti obitelji preminulog akademika Petra Strčića

  Župan Komadina uputio telegram sućuti obitelji preminulog akademika Petra Strčića
Akademik Petar Strčić, istaknuti hrvatski povjesničar i arhivist, voditelj Zavoda za povijesne i društvene znanosti HAZU, redoviti član Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti te dobitnik nagrade za životno djelo Primorsko-goranske županije preminuo je u 83.godini života.

 • 23.6.2019

  Diljem PGŽ obilježen Dan antifašističke borbe

  Diljem PGŽ obilježen Dan antifašističke borbe
U povodu Dana antifašističke borbe, 22. lipnja, predstavnici Primorsko-goranske županije, Grada Rijeke , antifašističkih udruga, policije, te udruga iz Domovinskog rata položili su vijence na Spomenik oslobođenja na Delti, a proslave s prigodnim programom bile su u Lukovu i na Tuhobiću.

 • 22.6.2019

  Dan antifašističke borbe

  
Bogat program ovogodišnjeg obilježavanja Svjetskog dana glazbeSvim stanovnicima Republike Hrvatske i Primorsko-goranske županije čestitamo Dan antifašističke borbe!

 • 21.6.2019

  Obavijest poslovnim partnerima Primorsko-goranske županije o obvezi izdavanja elektroničkih računa od 01. srpnja 2019. godine

  Sukladno Zakonu o elektroničkom izdavanju računa u javnoj nabavi (Narodne novine broj 94/18) javni i sektorski naručitelji kao obveznici javne nabave od 1. srpnja 2019. godine obvezni su zaprimati i obrađivati te izvršiti plaćanje elektroničkih računa sukladno europskoj normi.

 • 21.6.2019

  Otvoren Kvarner Expo 2019.

  
Kvarner expo 2019Svečanim otvaranjem na crikveničkom Trgu Stjepana Radića počela je trodnevna prodajna izložba suvenira, vina i autohtonih proizvoda „Kvarner Expo 2019.“ Tijekom tri dana na izložbi će se predstaviti više od 100 izlagača iz cijele Hrvatske.

 • 21.6.2019

  Konstituirajuća sjednica Vijeća talijanske nacionalne manjine PGŽ

  
manjineTemeljem izbora za vijeća i predstavnike nacionalnih manjina provedenih u nedjelju 5. svibnja 2019. godine, u utorak 18. lipnja 2019. g u sjedištu Primorsko-goranske županije okupili su se i novoizabrani članovi Vijeća talijanske nacionalne manjine Primorsko-goranske županije.

 • 19.6.2019

  Svečana akademija u povodu Dana antifašističke borbe i dana državnosti

  
Svečana akademija u povodu Dana antifašističke borbe i dana državnostiSvečanom akademijom u Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja obilježeni su Dan antifašističke borbe i Dan državnosti. Uz nastup učenika Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova Rijeka, Sergeja Božića i Danijele Pende, te višestrukog dobitnika Porina, Darka Jurkovića – Charlija prigodnim govorima, o značaju ovih velikih datuma hrvatske novije povijesti obratili su se predsjednik Županijske skupštine Erik Fabijanić i gradonačelnik Grada Rijeke Vojko Obersnel.

 • 19.6.2019

  Konstitirajuće sjednice Vijeća albanske i bošnjačke nacionalne manjine PGŽ

  
manjineNakon što na prvim konstituirajućim sjednicama, održanim 10. i 12. lipnja 2019. godine, članovi Vijeća albanske, odnosno Vijeća bošnjačke nacionalne manjine Primorsko-goranske županije, nisu uspjeli izabrati predsjednike svojih Vijeća i time konstituirati Vijeća, ponovo su se u sjedištu Primorsko-goranske županije (odvojeno) sastali na nastavku konstituirajućih sjednica u ponedjeljak 17. lipnja 2019. g.

 • 18.6.2019

  24. dodjela plaketa i promocija knjige "100 vodećih hrvatskih restorana - Restaurant Croatica 2019/20"

  
100 vodećih hrvatskih restoranaNa Botelu Marina održana je 24. dodjela plaketa vodećim ugostiteljima i promocija knjige projekta „100 vodećih hrvatskih restorana – Restaurant Croatica 2019/20“. 100 vodećih hrvatskih restorana - Restauranti Croatica projekt je poticaja kvalitete u ugostiteljstvu kroz godišnje izbore vodećih i izdavanje prateće publikacije. Iniciran je 1995. godine, a osnovna ideja bila je napraviti istraživanje tržišta koji su to restorani koji najbolje zadovoljavaju potrebe gostiju te istaknuti vodeće ne bi li se na taj način motiviralo i ostale na poboljšanje kvalitete ponude i usluge.


ispiši stranicu ispiši stranicu