Novosti

>

15. 12. 2016

Zamjenica župana Marina Medarić primila predstavnice Udruge "…i djeci s ljubavlju"

Udruga i djeci s ljubavljuU sjedištu Primorsko-goranske županije, zamjenica župana Marina Medarić sa suradnicima primila je predstavnice Udruge "…i djeci s ljubavlju".

Udruga " …i djeci s ljubavlju" osnovana je 2008. godine u Rijeci s namjerom socijalnog osnaživanja, unapređenja kvalitete života djece, mladih i odraslih, promicanja kulturno-umjetničkog stvaralaštva te društvenog angažmana djece i mladih.

U razdoblju od 15. 10. do 25. 12. 2016. godine s partnerima provodi humanitarnu akciju "Gorskom kotaru s ljubavlju" kojoj je cilj prikupljanje sredstava za nabavku opreme za logopedski kabinet u Delnicama. U sklopu projekta udruga je izradila kalendar za 2017. godinu s motivima tradicijskih zanimanja, običaja i zanata Gorskog kotara te eko torbe.

Kako je istaknula predsjednica Udruge Livia Mjeda, interes za kalendare je velik, a prikupljenim sredstvima kupit će se fiksni i transportni logopedski aparat. U planu je i nastavak akcije kako bi se nabavila i didaktička oprema te time u potpunosti opremio logopedski kabinet.

Zamjenica župana Marina Medarić zahvalila je predstavnicama udruge što nesebično daruju svoje slobodno vrijeme pomažući drugima te im zaželjela mnogo uspjeha u daljnjim projektima.

ispiši stranicu ispiši stranicu