Novosti

>

24. 3. 2016

E-obuka o klimatskim promjenama i integralnom upravljanju obalnim područjem

Centar za regionalne aktivnosti Programa prioritetnih akcija (PAP/RAC) putem virtualnog MedOpen tečaja organizira još jedan napredni trening o klimatskoj varijabilnosti i promjenama.

Tečaj će se održati od 9. svibnja do 12. lipnja ove godine (pet tjedana). Uz podizanje svijesti i unaprjeđenje znanja o klimatskim promjenama i varijabilnosti u Sredozemlju, cilj tečaja je jačanje dijaloga politika te izgradnja i unaprjeđenje kapaciteta o klimatskim promjenama i varijabilnosti, integralnom upravljanju obalnim područjem i ostalim vezanim nacionalnim politikama.

Tečaj je namijenjen zainteresiranim predstavnicima tijela nacionalne/regionalne/lokalne uprave, predstavnicima i stručnjacima regionalnih/međunarodnih institucija, predstavnicima znanstvene i akademske zajednice, studentima i svima ostalima zainteresiranima za problematiku klimatskih varijabilnosti i promjena. Rok za prijavu po kojoj će biti izvršena selekcija kandidata je 4. travnja 2016. godine.

Za sva eventualna pitanja vezana za tečaj, molimo da se obratite gospodinu Ivanu Radiću (ivan.radic@mzoip.hr; tel. 01/3717-242) nacionalnom središnjem mjestu za PAP/RAC.

ispiši stranicu ispiši stranicu