Multimedija

01.01.2020

Multimedija po svojoj definiciji podrazumijeva sadržaje koji se kreiraju u vidu dvije ili više izražajnih formi, a često i uz mogućnost interakcije sa korisnikom. U našem multimedijalnom kutku na jednom mjestu imamo tiskovine (“Zeleno i plavo” te “Žmigavac”), kao i film o Primorsko-goranskoj županiji “Ljepota različitosti.

Za sve kojima je potrebno ovdje se nalaze i sve informacije vezane uz vizualnih identitet PGŽ definiran kroz priručnik standarda, te vektorske i rasterske slike grba, logotipa i znaka PGŽ, kao i službena obilježja grb, zastava i svečana pjesma.

Svaki mjesec organiziramo tematski foto natječaj u sklopu kojega biramo najbolje fotografije sa područja cijele županije, a koje možete pogledati u galeriji. Mjesečne pobjednice sudjeluju i u godišnjem natječaju koji se organizira povodom dana Primorsko-goranske županije.

Osim ovih multimedijalnih sadržaja, ne zaboravite i naše društvene mreže Facebook i Twitter, te YouTube kanal. Pišite, pitajte, dojavljujte i naravno uživajte u zeleno plavoj županiji.

Linkovi:

Službena obilježja Primorsko-goranske županije
Pravila Vizualnog identiteta Primorsko-goranske županije

Film o Primorsko-goranskoj županiji “Ljepota različitosti“.

Mjesečni Foto natječaj Primorsko-goranske županije

Magazin Zeleno i plavo – izlazi tri puta na godinu
Časopis Žmigavac – izlazi svaka dva mjeseca

Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.