Poticanje ulaganja u PGŽ

12.05.2022

Primorsko-goranska županija u suradnji s javnom ustanovom „Regionalna razvojna agencija Primorsko-goranske županije“ pruža podršku (potencijalnim) inozemnim i domaćim ulagačima u realizaciji njihovih projekata na području Županije, provodeći sljedeće aktivnosti:

– Informiranje (potencijalnih) ulagača putem sastanaka, info-događanja, investicijskih foruma, publikacija i internetskih stranica,
– Organizacija posjeta (potencijalnih) ulagača lokacijama namijenjenim realizaciji investicijskih projekata,
– Promoviranje razvojnih potencijala i projekata s područja Županije,
– Ažuriranje podataka o razvojnim projektima i poduzetničkim zonama,
i dr.

Primorsko-goranska županija od 2012. godine prezentira razvojne projekte javnog i privatnog sektora s područja Županije putem Kataloga investicija Primorsko-goranske županije. Katalog investicija se objavljuje u tiskanom i u digitalnom obliku na internetskoj stranici www.invest.pgz.hr. Opisi razvojnih projekata su, osim na hrvatskom jeziku, prevedeni na još tri jezika-engleskom, njemačkom i talijanskom.

Informacije o uvjetima i troškovima pokretanja poslovanja u RH, poticajima ulagačima, poslovnim zonama i projektima od interesa Županije dostupne su na internetskoj stranici javne ustanove „Regionalna razvojna agencija Primorsko-goranske županije“, putem sljedeće poveznice: https://prigoda.hr/poticanje-ulaganja/.

Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.