Uvjeti korištenja

01.01.2020

Web stranicu www.pgz.hr (dalje u tekstu: WEB PGŽ) pokrenula je i uređuje Primorsko-goranska županija, s ciljem javnog informiranja o djelatnostima PGŽ kao regionalne samouprave.

Pojam WEB PGŽ obuhvaća web stranicu, društvene mreže i youtube kanal pod nazivom PGŽ.

Sadržaj na WEB PGŽ zaštićen je autorskim pravima. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranica, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je pravnoj zaštiti. Informacije, multimedijalni podaci i dokumenti, objavljeni na WEB PGZ ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog odobrenja Primorsko-goranske županije.

Prvim korištenjem WEB PGŽ smatra se da ste ste u cijelosti upoznali s ovim uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Imate li bilo kakva pitanja ili nejasnoće vezane za uvjete korištenja, molimo da se obratite glavnoj urednici na webmaster@pgz.hr.

Ove web stranice sadrže i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. PGŽ nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti na sadržaj tih Internet stranica.

PGŽ koristi koristi alat Google Analytics za statističko praćenje korisničke aktivnosti. Korisnička aktivnost se prati radi osiguravanja ispravnog funkcioniranja WEB PGŽ s ciljem unapređivanja stranice i poboljšavanja korisničkog iskustva. Google Analytics ne omogućuje identifikaciju korisnika, iako obrađuje neke tipove privatnih podataka poput IP adrese. To se postiže agregiranjem podataka te tehnikama anonimizacje poput maskiranja IP adrese.

Kod kontakt formi za direktno slanje e-maila, traži se osobni podatak za dostavu odgovora. Prikupljene osobne kontakt podatke Primorsko – goranska županija će isključivo koristiti za potrebe dostavljanja odgovora na postavljena pitanja i u druge svrhe se neće koristiti.

PGŽ zadržava pravo izmjene sadržaja WEB PGŽ te neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

PGŽ zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja. O svakoj promjeni ovih uvjeta korištenja kao i stupanja na snagu tih izmejna, korisnici će biti obaviješteni na WEB PGŽ.

Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.