Radionica

Bosanska kuhinja u kastavskoj peknjici

U sklopu obilježavanja Dana Grada Kastva, u kastavskoj peknjici održana je još jedna uspješna radionica na kojoj su brojni posjetitelji mogli naučiti kako se prave bosanske pite i slastice što je bila prilika za promociju raznolikosti bosanske kulinarske tradicije, prepoznat i vrli cijenjene među građanima Kastva.

U Cresu održana komunikacijska radionica “Pod povećalom”

Lokalna akcijska grupa Kvarnerski otoci organizirala je u creskoj palači Moise komunikacijsku radionicu nazvanu “Pod povećalom – Brendiranje i odnosi s javnošću za ugostitelje i proizvođače hrane na području LAG-a Kvarnerski otoci”. Radionica je dio projekta KUlinarska HArmonija ČArobnih okusa Primorsko-goranske županije.

“Iz šume u polje, iz polja na stol” ili kako uzgojiti divlje šparoge

U kolekcijskom nasadu autohtonih sorata maslina Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj PGŽ na lokalitetu Gracišće na otoku Cresu održana je edukacijska radionica „Uzgoj divlje šparoge – iz šume u polje, iz polja na stol“ u organizaciji Veleučilišta u Rijeci i u suradnji s Primorsko-goranskom županijom i Centrom za poljoprivredu i ruralni razvoj PGŽ.

Edukacijska radionica „Uzgoj divlje šparoge – iz šume u polje, iz polja na stol“

Šparoge

U srijedu 30. listopada 2024. godine u 10.30 sati na lokalitetu Gracišće na otoku Cresu (u sklopu kolekcijskog nasada maslina CPRR-a) održat će se edukacijska radionica „Uzgoj divlje šparoge – iz šume u polje, iz polja na stol“ koju organizira Veleučilište u Rijeci u suradnji s Primorsko-goranskom županijom i Centrom za poljoprivredu i ruralni razvoj PGŽ.