Česta pitanja

01.01.2020

Do kada traje rok za prijavu na objavljeni javni poziv za program kreditiranja poduzetnika, prvenstveno mladih i žena?

Javni poziv je otvoren sve do iskorištenja kreditnog potencijala koji iznosi 20 milijuna kuna za program „Poduzetništvo žena, mladih i početnika“. Svi detalji natječaja nalaze se na službenoj web stranici

Tko se i pod kojim uvjetima može javiti na javni poziv za dodjelu sredstava za pokroviteljstva, financiranje manifestacija i drugih događanja u Primorsko-goranskoj županiji?

Prijavu na Javni poziv mogu podnijeti svi s područja PGŽ koji su upisani u Registar udruga, odnosno drugi odgovarajući registar i u Registar neprofitnih organizacija. Uvjet da su uredno ispunjene obveze iz prethodno sklopljenih ugovora o financiranju iz proračuna Primorsko-goranske županije i drugih javnih izvora. Natječaj je otvoren 1. siječnja 2020.godine i traje do zaključno 30. lipnja 2020.godine. Svi detalji nalaze se na mrežnim stranicama www.pgz.hr

Mogu li se prijaviti na natječaj za dodjelu studentske stipendije Primorsko-goranske županije ako ne studiram u Rijeci?

Mjesto studiranja nije uvjet za dodjelu stipendije, dakle, na natječaj se može prijaviti i student s područja Primorsko-goranske županije koji ne studira u Rijeci. Temeljni su uvjeti da imate prijavljeno prebivalište na području Primorsko-goranske županije i da se obrazujete za neko od deficitarnih zanimanja.

Kako mogu nabaviti posljednje izdanje Vodiča za gradnju?

Vodič je tiskan u 3 tisuće primjeraka, i možete ga dobiti na porti sjedišta Županije (Rijeka, Adamićeva 10), kao i u ispostavama UO za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša. Također postoji i digitalno izdanje koje je dostupno na web-stranici UO za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša.

Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.