Nagrada “Volonteri godine 2020.”

Manifestacija 03.12.2020 Odnosi s javnošću i protokol

Udruga za razvoj civilnog društva SMART – Volonterski centar Rijeka, Primorsko-goranska županija i Grad Rijeka posljednjih 14 godina obilježavaju 5.12. , Međunarodni dan volontera dodjelom nagrade „Volonteri godine usmjerenu većoj vidljivosti i prepoznatosti volonterki i volontera i organizatora volontiranja u zajednici.

Ove godine dodjela će se održati online, preko Zoom aplikacije, u petak, 4. prosinca, u 14:00 sati. Na dodjeli će sudjelovati pohvaljeni i nagrađeni volonteri/ke i organizacije, njihovi gosti, zamjenik primorsko – goranskog župana, gospodin Petar Mamula te zamjenik riječkog gradonačelnika, gospodin Nikola Ivaniš, predstavnice/i Grada, Županije i SMART-a.

Ostale zainteresirane građanke i građane pozivamo da dodjelu nagrada prate preko prijenosa uživo na Facebook stranici Volonterskog centra Udruge SMART: www.facebook.com/VolonterskiCentarRijeka/ .

Na Facebook stranici moguće je pogledati online izložbu koja je inspirirana nagrađenim i pohvaljenim volonterima i organizatorima volontiranja, ali i svima onima koji su potiho i „nevidljivo“ zakoračili u volonterstvo, ostavljajući snažan trag u onima kojima su pomogli. Inspirirana je i našim radom, našom motivacijom i naporima da volontiranje učinimo vidljivim, važnim, vrednovanim, vezivnim tkivom zajednice.

Vjerujući i promičući volontiranje kao jedan od najsnažnijih elemenata koji doprinose osobnom i društvenom razvoju, naš prethodni rad predstavljamo kroz retrospektivu razvoja nagrade „Volonteri godine“, ali i različite varijacije kroz koje se volontiranje manifestira, od volontiranja u ustanovama socijalne skrbi, volontiranja starijih osoba i utjecaja na zdravlje, inkluzivnog volontiranja, volontiranja kao osobnog i profesionalnog razvoja te školskog volontiranja i volontiranja mladih.


Izložbu je moguće pogledati na linku.

Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.