Festival sportske rekreacije Platak 2020.

Manifestacija 26.06.2020 Sport

“Festival sportske rekreacije Platak 2020” ulazi u posljednji vikend lipnja atraktivnim programom koji će, vjerujemo, na Platak privući brojne ljubitelje aktivnosti u prirodi. Festival se održava povodom Međunarodnog olimpijskog dana, a u organizaciji Saveza sportske rekreacije “Sport za sve” Primorsko – goranske županije i KŠR Gorovo i tijekom cijelog ljeta na Platku nudi brojne sadržaje.

Tako će biti i ovog vikenda, a program počinje u subotu 27. lipnja s početkom u 11 sati, kada će, u suradnji sa PD Kamenjak, ljubitelji planinarenja doći će na svoje i to na ruti Platak – Jasenovica – Platak, laganoj stazi kojom je pohod planiran u trajanju od cca 135 minuta. U nedjelju, 28. lipnja s početkom u 11 sati, Platak će biti središte brojnih događanja i aktivnosti u Decathlon zoni, u kojoj će svi zainteresirani moći isprobati veliki broj sportsko – rekreativnih aktivnosti i rekvizita iz asortimana ove poznate tvrtke partnera, a sve to uz stručno vođenje i savjete stručnih djelatnika Decathlona, voditelja sportske rekreacije i nordijskog hodanja.

U sklopu aktivnosti održat će se i prezentacija nordijskog hodanja, a svakako će biti zanimljivo i jahanje konja koje priprema ranč Angeli Bregi. Uz stručno vodstvo instruktora, predviđeno je jahanje u tri kategorije: individualno za djecu i odrasle, obiteljsko jahanje (roditelji i djeca) te terapijsko jahanje za osobe s inavliditetom. Za jahanje će se uplaćivati kotizacija od 20,00 kn. Što se tiče narednog vikenda, kao i prethodnih, u sve aktivnosti mogu se uključiti svi zainteresirani i to na licu mjesta, a organizator podsjeća da svi sudionici moraju imati adekvatnu sportsku obuću i odjeću te dovoljnu količinu vode, trebaju poštovati epidemiološke preporuke HZJZ te da sudjeluju u programima na vlastitu odgovornost.

Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.