“Kampanja za zaštitu životinja” KRAS

Film 28.12.2020 Ruralni razvoj, Turizam

KRAS je uspješno proveo još jednu aktivnost pod nazivom „Kampanja za zaštitu životinja“. U sklopu Kampanje je osmišljen kratak i simpatičan  jingle kojim pokušavamo osvijestiti građane na strah koji kod kućnih ljubimaca (ali i drugih životinja) uzrokuju petarde i piotehnika.

Jingle potpisuju Krešo i kisele kiše, afirmirani riječki bend živahnog punk-rock zvuka. Studio za snimanje jingla nam je za ovu priliku ustupio Radio Roža koji se time upisao na listu ljubitelja životinja i naših suradnika. Jingle je primjenjiv na zaštitu životinja općenito, pa se zato nismo držali samo granica Primorsko-goranske županije.

U provedbu Kampanje KRAS-a i zaštitu životinja su se  uključile radio postaje na području cijele Republike Hrvatske, a zasada su to: Radio Roža, Radio Kastav, Pomorski radio, Radio Korzo, Radio Mali Lošinj – Radio Jadranka, Radio Gorski kotar, Radio 105 Selnica, HRT – Radio Dubrovnik, Radio 92 fm (Slavonski Brod), Radio Jaska (Grad Jastrebarsko) i Yammat fm. Jingle će se vrtiti sve do Nove godine i nadamo se da ćemo time omogućiti našim kućnim ljubimcima ljepše i ugodnije blagdane.

@krešoikiselekiše
Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.