PGZ Logo

Objavljeni javni pozivi za pokroviteljstvo manifestacija i sufinanciranje programa u području branitelja, demokratske političke kulture, zaštite okoliša i civilne zaštite u 2023. godini

Dodjela sredstava 29.12.2022 Odnosi s javnošću i protokol

Primorsko-goranska županija objavila je Javni poziv za dodjelu sredstava putem pokroviteljstva, financiranja manifestacija i drugih događanja koja se provode od 01.01. – 30.06.2023. godine i od općeg su značaja za Primorsko-goransku županiju.

Jednodnevne i višednevne manifestacije i druga događanja u smislu ovog Javnog poziva su aktivnosti koje provode i organiziraju udruge i njihovi savezi, te druge neprofitne organizacije – zaklade, fundacije, ustanove, umjetničke organizacije, sindikati, komore, udruge poslodavaca i vjerske zajednice (dalje u tekstu: Prijavitelji) s ciljem davanja dodatne ponude na području Primorsko – goranske županije i razvoja Primorsko – goranske županije općenito.

Rok prijave je 28. veljače 2023., a više informacija dostupno je na POVEZNICI.

Objavljen je i Javni poziv za sufinanciranje programa i projekata u području branitelja i stradalnika, demokratske političke kulture, duhovnosti, hobističke djelatnosti, ljudskih prava, međunarodne suradnje, zaštite okoliša i prirode te civilne zaštite u 2023. godini.

Rok prijave je 31. siječnja 2023., a više informacija dostupno je na POVEZNICI.

Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.