Javni pozivi za pokroviteljstvo manifestacija i sufinanciranje projekata i programa civilnog društva

Dodjela sredstava 20.02.2024 Civilna zaštita, Nacionalne manjine, Odnosi s javnošću i protokol, Socijalna politika

Primorsko-goranska županija putem Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine objavila je više javnih poziva za sufinanciranje programa i projekata civilnog društva, nacionalnih manjina te pokroviteljstvo manifestacija.

U okviru Javnog poziva za dodjelu sredstava putem pokroviteljstva, financiranja manifestacija i drugih događanja koja se provode od 01.01. – 30.06.2024. godine sufinanciraju se jednodnevne i višednevne manifestacije i druga događanja koje provode i organiziraju udruge i njihovi savezi te druge neprofitne organizacije s ciljem davanja dodatne ponude na području Primorsko–goranske županije. Rok prijave je 29. veljače 2024. godine.

Do istog roka prijave, otvoren je i Javni poziv za sufinanciranje programa i projekata udruga nacionalnih manjina. Prijaviti se mogu programi/projekti u području zaštite prava nacionalnih manjina, i to kulturni, znanstveni, sportski, odgojno-obrazovni, humanitarni, socijalni i drugi koji su međunarodnog, državnog ili regionalnog (područnog) karaktera.

Na Javni poziv za financiranje redovnih godišnjih aktivnosti županijskih saveza udruga prijavu mogu podnijeti županijski savezi koji djeluju na području Primorsko-goranske županije u području branitelja i stradalnika te
socijalne djelatnosti (umirovljenici). Rok prijave je 23. veljače 2024. godine.

Objavljen je i Javni poziv za sufinanciranje programa i projekata u području branitelja i stradalnika, demokratske političke kulture, duhovnosti, hobističke djelatnosti, ljudskih prava, međunarodne suradnje, zaštite okoliša i prirode te civilne zaštite u 2024. godini. Prihvatljivi prijavitelji su udruge, savezi udruga i druge neprofitne organizacije, a javni poziv je otvoren do 29. veljače 2024. godine.

Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.