Moje mjesto pod suncem

Otvorenje donatorske kampanje programa „Moje mjesto pod suncem“

Press konferencija 16.10.2020 Mladi

Otvorenje donatorske kampanje programa „Moje mjesto pod suncem“

U Subotu, 17. listopada 2020. s početkom u 11:00 sati održat će se konferencija za medije na riječkom Korzu (Izložbeni paneli) povodom početka nacionalne donatorske kampanje „Moje mjesto pod suncem“, na Međunarodni dan borbe protiv siromaštva i socijalne isključenosti.

Kampanji je cilj do kraja 2020. godine osigurati sredstva u iznosu od 1.2 milijuna kuna za potpuno preuređenje i opremanje višenamjenskog prostora za program socijalnog uključivanja djece i obitelji u riziku siromaštva Moje mjesto pod suncem koji provodi udruga Centar za kulturu dijaloga (CeKaDe) u Rijeci.

Konferenciji za medije prisustvovat će Majda Burić, državna tajnica u Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Republike Hrvatske, Zlatko Komadina, župan Primorsko-goranske županije, Vojko Obersnel, gradonačelnik Grada Rijeke, prof. dr. sc. Snježana Prijić -Samaržija, rektorica Sveučilišta u Rijeci i Sandra Grozdanov, voditeljica programa „Moje mjesto pod suncem“.

Partner u realizaciji nacionalne donatorske kampanje „Moje mjesto pod suncem“ u organizaciji udruge CeKaDe je Sveučilište u Rijeci, a kampanja će se provesti uz pokroviteljstvo Primorskogoranske županije i Grada Rijeke.

Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.