Panel diskusija “Žene od A do Z: od ambicije do zdravlja”

Manifestacija 30.09.2022

U ponedjeljak, 3. listopada 2022. godine s početkom u 17.00 sati u Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka održat će se panel diskusija “Žene od A do Z: od ambicije do zdravlja”, u organizaciji Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ i Primorsko-goranske županije, Grada Rijeke, Matice umirovljenika i Primorsko-istarske podružnice Hrvatske udruge za odnose s javnošću.

Dio je to obilježavanja Svjetskog dana srca i Međunarodnog dana starijih osoba kojemu je ove godine cilj podsjetiti javnost na značajnu ulogu koju žene svih generacija imaju u suočavanju s globalnim izazovima i iznalaženju rješenja za boljom vidljivošću njihovog doprinosa razvoju društva.

Na panel diskusiji sudjelovat će žene koje su svojim radom ostavile traga razvoju i prepoznatljivošću Primorsko-goranske županije i šire – novinarka Nađa Berbić, zamjenica župana Marina Medarić, zastupnica u Europskom parlamentu Romana Jerković, dekanica Fakulteta za fiziku Sveučilišta u Rijeci Rajka Jurdana Šepić, pročelnica Odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Grada Rijeke Karla Mušković, umirovljena dekanica Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci Jasna Krstović i umirovljena voditeljica Odjela za školsku i sveučilišnu medicinu NZZJZ PGŽ Jagoda Dabo. Moderatorica Panela je predsjednica Primorsko-istarske podružnice HUOJ-a Ermina Duraj.

Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.