Početak donatorske akcije za ugradnju dizala u Domu zdravlja PGŽ ispostavi Krk i posjet Domu “Mali Kartec”

Obilazak 07.01.2021 Odnosi s javnošću, Socijalna politika, Zdravstvo

U petak, 8. siječnja 2021. g. s početkom u 13.00 sati župan Zlatko Komadina sa suradnicima posjetit će Dom zdravlja PGŽ Ispostava Krk (Vinogradska ul. 2b, Krk, donji ulaz Doma zdravlja). Tom prigodom gradonačelnik Grada Krka Darijo Vasilić i predsjednik uprave GP Krk-a d.d Josip Purić uručit će čekove ravnatelju Doma zdravlja PGŽ Vladimiru Mozetiču, svaki od po sto tisuća kuna, za ugradnju dva dizala za potrebe pacijenata s otežanom pokretljivosti.


Priprema i izgradnja dva lifta i podizne platforme u zgradi Doma zdravlja PGŽ u Krku procijenjene je vrijednosti oko 1,2 milijuna kuna. Za ublažavanje problema otežane fizičke dostupnosti, kao prijelazno rješenje ugrađena je jedna podizna rampa, no ugradnja liftova nužno je i dugoročno rješenje tog problema.
PGŽ i Dom zdravlja PGŽ kroz zadnje 4 godine uložili su preko 4 milijuna kuna u opremu specijalističkih ordinacija Ispostave u Krku.

Za vrijeme boravka na Krku, župan Zlatko Komadina u pratnji gradonačelnika Darija Vasilića u 13.45 sati susret će se i sa ravnateljicom Doma za starije osobe “Mali Kartec” Gordanom Stolfom (Ul. Lina Bolmarčića 1, Krk).

Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.