Javni poziv

Javni poziv za dodjelu kapitalnih donacija Dobrovoljnim vatrogasnim društvima i vjerskim organizacijama u 2024. godini

03.07.2024

Kapitalna ulaganja po svojoj definiciji su ulaganja u povećanje i očuvanje vrijednosti imovine, ulaganja u zemljišta, građevine, opremu i drugu dugotrajnu materijalnu i nematerijalnu imovinu. Kapitalne donacije u smislu ovog Javnog poziva su donacije za uređenja i obnovu objekata (pročelja, krovovi, stolarija i sl.).

Ovaj Javni poziv namijenjen je dobrovoljnim vatrogasnim društvima s područja Gorskog kotara (Grad Čabar, Grad Delnice, Grad Vrbovsko, Općina Brod Moravice, Općina Fužine, Općina Lokve, Općina Mrkopalj, Općina Ravna Gora, Općina Skrad) za uređenje/obnovu objekata dobrovoljnih vatrogasnih društava te vjerskim organizacijama na području Primorsko-goranske županije za vanjsku obnovu/uređenje (pročelja, krovovi, vanjska stolarija i sl.) objekata vjerskih organizacija.

Na ovaj Javni poziv prijavitelji mogu prijaviti najviše jedan zahtjev za kapitalnu donaciju, a koja se treba započeti provoditi najkasnije do 31. prosinca 2024. godine.

Ukupna vrijednost ovog Javnog poziva iznosi 110.000,00 eura.

Raspon sredstava namijenjen financiranju pojedine kapitalne donacije je od 1.000,00 eura do najviše 20.000,00 eura, na slijedeći način:
– za dobrovoljna vatrogasna društva iznos od 55.000,00 eura,
– za vjerske organizacije iznos od 55.000,00 eura.

Javni poziv je otvoren do 02. kolovoza 2024. godine do 16:00 sati.

BLOK Privici: za uređivanje prebacite prikaz bloka u “edit” mod
Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.