Javni poziv za dodjelu potpora temeljem Programa dodjele potpora male vrijednosti poduzetnicima na području Primorsko-goranske županije u 2024. godini

22.05.2024

Primorsko-goranska županija, Upravni odjel za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj objavljuje dana 22. svibnja Javni poziv za dodjelu potpora temeljem Programa dodjele potpora male vrijednosti poduzetnicima Primorsko-goranske županije u 2024. godini.

Predmet ovog javnog poziva je dodjela potpora male vrijednosti poduzetnicima sa svrhom realizacije ciljeva Programa dodjele potpora male vrijednosti poduzetnicima Primorsko-goranske županije u 2024. godini putem slijedećih mjera:

•   Mjera 3. Potpore novoosnovanim tvrtkama/obrtima
•   Mjera 4. Poticanje zapošljavanja i samozapošljavanja žena 
•   Mjera 5. Sufinanciranje pripreme i prijave projekta za EU fondove
•   Mjera 6. Potpore za provedbu mjera razumne prilagodbe građevina poslovne namjene ulasku i kretanju osoba s invaliditetom (OSI) i osoba smanjene pokretljivosti (OSP)
•   Mjera 7. Potpore za mentorstvo na području Gorskog kotara za učenike koji se školuju prema Jedinstvenom modelu obrazovanja (JMO)

Rok zaprimanja prijava je 30 dana od objave tj do 21. lipnja 2024. Dodatna obrazloženja i informacije u vezi s predmetom Javnog poziva mogu se dobiti putem telefona na broj: 051/351-260, odnosno na e-adresu: gospodarstvo@pgz.hr.

BLOK Privici: za uređivanje prebacite prikaz bloka u “edit” mod
Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.