Javni poziv za dodjelu sredstava putem pokroviteljstva, financiranja manifestacija i drugih događaja koji se provode od 01.07. – 31.12.2021. godine i od općeg su značaja za Primorsko-goransku županiju

01.07.2021

Jednodnevne i višednevne manifestacije i druga događanja, u smislu ovog Javnog poziva, su aktivnosti koje provode i organiziraju udruge i njihovi savezi, te druge neprofitne organizacije – zaklade, fundacije, ustanove, umjetničke organizacije, sindikati, komore, udruge poslodavaca i vjerske zajednice (dalje u tekstu: Prijavitelji) s ciljem davanja dodatne ponude i vrijednosti na području Primorsko-goranske županije te razvoja i promidžbe Primorsko-goranske županije općenito.

Javni poziv se ne odnosi na ustanove kojima je osnivač Primorsko-goranska županija, ustanove koje su proračunski korisnici drugih proračuna, ustanove kojima su osnivači fizičke osobe, zatim na turističke zajednice i druge pravne osobe koje su, sukladno propisima koji uređuju poreze, obveznici utvrđivanja i plaćanja poreza na dobit za svoju ukupnu djelatnost.

BLOK Privici: za uređivanje prebacite prikaz bloka u “edit” mod

Napomena:
Posljednje verzije pojedinih browsera (Google Chrome, Mozilla Firefox, MS Edge) blokiraju preuzimanje dokumenta iz nepoznatih izvora ukoliko niste isključili ovu opciju. Ukoliko iz tog razloga niste u mogućnosti preuzeti neki dokument pokušajte ga otvoriti u novoj stranici (desna tipka miša odnosno dugo držanje + otvori link u novoj kartici).

Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.