Javni poziv

Javni poziv za financiranje manifestacija, događanja i drugih aktivnosti udruga proizašlih iz Domovinskog rata

03.07.2024

Ovaj Javni Poziv za financiranje manifestacija, događanja i drugih aktivnosti udruga proizašlih iz Domovinskog rata objavljen je s ciljem dodatnog poticaja udrugama proizašlim iz Domovinskog rata s područja Primorsko-goranske županije u promicanju vrijednosti Domovinskog rata i doprinosa  braniteljskih postrojbi i branitelja s područja Primorsko-goranske županije u Domovinskom ratu.

Na ovaj Javni poziv mogu se prijaviti samo savezi udruga i udruge proizašle iz Domovinskog rata. Svaki Prijavitelj može prijaviti najviše jednu manifestaciju / događanje. Prijave za manifestacije / događanja koje je Prijavitelj prijavio na neki drugi natječaj / javni poziv raspisan od strane drugog županijskog upravnog odjela neće se razmatrati.

Ukoliko Prijavitelj želi da Županija bude pokrovitelj manifestacije / događanja, mora to posebno istaknuti u prijavi. Odluku o pokroviteljstvu donosi Župan Primorsko – goranske županije i odluka će Prijavitelju biti izdvojeno dostavljena, nevezano o odluci o dodjeli financijskih sredstava.

Ukupna vrijednost ovog Javnog poziva iznosi 45.000,00 eura. Predviđeni iznosi po području djelovanja su:
– područje djelovanja branitelja i stradalnika  – 45.000,00 eura
Raspon sredstava namijenjen financiranju pojedine manifestacije / događanja je od 500,00 eura do najviše 30.000,00 eura.

Javni poziv je otvoren do 02. kolovoza 2024. godine do 16:00.

BLOK Privici: za uređivanje prebacite prikaz bloka u “edit” mod
Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.