Javni poziv za sufinanciranje projekata temeljem programa “Razvoj mreže sanjkališta u Gorskom kotaru” iz Proračuna Primorsko-goranske županije za 2021. godinu

16.09.2021

Primorsko-goranska županija kontinuirano provodi aktivnosti i sufinancira razvojne projekte jedinica lokalne samouprave na području Gorskog kotara s ciljem poticanja njihova održivog razvoja te gospodarske, socijalne i demografske revitalizacije.

Županijska skupština Primorsko-goranske županije je dana 27. ožujka 2014. godine usvojila Deklaraciju o opstojnosti Gorskog kotara s ciljem da se Gorski kotar uvaži kao područje posebnih prirodnih i društvenih ograničenja čiji je razvoj potrebno dodatno poticati.

Na Konferenciji “Gorski kotar u fokusu” održanoj dana 26. travnja 2019. godine u Mrkoplju usvojene su ključne mjere te prijedlozi projekata za izradu Programa razvoja brdsko-planinskih područja. Jedna od usvojenih mjera odnosi se na umrežavanje sportskih sadržaja kroz razvoj mreže skijališta i sanjkališta na području Gorskog kotara.

Slijedom navedenog Primorsko-goranska županija pokrenula je program sufinanciranja pod nazivom „Razvoj mreže sanjkališta u Gorskom kotaru“ (dalje u tekstu: Program) kao nastavak svih dosadašnjih aktivnosti u poticanju razvoja Gorskog kotara.

BLOK Privici: za uređivanje prebacite prikaz bloka u “edit” mod
Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.