Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Klana

Zamjenik župana Petar Mamula ispred Primorsko-goranske županije u utorak 16. kolovoza 2022. godine s početkom u 18.00 sati u lovačkoj kućici “Prve njive” na Liscu, sudjelovati će na svečanoj sjednici Općinskog vijeća povodom proslave Dana Općine Klana.

Svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Crikvenice

Župan Zlatko Komadina ujedno i kao izaslanik predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića prisustvovati će svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Crikvenice povodom proslave Dana Grada Crikvenice, a koja će se održati u nedjelju 14. kolovoza 2022. s početkom u 19.30 sati u lapidariju hotela Kaštel u Crikvenici.

Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Lokve

Povodom Dana Općine i Župe Lokve, u petak, 12. kolovoza 2022. s početkom u 13.00 sati u Park šumi “Golubinjak”, održat će se svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Lokve.

Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Skrad

Povodom Dana Općine Skrad, u srijedu, 10. kolovoza 2022. s početkom u 12.00 sati u Domu kulture Skrad, Josipa Blaževića Blaža 8a u Skradu, održat će se svečana sjednica Općinskog vijeća.

Obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 27. obljetnice vojno-redarstvene operacije “Oluja”

Delegacija primorsko-goranske županije predvođena pročelnikom Ureda Županije Goranom Petrcom povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 27. obljetnice vojno-redarstvene operacije “Oluja”, položila je vijenac i upalila svijeću kod spomen obilježja hrvatskim braniteljima u VRO “Oluja” ZP Gospić na Ljubovu.