20. sjednica Županijske skupštine PGŽ

U srijedu, 27. rujna 2023. godine s početkom u 10.00 sati u Hotelu Royal u Opatiji (Viktora cara Emina 10) održat će se 20. sjednica Županijske skupštine PGŽ.

Objavljen Javni poziv za dodjelu sredstava inovativnim poduzetnicima

Primorsko-goranska županija i Zaklada FIPRO objavili su Javni poziv za dodjelu financijskih sredstava za poduzetničke inovacijske projekte s područja Primorsko-goranske županije koji je otvoren do 13. listopada 2023. godine.

Objavljen Javni poziv za dodjelu potpora poduzetnicima na području Primorsko-goranske županije

Primorsko-goranska županija, putem Upravnog odjela za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj, objavila je Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti poduzetnicima na području Primorsko-goranske županije u 2023. godini.

Prezentacija Javnog poziva za dodjelu sredstava poduzetnicima na području PGŽ

U ponedjeljak, 25. rujna s početkom u 16.00 sati u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja Rijeka, održat će se prezentacija Javnog poziva za dodjelu bespovratnih potpora poduzetnicima na području Primorsko-goranske županije.

Promocija i prodaja autohtonih proizvoda Primorsko-goranske županije

U organizaciji Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj PGŽ, od ponedjeljka, 25. do petka, 29. rujna na Trgu 128. brigade HV-a u Rijeci, održava se prodaja i promocija autohtonih proizvoda Primorsko-goranske županije. Sajam će obići zamjenik župana Petar Mamula u ponedjaljak u 14.00 sati.