Redovita tjedna konferencija za novinare

U ponedjeljak, 24. siječnja s početkom u 10.00 sati u sjedištu Primorsko-goranske županije, zamjenica župana Marina Medarić i predsjednik Županijske skupštine Marko Boras Mandić održat će redovitu tjednu konferenciju za novinare. Uoči konferencije, izjavu medijima dat će ravnatelj NZZJZ PGŽ Vladimir Mićović.

Dovršena obnova prozora na Osnovnoj školi Bakar

U petak, 21. siječnja u 10.00 sati zamjenica župana Marina Medarić i pročelnica Edita Stilin u pratnji ravnatelja Tomislava Uzelca Šćirana obići će Osnovnu školu Bakar u kojoj je dovršena obnova prozora na školi.

Otvorenje izložbe “Nove akvizicije Civilne muzejske zbirke”

U četvrtak, 20. siječnja 2022. godine s početkom u 12.00 sati u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja zamjenica župan Marina Medarić prisustvovat će otvorenju izložbe “Nove akvizicije Civilne muzejske zbirke”.

Upis u I. razred osnovne škole na području PGŽ-a za školsku godinu 2022./2023.

Roditelji, odnosno staratelji djece rođene od 01. travnja 2015. do 31. ožujka 2016. godine dužni su pristupiti utvrđivanju psihofizičkog stanja djeteta radi upisa u prvi razred osnovne škole.

Potpis Ugovora o prijenosu prava vlasništva nad nekretninama DZSO Kantrida i DZSO Mali Kartec

U srijedu, 19. siječnja s početkom u 11.00 sati u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja župan Zlatko Komadina i ravnatelj HZMO Ivan Serdar potpisat će Ugovor o prijenosu prava vlasništva nad nekretninama DZSO Kantrida i DZSO Mali Kartec.