Redovita tjedna konferencija za novinare

U ponedjeljak, 18. listopada s početkom u 10.00 sati, u sjedištu Primorsko-goranske županije župan Zlatko Komadina sa suradnicima održat će redovitu tjednu konferenciju za novinare.

Otvorenje izložbe “750 godina ljekarništva na tlu Hrvatske”

U petak 22. listopada 2021. s početkom u 11 sati u Palači Šećerane (Krešimirova 28, Rijeka), održat će se otvorenje izložbe “750 godina ljekarništva na tlu Hrvatske”.

Prijem višestrukih dobrovoljnih darivatelja krvi

Uoči Dana dobrovoljnih darivatelja krvi, u četvrtak, 21. listopada 2021. godine u 12.30 sati, u Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja, župan Zlatko Komadina primit će višestruke dobrovoljne darivatelje krvi s područja županije.

Predstavljanje knjige “Sve moje plovidbe”

U srijedu, 20. listopada s početkom u 12 sati u Auli Magni Rektorata Sveučilišta u Rijeci, održat će se svečano predstavljanje knjige “Sve moje plovidbe” profesora emeritusa Pavla Komadine. U ime PGŽ-a predstavljanju će prisustvovati pročelnica Nada Milošević.

Novo kombi vozilo za prijevoz učenika OŠ F. K. Frankopana Brod na Kupi

U utorak, 19. listopada 2021. godine, u 12.00 sati ispred OŠ F. K. Frankopana Brod na Kupi zamjenica župana Marina Medarić predat će ravnatelju Davoru Tkalcu ključeve novog kombi vozila za prijevoz učenika.